Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
to i tak ładnie ci wstaje 🙂 trochę odeśpisz 🙂
on sie budzi o 6 czy 7 ale ja jeszcze spie wiec dalej komara tnie 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 biedulek tak go mama w ciula robi on wstaje a ona komara jeszcze tnie 😁

• Mamusie
bańkach a nie kulkach 😁 😁 😁 te chińskie na celulit co Gogrucha używa 🙂 zamówiłam i się od tyg. masuje i ćwiczę uda i poślady co by były jędrne 🙂 a motylek to jest urządzenie zaraz ci linka zapodam http://allegro.pl/show_item.php?item=2172989978 takie coś zakupiłam 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
bańkach a nie kulkach 😁 😁 😁 te chińskie na celulit co Gogrucha używa 🙂 zamówiłam i się od tyg. masuje i ćwiczę uda i poślady co by były jędrne 🙂 a motylek to jest urządzenie zaraz ci linka zapodam http://allegro.pl/show_item.php?item=2172989978 takie coś zakupiłam 🙂
dobra pikny motylek ale na co działa? a loinka od baniek tez poprosze moze ja sie zaczne masowac 🤔

• Mamusie
http://allegro.pl/gumowe-banki-chinskie-do-masazu-wysylka-gratis-i2177825231.html
motylek jest na ćwiczenie ud wewnętrzych i zewnątrz ,ramiona ,klatka piersiowa

Popularny wielofunkcyjny przyrząd do ćwiczeń oraz rehabilitacji Agrafka (Motylek). Dzięki niemu w bardzo łatwy sposób skutecznie pozbędziesz się zbędnego tłuszczu oraz Twoja skóra nabierze sprężystości. Jest lekki, poręczny, funkcjonalny - dzięki temu zastępuje wiele innych kosztownych urządzeń, możesz używać go wszędzie.
Kształtuje, wzmacnia, wyszczupla:
wewnętrzną i zewnętrzną stronę ud
ramiona
plecy
klatkę piersiową

• Mamusie
Gosia smarujesz oliwką udo co byłby poślizg 😁 i zasysasz powietrze i jedziesz po udzie ruchami kolistymi lub po lini prostej i tam gdzie masz dużo tego chujostwa to trochę boli i robisz to co drugi dzień przez 15 min. na udzie 🙂 wpisz sobie na yt masaż bańkami i ci wyskoczy 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Gosia smarujesz oliwką udo co byłby poślizg 😁 i zasysasz powietrze i jedziesz po udzie ruchami kolistymi lub po lini prostej i tam gdzie masz dużo tego chujostwa to trochę boli i robisz to co drugi dzień przez 15 min. na udzie 🙂 wpisz sobie na yt masaż bańkami i ci wyskoczy 🙂
ooooooooooooo ciekawe 🤪 🤪 🤪ale kurwa ja nie mam celulitu tzn troche na tyłku a sama sie chyba tam nie dam rady masowac 🤨