Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej laski dawno mnie nie bylo sorki ale zapierd.. na maksa Aleks chyba przedwczesnie wchodzi w okres buntu bo jest nie do ogarniecia kompletnie czaem mam ochote go wystawic za szkitki przez okno 😠 😁
Gosiu i jak tam z EM? bo poczytalam tylko z 20 str bo 60 njie jestem w stanie nadrobic dzis
Iza jak Nickus? I nie przejsmu sie babo kazdej z nas moze sie to przytraficc dzieci sa nieobliczalne 😘
Czy Kasia sie odzywala po operacji?
Jutro jak sie uda wpadne na moment kolo 11 buziaki gorace dla wszystkich 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
martucha25 napisał(a):
hej laski dawno mnie nie bylo sorki ale zapierd.. na maksa Aleks chyba przedwczesnie wchodzi w okres buntu bo jest nie do ogarniecia kompletnie czaem mam ochote go wystawic za szkitki przez okno 😠 😁
Gosiu i jak tam z EM? bo poczytalam tylko z 20 str bo 60 njie jestem w stanie nadrobic dzis
Iza jak Nickus? I nie przejsmu sie babo kazdej z nas moze sie to przytraficc dzieci sa nieobliczalne 😘
Czy Kasia sie odzywala po operacji?
Jutro jak sie uda wpadne na moment kolo 11 buziaki gorace dla wszystkich 😘 😘 😘 😘 😘

nickus dobrze sie ma juz go kapiemy od niedzieli wszystko ladnie sie goi i czytalam na temat poparzen i nie powinno byc blizn po martwicy tez sladu juz nie ma od piatku
lobuz maly stracha napedzil co nie miara
w czwartek mlody idzie do kontroli oczka tez sie zagoily a ja w srode do szpitala jade rano 😞
wpadaj czesciej martucha jutro czekamy na ciebie 😘 😘

• Mamusie
martucha25 napisał(a):
ahaaa zapomnialam sie pochwalic z Alus od wrzesnia wstepuje w szeregi zlobniakow a ppotem na marzec kwiecien wskoczy do wczesno-przedszkolakow 🙂

Marta to fajnie ,że młody zacznie edukacje 🙂 niech się uczy juz bo kto na nasze emerytury zapracuje 😁 😁 😁

• Mamusie
Madziu heheh swieta racja a co niech pozna jak to jest jak sa inne dzieci i to nie on jest pepuszkiem swiatuszka hehehe ale szczerze jestem troszke przerazona
mialam zapytac jak tam waszym dzidziom idzie nauka odpieluszkowania? zaczelyscie cos robic w tym kierunku a moze juz bez pieluchy ktorys biega? bo ja mam zamiar zaczac jak sie ciplutko zrobi 🤪

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
🙂czesc 🙂o Martucha 🤪moj tez idzie do złobka od sierpnia pewnie Wam zapomniałam napisac ☺️

no pewnie ,że zapomniałaś 😁
skleroza nie boli ☺️tak ja najpierw musze isc na kurs niemieckiego a potem bede szukac pracy bo wiesz ze musze 🤨

• Mamusie
martucha25 napisał(a):
no to gocha batalia przed nami jak myslisz twoj sie szybko oswoi w zlobku? bo moj ma teraz okres wiecznego buntu i na wszystko o co sie pytam odpowiada nie albo nie ma nie 🤢
no zobaczymy on bedzie w grupie mojej kolezanki z która widuje sie bardzo czesto wiec mam nadzieje ze wyc nie bedzie 🤔

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
zaraz bede druga szykowac
mielismy dzisiaj straszna noc mlody trzy razy obudzil sie z piskiem nie umielismy go uspokoic
a mi snil sie pogrzeb 😞 😞 😞
😞 😞 😞mnie tez czesto sni sie tato ale zawsze jako zywy

ja dzien przed pogrzebem bylam w prosektorium zobaczyc tate
i strasznie zrzera mnie sumienie bo w lutym nie bylam go odwiedzic 😞 😞 😞

• Mamusie
to ja wam powiem ,że młody o dziwo wstał dzisiaj o 7 😮 😮
a co do przedszkola ciężko będzie bo nie zostawia mnie na krok jak jestem w przedszkolu 🥴 trzyma się nogi wstydzi i wiem ,że będzie ciężko i będzie płakał 🤨 a tego się boję