Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
JEDNYM SŁOWEM APARAT DOMAGAŁ SIĘ ZMIANY 😜

A MY WCZORAJ BYLIŚMY NAD WODĄ I JAK JUŻ SIĘ ZBIERALIŚMY TAKI NAJEBA... Y FACET WZIĄŁ SWOJEGO SYNA POD PACHY OKOŁO 3 LAT MIAŁ TEN CHŁOPCZYK I WBIEGŁ Z NIM DO WODY I BY GO UTOPIŁ A TA MATKA Z KOLESIEM I JAKĄŚ BABKĄ(Z KTÓRA BYLI RAZEM) NIE MOGLI GO OD NIEGO ZABRAĆ A TEN CHŁOPCZYK TAK STRASZNIE PŁAKAŁ NORMALNIE SERCE MI STANĘŁO JAK TO WIDZIAŁAM

• Mamusie
Kasia pokoik super 🙂
dziewxzyny jak wasze maluszki zaczynają już chodzić mówić??
Bo Kami od paru dni puszcza się sam przejdzie dwa kroczki i zrobi bach a jak mu bije brawo to strasznie się cieszy 🙂,że mu się udało przebiła mu się prawa i lewa jedynka górna oraz druga dwójka 🙂
a mówić nie mówi tylko mama albo eeeee

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Kasiu pokoik bardzo przytulny... 🙂
Madziu czyli jeszcze moment i Twój mały Kawaler będzie sam śmigał..... 🙂.....ale te nasze dzieciaczki już duże..... 🙂
Moja Nadia też ostro bierze się za chodzenie (już tak od miesiąca)....chodzi przy meblach, pcha wózek a w łóżeczku już nie trzyma się i daje kroki....
Z jedzeniem to u nas jest tak różnie - raz ma apetyt i ładnie zjada dzienną porcję....ale często trzeba jej wmuszać na siłę jedzenie (ale to nadal wina ząbków)....mamy 2 jedynki na dole i prawą dwójkę u góry....a lewa dwójka i górne jedynki widać, ale bardzo długo nie chcą się przebić 😞 Nadia je prawie wszystko (owoce, pieczywo, zupki, warzywa...) ....tylko nadal nie podaję jej nic z mlekiem. Ostatnio jak ważyłam moją Kruszynkę (sama na domowej wadze)...w ubranku ważyła 9700g.... 🙂
Nadia mówi "mama", "tata", "baba", "dada", "oooołł" (jak coś ciekawego zobaczy), "phyy" (szczególnie na kota i psa) i jakieś pojedyncze eeee, aaaa..... Robi "papa", "cześć", przybija "piątkę" i nauczyła się robić paluszkiem "nu-nu" i składać ustka i robić "karpika" (jak to śmiesznie wygląda). Umie pokazywać gdzie jest misiu, gdzie kotek, gdzie lala i gdzie ma "oko" i uwielbia "czytać książeczki" 🙂
Ale się rozpisałam..... 😁 Dziewczyny piszcie jak Wasze Skarby się miewają, co nowego potrafią, co jedzą, ile ważą...... 🙂
Buziaki