Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gdybys miała tak wybrednego męża jak ja mam to byś tyle nie piekła 😁 😁 Adziulka też zje bo zje a młody tylko jak ma ochotę ewentualnie je wtedy kiedy widzi ,że ja mam w reku coś do jedzenia 😁
hehehe moj lubi kazde ciacho no za kokosowym nie przepada tylko 🙂ide sobie kawe zrobic i wypic w spokoju poki moje zło śpi 🤔

• Mamusie
ja już 3 wypiłam i tak mi sie spać chce jak diabli 🥴
dzisiaj nie mamy tv.bo coś robia i jest brak sygnału a ,że my nie wiedzieliśmy więc mój mówi to najwyżej wejde na dach a ja tak na niego patrze i mówię "ty"a on:no a kto?
a ja: przecież masz lęk wysokości chcesz mi spaść i się zabić? kto mi pensje przyniesie 😁 on:śmiech 😁 😁 😁sama pojedziesz po nia" i stanęło na tym ,że ja wlazłam na dach i machałam antena ale przed wejściem na dach mu powiedziałam ,że jak się zabije to go będę straszyć do końca jego życia 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
ja już 3 wypiłam i tak mi sie spać chce jak diabli 🥴
dzisiaj nie mamy tv.bo coś robia i jest brak sygnału a ,że my nie wiedzieliśmy więc mój mówi to najwyżej wejde na dach a ja tak na niego patrze i mówię "ty"a on:no a kto?
a ja: przecież masz lęk wysokości chcesz mi spaść i się zabić? kto mi pensje przyniesie 😁 on:śmiech 😁 😁 😁sama pojedziesz po nia" i stanęło na tym ,że ja wlazłam na dach i machałam antena ale przed wejściem na dach mu powiedziałam ,że jak się zabije to go będę straszyć do końca jego życia 😁 😁
o matko dobra jestes 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
nic idę zaraz robić to ciacho bo mi przestygło 😉 a nie chce mi się ale już zaczęłam to trzeba skończyć 🙂ale powrócę 😘
dobra nie ma problemu idz robic ja kawe wypije i z pewnoscia moj łobuz wstanie cos sie zachmurzyło a takie cudne słonce było i 20 stopni ale cóz było i sie zbyło 😮

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂
Jak tam nastroje przed świętami?
My standardowo wybywamy jak na każde święta do rodziców, więc w domu nie robimy nic.
Jak tam Wasze "Maluszki".....Moja łobuzuje strasznie.....wszędzie jej jest pełno....a wczoraj to nawet wlazła sama na stół w kuchni i tańczyła.... 🤪
Byłam wczoraj u lekarki po receptę na szczepionkę.....bo po świętach szczepimy się (tym razem nie będzie gotowej szczepionki w przychodni do kupienia tylko trzeba samemu)...i szok koszt szczepionki to 167 zł....do tej pory kosztowała w granicach 120-140....
Chyba wreszcie skończyły się nasze problemy żywieniowe......mleko hipp przyjęło się i serki taż.....i Nadia je teraz prawie wszystko to co my 🙂

gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
wczoraj robiłam sobie maskę na cycuchy i wiecie ,że po pierwszym użyciu stały się jędrniejsze 🤪
jaka dawaj przepis 🤪 🤪 🤪

Gosia tu nie ma przepisu po prostu kupiłam ,żeby przetestować nową firmę ,która jest od 3 miesięcy na Polskim rynku i efekt natychmiastowy 🙂
a jaka firma nazwe prosze 😘moje tez potrzebuja ujedrnienia 😉

ja też chcę!!!!!