Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
tak Gosiu musi być zupełnie odpieluchowany ,żeby wiedzieć czy te jąderko mu się chowa tak samo z siebie czy przez pieluchę.Nie jest mi to na rękę bo muszę poukładać prześcieradła specjalne na łóżka ,żeby nie były za siurane 🤢

Gratulacje za rejstrację i jak się dogadałaś?

Magda pamiętasz jak ja schizowałam z Kubą? odkąd nie ma w ogóle pampka to po jakimś czasie zauważyłam, że obydwa wracają i jest git 🙂

a Mać wrócił do pieluch:/ po prostu dostaliśmy od niego informację, że on już więcej wołał nie będzie... no i co zrobię:/ złośliwie gad w gacie sika.. trzyma zawsze sbie coś w rezerwie tak, że jak ktoś zrobi inaczej niż on chce to mu siada na kolanach i sika:? więc się wkurzyłam i mu zakładam z nowu aż mu takie pomysły przejdą...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
tak Gosiu musi być zupełnie odpieluchowany ,żeby wiedzieć czy te jąderko mu się chowa tak samo z siebie czy przez pieluchę.Nie jest mi to na rękę bo muszę poukładać prześcieradła specjalne na łóżka ,żeby nie były za siurane 🤢

Gratulacje za rejstrację i jak się dogadałaś?

Magda pamiętasz jak ja schizowałam z Kubą? odkąd nie ma w ogóle pampka to po jakimś czasie zauważyłam, że obydwa wracają i jest git 🙂

a Mać wrócił do pieluch:/ po prostu dostaliśmy od niego informację, że on już więcej wołał nie będzie... no i co zrobię:/ złośliwie gad w gacie sika.. trzyma zawsze sbie coś w rezerwie tak, że jak ktoś zrobi inaczej niż on chce to mu siada na kolanach i sika:? więc się wkurzyłam i mu zakładam z nowu aż mu takie pomysły przejdą...

ma charakter twoj synus 😁 😁 😁
od malego wszystkich ustawia pod siebie
a znowu moj wola siku no niestety tylko na tym konczy wola i wali w pampki 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
hej mamusie u nas Mati na bilans sie nie załapal bo zachorował 😞ale wazy blizej 12kg i ma tak mi sie wydaje he he koło 90cm szczepienie teraz w wieku 5lat bedzie miał....a co do pampersow to tez je nosimy jescze mimo ze robi ładnie na nocnik ale tylko jak jest goluski od pasa w dół 🙂 🙂 🙂a teraz za zimno by tak golas biegał wiec siedzimy w pampkach...pozdrawiamy wszystkich jubilatów przed urodzinkami i po wszystkiego naj naj naj 🙂

• Mamusie
oj goraczka powiadasz Gosiu 😞 gogr fajnie ze Twój tak słodko gada mojemu nadal sie nie chce 😞logopeda w styczniu ...ma w złobku ale tam taka młoda sixa i dokonca jej nie ufam bo nie kazała sie martwic a ja sie własnie martwi tym bardziej ze Mati urodził sie z krótkim więzidełkiem przy jezyczku ktore miałam obciac zaraz po porodzie ale wtedy intuicja mowiła mi zeby tego nie robic bo tez wiele wersji na ten temat słyszałam ech i co tu robic?????????