Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zobaczymy co będzie.. nie nastawiam się ani na dobre ani na złe..
los sam zadecyduje. Teraz wiem tylko, że jakby co.. mam siłę żeby odejść i mam wsparcie w rodzinie (czego wcześniej nie byłam pewna)...
w każdym razie uważam, że życie dość mnie w dupę kopnęło i nie dam z siebie więcej idiotki robić...

Jak tam Nicki??? bo z tego co czytałam robi niezłe postępy 🙂 super!
wrzuć jakieś zdjęcie bo dawno go nie widziałam 🙂

GoGr napisał(a):
zobaczymy co będzie.. nie nastawiam się ani na dobre ani na złe..
los sam zadecyduje. Teraz wiem tylko, że jakby co.. mam siłę żeby odejść i mam wsparcie w rodzinie (czego wcześniej nie byłam pewna)...
w każdym razie uważam, że życie dość mnie w dupę kopnęło i nie dam z siebie więcej idiotki robić...

Jak tam Nicki??? bo z tego co czytałam robi niezłe postępy 🙂 super!
wrzuć jakieś zdjęcie bo dawno go nie widziałam 🙂

narazie nie mam zadnych zdiec nowych nie bylo okazji nic zrobic
ale postaram sie jak tylko cos ladnego wyjdzie to wrzuce
nickis zaczyna dreptac rozrabiac i rozwalac pomalu zaczyna mowic ale wciaz niewiele lampa oma opa do widzenia(po holendersku) tez siadac a ulubione slowo to ja ja ja (tak)
a jak twoje dzieciaczki??

Kuba łobuz na maksa 🙂 jak to 2,5 roczne dziecko 🙂 pyskuje jak mało kto 🙂
ale przytualsek się zrobił i całuśnik 🙂

A Matuś też powoli zaczyna mówić 🙂 przychodzi do mnie i łapie różne rzeczy i chce żebym mu mówiła co to a on powtarza a raczej próbuje powtarzać 🙂
zrobił mu się drugi dołeczek 😁 także już w obydwu policzkach ma:P
uwielbia grać na organach i akordeonie 🙂 jak jesteśmy u moich rodziców to odrazu łapie dziadka za rączkę i mówi mu "grać" z taki francuskim akcentem bo nie umie jeszcze powiedzieć R :P no i prowadzi bo wie gdzie tata instrumenty trzyma 🙂

Cały czas przytulasek 🙂 słodziak okrutny z niego 🙂 a jak Kuba mu coś robi to odrazu skarży :P hehehe

GoGr napisał(a):
Kuba łobuz na maksa 🙂 jak to 2,5 roczne dziecko 🙂 pyskuje jak mało kto 🙂
ale przytualsek się zrobił i całuśnik 🙂

A Matuś też powoli zaczyna mówić 🙂 przychodzi do mnie i łapie różne rzeczy i chce żebym mu mówiła co to a on powtarza a raczej próbuje powtarzać 🙂
zrobił mu się drugi dołeczek 😁 także już w obydwu policzkach ma:P
uwielbia grać na organach i akordeonie 🙂 jak jesteśmy u moich rodziców to odrazu łapie dziadka za rączkę i mówi mu "grać" z taki francuskim akcentem bo nie umie jeszcze powiedzieć R :P no i prowadzi bo wie gdzie tata instrumenty trzyma 🙂

Cały czas przytulasek 🙂 słodziak okrutny z niego 🙂 a jak Kuba mu coś robi to odrazu skarży :P hehehe

twoj juz wiecej mowi i robi my jednak mamy duzo do nadrobienia przez to napiecie miesniowe wszystko sie nam opoznilo

Oj tam.. nie da się porównywać - 1, że każde dziecko ma swój czas na wszystko, a 2- to przecież Nicki i tak niesamowicie wszystko nadrabia!! uwierz mi, że znam dzieciaczka, który bez napięcia - zupełnie zdrowy pod każdym względem, rozwijał się duuużo wolniej niż Twój Nick 🙂 także naprawdę ukłony w stronę malucha bo dzielny z niego dzieciuszek 🙂

Iza nie opowiadaj głupot! Samo to ile mały zrobił podczas rehabilitacji świadczy o tym, że nie spędzasz z nim mało czasu i że ta opieka jest taka jak potrzeba 🙂

Kurde nie mierzyłam Mateusza ostatnio... ma 82-85 cm.. chybaa..:P a waży ponad 11 kg 🙂 też sprzed przynajmniej 2-3 tyg waga 🙂 pomierzę go jak się obudzi :P
A Nicki jaki duży? 🙂

GoGr napisał(a):
Iza nie opowiadaj głupot! Samo to ile mały zrobił podczas rehabilitacji świadczy o tym, że nie spędzasz z nim mało czasu i że ta opieka jest taka jak potrzeba 🙂

Kurde nie mierzyłam Mateusza ostatnio... ma 82-85 cm.. chybaa..:P a waży ponad 11 kg 🙂 też sprzed przynajmniej 2-3 tyg waga 🙂 pomierzę go jak się obudzi :P
A Nicki jaki duży? 🙂

w srode byl bilans i ma 86cm i 14 kilo 🤪 🤪 🤪
i wciaz mala stopke 21 wogole mu nie rosnie kupilam buty na 22 bo nie maja mniejszych hahaha

ooo 🙂 no to ładny klocuś 🙂
ja muszę Matiego pomierzyć i poważyć bo kurde już chyba od m-ca mówię, że ma te 80 - parę cm i ponad 11 kg:P hehehe trza by zaktualizowac dane:P
na wieczór po kąpieli go na golaska zważę:P

kurde miałam już zamawiać to łóżko a oni jakieś jaja z przesyłką odstawiają:/ nie wysyłają kurierem tylko swoim firmowym autemi jada dopiero jak im się zmaówienie nazbiera:/ to cholera wie ile trzeba by czekać... napisałam do nich maila bo jak za długo to piernicze i szukam co innego:/ ale wszedzie jakieś jaja z przesyłką..:/

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Moje Słoneczko wreszcie uśpiło się....ufff....czy wszystkie dzieci tak mało śpią i tak długo rozrabiają...... 🤪 Moja np dzisiaj przebudziła się o 6.00., ale dotrzymałam ją do 9.00. ze spaniem....i od 9.00. do 17.00. wariowała...17.00-19.00 drzemka...i od 9.00 do 1.00. rozrabianie na maxa....
Moja Mała miała dzisiaj spotkanie z koleżanką (8 mies.) i kolegą (9 mies.).....jak takie małe Szkraby superowo wyglądają jak po sobie coś powtarzają, albo się przekrzykują i zaczepiają 😁 😁
Wczoraj wreszcie dałam Nadii serek (danonek)...i żadnych złych objawów nie widać - kupa normalna, czekam jeszcze czy jej jakieś krostki nie wyskoczą....może ta wizyta u alergologa (02.02) jest całkiem zbędna.....
Pewnie już śpicie....to kolorowych snów 🙂