Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wiem cos na temat zapracowania w sobote jak zasnelam to nawet malego nie slyszalam a rano wstalam i moj mi mowi czy nie slyszalam malego bo dwa razy sie obudzil ☺️ ☺️ ☺️ ☺️nic nie slyszalam bardzo twardo spalam a rano dalej nie wyspana bylam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

Laski!
Czytam Was namiętnie z kom cały czas ale tam nie dam rady pisać 😞
teraz szybko wlazłam na kompa stacjonarnego bo rachunki płacę ale tak to nie dam rady bo on na górze a my na dole:/
bo wiecie.. wirusów z kompa się tak bezmyślnie nie usuwa 😞 na dniach odzyskam lapka!!! 🙂

p.s. wszystko a propo przedszkola i w ogóle będe pisać jak już będę miała stały dostęp do neta:P buuuziii!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
młody zasypia 🙂
dzisiaj sobie wargę przygryzł bo się potknął o próg 😉 ale dzielny chłopak nie płakał 🙂
a i strasznie ma odparzone nie dupkę ale od gumki w pampku 🥴 i ma takiego bąbla mega wielkiego aż biedny płakał jak mu go smarowałam mój biedulek kochany 🤨

• Mamusie
wczoraj wam pisałam ,że młody ma odparzenie a co się okazało to on ma całe obdarte 🥴 tak jakby przejechał po czymś bardzo ostrym i dzisiaj ma dwa strupy i obdarte 🥴 a ja myslałam ,że to odparzenie (bo było dość ciemno w pokoju i przy moim świetle tak się to wydawało) i mu tormentiolem posmarowałam ☺️ 🤨 na szczęście nie było to na rane posmarowane 🤔 oj ja to jestem jakaś nie kumata 😠