Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
a ja Wam pisałam ze byłam z małym na tym usg i ekg serducha i ze wsio oki bo nie pamietam wymierzyli i zbadali nam serce z kazdej strony jeszcze studenci sie na Adim uczyli i był badany przez lekarza i 2 studentów 😁

sklerozo nie pisałaś 😠albo ja przeoczyłam ☺️ ale raczej to pierwsze

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a ja Wam pisałam ze byłam z małym na tym usg i ekg serducha i ze wsio oki bo nie pamietam wymierzyli i zbadali nam serce z kazdej strony jeszcze studenci sie na Adim uczyli i był badany przez lekarza i 2 studentów 😁

sorki ☺️ ☺️ ☺️moze to przez stres bo miałam okropny

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

sorki ☺️ ☺️ ☺️moze to przez stres bo miałam okropny

wybaczam 😘 😘

• Mamusie
pierwsza noc zaliczona
mlody obudzil sie kolo 4.30 dostl 100 ml cieplej herbatki i zasnol pozniej obudzil sie o 7 ale z lozka wzielam go o 7.30 dostal chlebek i troche mleczka narazie zaakceptowal zmniejszone ilosci
zrobilam tez liste ile i kiedy nick pije i je zeby moj sie orientowal ile moze mu jeszcze dac i kiedy

• Mamusie
NAJLEPSZA DIETA JEST TAKA JEŚĆ CO 3 GODZ. TYLE CO TRWA TRAWIENIE BYLE NIE JEŚĆ NIC MIĘDZY PONIEWAŻ OD TEGO KIEDY ZJEMY WCZEŚNIEJ JAK TRWA CZAS TRAWIENNY TRZEBA LICZYĆ OD NOWA 3 GODZ.
CZYLI ZJADŁ KANAPKĘ CZY DWIE O GODZ.NP.7 WIEC KOLEJNY POSIŁEK POWINIEN BYĆ O 10 ALE JEŚLI ZJE WCZEŚNIEJ NP. 0 9 TO ZNÓW TRZEBA LICZYĆ 3 GODZ. TYLE TRWA PROCES TRAWIENIA I ZABURZAJAC GO PRZEZ TO TYJEMY 😉 CHYBA DOBRZE I W MIARE ZROZUMIALE WYTŁUMACZYŁAM ☺️

• Mamusie
babolki kupiłam sukienke 😉powiem wam ,że się mega wkurwiłam bo obeszłam wszystkie sklepy i po prostu miałam dość a to wyglądałam jak w worku 😠niby mój rozmiar w cyckach i dupie idealna a w brzuchu musiałabym se wypchać 😮 inna za krótka i w końcu poszłam do Orseya nie zawodny sklep i kupiłam za 70 zł. przecena ze stu coś tam i jeszcze jedną przymierzałam kremową zajebstą 🤪 ale bardzo przeźroczysta a ja mam fobie na ten temat i miałabym wrażenie ,że każdy na mnie patrzy ☺️