Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

GoGr napisał(a):
sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):
w sumie już tam ciul z tą krwią.. może Magda masz rację.. wystarczy jakiś hemoroidek czy cuś i do krwawienia niedaleko...
mnie tam raczej ten brzuch martwi 😞 bo przecież z czegoś mnie to boli...
już w dzień to pal licho - ale, że podczas seksu to nie zniosę! o...

mnie zadko boli w dzien ale podczas seksu zawsze i uciekam przed moim jak tylko sie da
te bole mam od tamtego poronienia ale oczywiscie zaden ciul mnie tutaj nie chce sprawdzic

no a ja nie uciekam.. bo jak nie boli to sobie zapominam:? i zaczyna się fajnie a potem kurwa niespodzianka:/ jakby mnie coś chwyciło i macicę chciało wyrwać.. 1 lutego mam to chirurgiczne usg.. zobaczymy co mi powie..

ja njawet nie zaczynam bo odrazu przypomina mi sie ten bol i niepotrafie ☺️ ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To ja mam Izuś od tabletek anty chyba maks ochotę na seks (więc nie myślę o bólu) a do tego jakby było mało to od table jestem też maks sucha ☺️ 😠 😠
idzie ocipieć..

a - zdecydowałam się na spirale 🙂 1000 zł.. jak nazbieram to mój gin powiedział, że się umówimy u niego w gabinecie bo w przychodni tego nie robi i założy 🙂
Mam już 200 zł odłożone, 300 mi brachol odda a 500 to odłożę 🙂 jeszcze 3 miechy mam tabsy a potem mam przeczekać jeden normalny okres i przy kolejnym zakładamy 🙂

Ale co? Twój nie chce drugiego bąbla??

mi 2 wystarczy a tabletki mnie męczą 🙂 więc wolę spiralkę.. a poza tym jak przeliczę to tabletki na 5 lat wydam 3000 zł a na spiralkę 1000 🙂

chyba nie skoro od tygodnia mi przypomina o zastrzyku i umowil juz wizyte u lekarza na podanie
jak gadalismy to mowil ok mialam odstawic pojsc w pl do gina na przeglad i mialam miec dziecko
ale tak zawsze jest nigdy nie robi tego co ja chce zawsze to co on chce ostatnio mialam impreze w pracy od miesiaca o niej rozmawialismy a on zaprosil sobie kumpla na ten wieczor i nie poszlismy tam
a dzisiaj zaczyna sie wykrecac z wyjazdu do polski mowi ze musi wypisac karte urlopowa a ja na to ze nie znam terminu wyjazdu bo nie wiem kiedy siora urodzi a on ze w takim razie moze byc problem z urlopem bo jego zastepca tez chce w lutym urlop a o tym wyjezdzie ja bebnie od 7 miesiecy i tak nie wystarczajaco dlugo 😞 😞 😞
za kazdym razem on robi na przekor gdy ja czegos chce 😞 😞 😞

no można się wkurzyć...
a mówiłaś mu, że chcesz 2 dziecko? i że nie chcesz już brać zastrzyku??
z tym wyjazdem to lipa.. nie możesz się ciągle do niego dostosowywać... :/

GoGr napisał(a):
no można się wkurzyć...
a mówiłaś mu, że chcesz 2 dziecko? i że nie chcesz już brać zastrzyku??
z tym wyjazdem to lipa.. nie możesz się ciągle do niego dostosowywać... :/

mowilam mu razem to uzgadnialismy a teraz on chce zastrzyk
jestesmy cztery lata razem on tylko raz byl w polsce ze mna on sie wogole ze mna nie liczy

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Iza to mu powiedz, że albo leci z Tobą albo Ty nie wracasz..

Gocha buziak i jak wrócisz to napisz co i jak! 😘

podpisuję się po gogruśką albo jedzie albo wy nie wracacie niech wybiera i wtedy będziesz wiedzieć konkretnie na czym stoisz i co on wybierze 🙂
Gocha też czekam na to co lekarz ci powie 🙂

Bo tak w sumie Iza jak mu powiesz, że więcej go nie będziesz zabierać to mu na rękę pójdziesz.. w końcu on sam, jak mówisz, nie bardzo się pali żeby jechać...

Kurde ale się ch....o czuję 😞 tak mi ciężko jakoś, że ja pierdziele... Winka bym się napiła:P
Ale mój sobie sprzęcior do ćwiczeń kupił - dzisiaj mu przyszło
http://allegro.pl/lawka-do-brzuszkow-wygieta-hertz-hantle-i2040504330.html
http://allegro.pl/mega-lawka-hertz-hilton-zestaw-80kg-hantle-i2040504328.html

więc mnie pewnie nawet zakupy samotne czekają bo się od zabawki nie ruszy :P

A ja zapomniałam Wam napisać, że w końcu się zdecydowałam i zamówiłam łóżko chłopakom 🙂
http://allegro.pl/nowosc-lozko-pietrowe-defi-producent-gliwice-i2049433931.html

No Gocha a czego się spodziewałaś?:P jak z moczem problem to urolog się pierwszy nasuwa...
kiedy masz wizytę??? oby Ci tam nic nie wyszukali...

My wczoraj rozkładaliśmy te ławeczki.. o masakra jak mój się naklął 🙂 Miałam z niego kupę radochy 😁 hehehe
teraz oglądamy bajki a potem Matik do spania a my z Kubą będziemy malować - kupiliśmy farbki do malowania paluchami i będziemy tworzyć 😁

ja tez sie musze ruszac do sprzatania i gotowania ale czekam przy kawce az dziecko mi usnie wojuje juz od 6 🤪 🤪 🤪 jak zaczne sie krzatac to bedzie zagladal zza lozeczka wiec siedze cicho jak mysz pod miotla 🤨

gosia moj to jest lakomczuch jakbys dawala butelke po butelce to kazda oprozni az nie peknie to samo z obiadami zje swoja porcje a pozniej chodzi do mnie i do mojego na zmiane tu chapnie tam chapnie a jak nie dasz to awantura jakbys dziecko glodzila i przez to staramy sie jesc albo z nim albo jak spi

Hehe u nas to samo 🙂 tylko z wyjątkiem butli - bo mleko jeśli pije to tylko w nocy (dzisiaj np. nie budził się na jedzenie) ..
Ważyłam młodego wczoraj 🙂 i ma ponad 12 kg 🙂 ale nie zmierzyłam go bo dopiero znalazłam cm:P
I myślę, że jak na to ile on goni to i tak sporo waży 🙂

A Kubuś ma już 16 kg i 97 cm 🙂

Mateusz też się zwykle budzi ale bez większych krzyków - raczej strasznie zawodzi jakby mu nie wiem jaką krzywdę ktoś zrobił 😜 dostaje butle i też pada 🙂 a dzisiaj zadowolił się samym cumelkiem 🙂
A od wczoraj Matuś.. udaje, że płacze 🙂 Genialnie to wygląda - takie miny słodziachne robi- hehe 🙂