Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
a i oczywiście wrobiłam wczoraj ojca i brata, że 5 w totka trafiłam:P ale mi ojciec gratulował.. hahaha a siorka do dziś wierzy, że w ciąży jestem

Madzia....i co???? można ?-można sobie pożartować....ja w tamtym roku wrobiłam męża w trzecią ciąże pokazując mu stary test ciążowy-nie wiedział czy śmiac sie czy płakać,żart był mega udany...w tym roku nic oryginalnego mi nie wpadło do głowy....

Kasia ale to Gosia zrobiła żart nie ja 🙃

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dziewczyny jak mnie leb boli i oczy a jeszcze do tej cholernej pracy dzisiaj
rozmawialm z szefem wczoraj maja zrobic zebranie z zarzadcami i prawdopodobnie przyszly tydzien bedzie moim ostatnim chca zozbic zmiany na dwie i wiele osob straci prace a ja ciagle nic nie znalazlam 😞 😞 😞

• Mamusie
sweety napisał(a):
rozmawialm z szefem wczoraj maja zrobic zebranie z zarzadcami i prawdopodobnie przyszly tydzien bedzie moim ostatnim chca zozbic zmiany na dwie i wiele osob straci prace a ja ciagle nic nie znalazlam 😞 😞 😞
Iza a masz pewnosc ze Cie zwolnią? moze jednak nie trzeba byc dobrej mysli 😘

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
Iza a masz pewnosc ze Cie zwolnią? moze jednak nie trzeba byc dobrej mysli 😘

tak mam pewnosc bo pracuje przez biuro posrednictwa pracy a oni powiedzieli ze calkowicie beda musieli zerwac kontrakt z naszym biurem czesc osob ktore pracuja bezposrednio tam tez beda zwolnieni ale dopiero gdy ich kontrakty sie skoncza

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
wiecie co jak słucham o tych cyrkach o Wasniewskich to normalnie nie wierze ze takie prawo jest w Polsce 😲nosz kur nie dosc ze na wolnosci czeka do rozprawy co chwile konferencje to teraz ucieczka 😲a niech idzie sie powiesic jak listy zostawiła franca jedna 🤢 🤢 🤢

jakich Waśniewskich? o co chodzi?

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
wiecie co jak słucham o tych cyrkach o Wasniewskich to normalnie nie wierze ze takie prawo jest w Polsce 😲nosz kur nie dosc ze na wolnosci czeka do rozprawy co chwile konferencje to teraz ucieczka 😲a niech idzie sie powiesic jak listy zostawiła franca jedna 🤢 🤢 🤢

jakich Waśniewskich? o co chodzi?
o rodziców Madzi z Sosnowca

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
ide sprzatac bo mamuska dzis do mnie przyjezdza ale bede zagladac 😘co tam Iza jak mały?jak szukanie pracy?

szukanie do d...y
a maly chodzi rozrabia bije mnie piszczy i wszystko naraz
czekam az siora mojego napisze mi cv wtedy bede mogla zaczac wysylac ale nie wiem kidy je dostane 🤨 🤨 🤨