Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
a nic czekam na twoje foto 😜
moje dzieci się kłócą ,Kami już wszędzie wlezie 🥴żaden fotel nie jest dla niego problemem 😮 i nie moge go już zostawić samego

a i złamał 2 karuzelę i hu. nie wiem co mu teraz dam ,żeby się czymś zajął jak będę mu kąpiel szykować 🤢

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wreszcie forum ożyło 😁 😁 😁

GoGr napisał(a):
Anitka bo mi się zwyczajnie nie chce zastanawiać co ta mała gadzina już robi a czego nie 🙂
No ale skupmy się..:P
Ma 7 ząbków, woła mama, tata, baba, na siebie mówi tiś, na kubę - ku.. próbuje powtarzać po nas coraz więcej wyrazów i coraz częściej mu wychodzi 🙂
Co do chodzenia.. sam chodzić umie bo już nie raz to pokazał - potrafił przejść bez problemu długi odcinek.. ale woli na czworakach i chyba nie zamierza z tej formy chodzenia na razie rezygnować 🙂
W nocy mu już mleka nie daję.. ale bardzo często się przebudza (gubi ten cholerny smoczek:angry 🙂 raz robimy herbatkę. 🙂 Namiętnie bije Kubę i skarży na niego;p niestety nadal lubi być noszony na rękach 😠 i straszny maminsynek się z niego zrobił...
Nie wiem ile ma wzrostu (jakoś się nie mogę zebrać żeby zmierzyć:P) ale Waży 11 kg 🙂 jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę 🙂

buziak dla Twojej kruszynki i oby te krosteczki nie okazały się alergią a tylko jakąś wysypką (dzieciom się to niestety zdarza..)

Gosiu - 11kg - czyli Matik rośnie jak na drożdżach 🙂 Moja Nadia też budzi się w nocy, gubi smoka i jest płacz, też niekiedy tak ok. 3-4 pije.....Mam nadzieję, że te krostki znikną jakoś same.... 😉
....a chyba Wam nie pisałam, że moja Łobuzica drugi tydzień śpi sama w łóżeczku.....taka zmiana po tym jak spadła nam z łóżka nad ranem........ 🥴

Buziaczki dla Twoich Chłopaków :* :*

• Mamusie
😘 😘 😘
Anita u nas też był płacz jak smok mu zginął więc wpadłam na pomysł i mu kłade 2 pod poduszkę i jak mu gdzieś tamten spadnie to ręka pod poduchę i mam następnego 😉
Kami z nami też spał kilka razy ale tylko 2 góra 3 noce 😉

Gogruśka ale ja chce zobaczyć ciebie w krótkich wł.i zobaczyć twoje obcięcie 😜

Magda a Kami ma smoczka?? 😮 wydawało mi się, że mówiłaś, że ani Adziula ani Kamil nie mieli...

Ja też mam/ miałam kilka smoczków koło siebie.. bo aktualnie został nam jeden 😠 jednego Matik wyrzucił gdzieś z wózka a drugi chyba mój w samochodzie zostawił.. Muszę dokupić bo jak i ten się zgubi to szał będzie:P

Magda - nie robiłam wymyślnych fryzur 🙂 jak zrobię fotkę to wrzucę - bez obaw 🙂