Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
bry 😘
mój eM właśnie wrócił z pracy dopiero 🥴 teraz siedzimy w domku ale za jakieś 30 min. wezmę Kamcia ubiorę i pójdziemy na dwór co by mojego nie budził 🤨 sezon się zaczął.

Gosia ja jak mam chwilkę to tu zaglądam ale z reguły jest tak ,że jak siądę to któreś z dzieci coś chce 😉 i tak w kółko 😁 a dodatkowo korzystamy z pogody bo nie wiadomo ile taka przyjemność potrwa 🙂

• Mamusie
mialam wracac w sobote do holandii ale ze prace mam od piatku stwierdzilam ze zostane do srody a w poniedzialek maly poparzyl sie moja kawa nie pamietam gdzie ja zostawilam (gdzies w kuchni) i nick ja sciagnol poparzyl sobie lewa strone kltke i brzusio ma poparzenie drugiego stopnia i martwice w dodatku pielegniarki i lekarze mnie wkurzyli i wypisalam malego ze szpitala na wlasne zadanie bo im przeszkadzalo ze maly biegal i gadal od szostej rano ale ja nic nie poradze ze mam dziecko bardzo aktywne i w lozku nie polezy do osmej tak jak by one chcial i dostalam zjeby ze maly ma poterzny glos i wrzeszczal jak zmienialy opatrunek tylko ze one wcale dla tych dzieci delikatne nie byly
malo tego maly ma martwice i najprawdopodobniej zostana blizny
o 13 ide tu do lekarza i zobacze czy oni moga uratowac go przed bliznami 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
jestem beznadziejna to przezemnie sie poparzyl 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
jezu Iza biedny Nicki 😞nie mozesz sie obwiniac dziecko jest tak ruchliwe ze nie jestes w stanie ciagle Go upilnowac to mogło sie przydarzyc przy kazdym przy twoim babci cioci dzieci sa nieobliczalne i nie dołuj sie miejmy nadzieje ze lekarze cos zaradza i po bliznach sladu nie bedzie trzymam kciuki

• Mamusie
to moze da mu do myslenia
jeszcze wroce do tych poparzen
to nie jest zadki wypadek na oddziale bylo dziecko po poparzeniu herbata mial cala buzie poparzona a w pokoju bylo dziecko z poparzeniem pierwszego stopnia i byla po przeszczepie miala poparzona raczke nozke i tulow i wszystkie dzieci w podobnym wieku jak nasze maluchy
ja mam caly ten rok taki popieprzony jakbym pojechala w sobote tak jak planowalam nic by sie nie stalo

• Mamusie
gosia ja tu nie robie kawy parzonej tylko z cisnieniowego ekspresu i kawa nie jest wrzaca
kiedys juz wylal tu kawe i tylko przygrzal lapki ale sie nie poparzyl i tu sa wyzsze meble a w pl on siega do polowy kredensu i stolu
tutaj by sie nie poparzyl

• Mamusie
Iza mój kuzyn jak był malutki tak miał 2 latka na oko gotowała się woda i on chciał zdjąć gwizdek i chwycił dwoma rączkami i trzymał .... dziś nie ma śladu więc i Nickuś też będzie miał ładne ciałko 😘 😘

Gosia przykro mi ,że masz taką sytuację 😘 😘

Gocha co się dzieje u Ciebie??? 😞 trzymam kciuki oczywiście, żer się poukłada.. nie w temacie jestem bo posty usunięte..

Iza nie obwiniaj się absolutnie.. niestety takie rzeczy się zdarzają.. u mnie już tyle razy coś na siebie ściągnęli albo zwinęli mi nóż z kuchni, że chyba coś nad nami czuwa, że nic im się nie stało nigdy..

Ja nie mam czasu na nic 😞 Matik taki wkurwiający, że głowa mała.. codziennie po kilka razy biorę się za napisanie posta i zawsze coś.. albo teściowa, goście albo dzieci i musze odejść od kompa...
kończą nam elewację robić to może będzie spokojniej..

Kubek się dostał do państwowego przedszkola od września 🙂
co tam u Was?