Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia - głowa do góry i zakładamy różowe okulary! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! będzie dobrze 😘 😘 😘

Magda a powiedz Ty mi.. co z tą solą? bo w sumie jeszcze z niej nie korzystałam a chcę w końcu:P tylko, że nie ma mowy żebym mogła w wannie poleżeć a ja nie gawariet pa ruski :P i nie wiem czy mogę ją wetrzeć w wilgotne ciało czy w suche? w ogóle buziaki ogromne za nią 😘 😘 😘 😘 😘

a miałam Wam kiedyś pisac i zapomniałam:P kupiłam sobie ekstra piling do dłoni 🙂 nie drogi z tej firmy "Perfecta" 🙂 jak mi się zimą zawsze ręce niszczą tak ten piling (połączony z jakimś olejkiem) niesamowicie je zregenerował 😁 wreszcie mam ręce jak kobieta a nie jak styrany życiem facet :P

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Kasia - głowa do góry i zakładamy różowe okulary! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! będzie dobrze 😘 😘 😘

Magda a powiedz Ty mi.. co z tą solą? bo w sumie jeszcze z niej nie korzystałam a chcę w końcu:P tylko, że nie ma mowy żebym mogła w wannie poleżeć a ja nie gawariet pa ruski :P i nie wiem czy mogę ją wetrzeć w wilgotne ciało czy w suche? w ogóle buziaki ogromne za nią 😘 😘 😘 😘 😘

a miałam Wam kiedyś pisac i zapomniałam:P kupiłam sobie ekstra piling do dłoni 🙂 nie drogi z tej firmy "Perfecta" 🙂 jak mi się zimą zawsze ręce niszczą tak ten piling (połączony z jakimś olejkiem) niesamowicie je zregenerował 😁 wreszcie mam ręce jak kobieta a nie jak styrany życiem facet :P

Gosia lepiej w delikatne wilgotne ciało żeby lepiej się rozprowadzało 🙂

• Mamusie
Kasia ttylko i wyłącznie myślenie pozytywne czyli myśl o dzieciach bo zamiartwianie się nic nie daje jedynie w depresje wprowadza .Moja babcia miała 2 operacje i wyszła jak na razie czuje się świetnie .Więc u ciebie też musi być 😘 😘
I nie patrz przez różowe okulary jak
gogr napisała 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):

Gosia lepiej w delikatne wilgotne ciało żeby lepiej się rozprowadzało 🙂

Gocha to jak masz pilig do dłoni to zrób go sobie potem spłucz nałóż jeszcze tą sól masuj pare minut spłucz i nałóż nawilżający krem do dłoni też będziesz mieć rewelacyjne na jakiś czas 🙂

• Mamusie
Kasia a kiedy masz tą operację?I dokładnie co ci będą usuwać bo kiedyś pisałaś coś o czerniaku potem chyba o czymś innym i teraz się pogubiłam ☺️
A to ,że miejsca znaleźć nie możesz to normalne każdy na twoim miejscu by się tak zachowywał będzie dobrze musi być 😘

bry babolki 😘

• Mamusie
no własnie to z czerniakiem powiązane..6 lat temu miałam go usuwanego i..............potem się nie badałam, urodziłam izajęłam się dziećmi,bardzo mnie Maja zaabsorbowała.Nic mnie nie bolało,nic nie wymacałam i teraz po takim długim czasie dało osobie znać...na usg wyszło że guz ma 4cm i na pilnym skierowaniu do szpitala było napisane przerzuty czerniakowe.operacja 30 kwietnia -jak nie przesuną bo to ten długi weken wypada,w Poznaniu na Garbarach...strach mnie zjada.....

• Mamusie
bry 😘

Iza najlepszy sposób na to by nie wymuszał musisz go zostawić samego i iść do pokoju nie zwracając na niego uwagi kilka razy i się oduczy tego 🙂 tylko przygotuj się ,że na początku jego pisk i płacz może trochę potrwać

Kasia trzymam kciuki co by ci nie przesunęli operacji i wycięli ci jak najszybciej i szybciej wytną tym szybciej wrócisz do zdrowia do dzieci 🙂