Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
magda123 napisał(a):
jestem 😜
jak tam szkolenia? i praca twojego znalazł coś?
a ty Iza masz tą prace?
na kursie jakos leci moj pracuje od 21 stycznia dostał firmowy samochód i co wczoraj mu go objebali ukradli wszystkie maszyny nosz kurwa to trzeba miec w zyciu pecha jak nie urok to sraczka a kasy od listopada jak nie było tak nie ma jestem na skraju załamania nerwowego normalnie 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
magda123 napisał(a):
jestem 😜
a ty Iza masz tą prace?

dostalam ale zerowy kontrakt i zaczne od dwuch dni w tygodniu malo satysfakcjonujace jedyne co mi pasuje to godzina zaczynam o 18 wiec nie ma problemu z opieka jakby co to zaczynam za dwa tygodnie

• Mamusie
magda123 napisał(a):
to i tak ,że macie od kogo pożyczyć jakiś plus a szef nie miał pretensji do twojego ,bo wiesz szefostwo różnie reaguje
jest na urlopie wiec sie okarze w przyszłym tygodniu a co do kasy to juz nie mam od kogo pozyczyc i kurwica mnie bierze echhhhhh posrane zycie 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
jestem 😜
a ty Iza masz tą prace?

dostalam ale zerowy kontrakt i zaczne od dwuch dni w tygodniu malo satysfakcjonujace jedyne co mi pasuje to godzina zaczynam o 18 wiec nie ma problemu z opieka jakby co to zaczynam za dwa tygodnie
to fajnie Iza dobre i to na poczatek 🙂

• Mamusie
malo tego dwa dni temu odezwala sie restauracje ze sa mna zainteresowani i jutro mam rozmowe kwalifikacyjna a dzisiaj hotel sie odezwal ze chca mnie i w ciagu dwuch tygodni skontaktuja sie ze mna zewbym przyslala papiery i zaczela prace ale tez nie w pelnym wymiarze godzin zawsze lepsze to niz nic moze uda mi sie polaczyc dwie prace zeby wypelnic do 40 godzin 🤢 🤢 🤢
cos pokabinuje
zapomnialam napisac o tej pracy bo znowu zakrzatam sobie glowe ta mala od siory wiec ciagle wisialam na tel.albo na necie 🥴 🥴 🥴

• Mamusie
magda123 napisał(a):
ja pierdziele żeby mu przeszło 😘
Iza jak pracy nie było to nie było jak się jedno ruszy to zaraz 100 ofert 🙂
Gosia może u ciebie też się coś z praca ruszy i ty pójdziesz gdzieś 🙂
teraz nie zwatpiłam po tym jak adi co tydzien chory chyba ze bede na czarno sprzatac bo jak pojde normalnie to zaraz mnie wywala bo bede wiecznie na zwolnieniu 🤔 🤔 🤔

• Mamusie
dobrze ze ktokolwiek zaczol sie odzywac bo ja juz sie zalamywalam przez negatywne odpowiedzi
no i jeszcze jedno mi wpadlo w reke znajoma szuka opiekunki do dziecka i dosc dobrze chce zaplacic do tego dwa dni w hotelu w restauracji i mam normalna wyplate
jakos sie to pouklada

• Mamusie
sweety napisał(a):
dobrze ze ktokolwiek zaczol sie odzywac bo ja juz sie zalamywalam przez negatywne odpowiedzi
no i jeszcze jedno mi wpadlo w reke znajoma szuka opiekunki do dziecka i dosc dobrze chce zaplacic do tego dwa dni w hotelu w restauracji i mam normalna wyplate
jakos sie to pouklada
bedzie dobrze zobaczysz najwazniejsze ze masz w czym wybierac 🙂

• Mamusie
sweety napisał(a):
jakos sie to pouklada

pewnie korzystaj jak najwięcej 🙂