Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja odkąd urodziłam pierwsze dziecko to głowy do picia nie mam ☺️ kiedyś mogłam pić i nic mi nie było ani kaca po prostu nic ....a teraz masakra ze mną 🙃

kurde taki był początek maja ładny a teraz ciągle albo pada albo zachmurzone niebo 🤢 ja chcę lato........

• Mamusie
a przypomniało mi się w nocy misiek miał temperature i na pół śpiocha wypił ibuma ale tak mnie parzył ,że nie wiem ile miał tej temperatury 🥴 , rano budzik do szkoły dzwoni i powiem wam ,że mi byłogo szkoda budzić więc Adzi zrobiłam wolne i wiecie ,że wstał o 10:30 mało tego kaszke zjadł dopiero o 12 tylko sok rano wypił.

• Mamusie
Nie pytam co u Was bo pewnie duzooo sie dzialo 😉
U nas okej Alus rosnie rozwija sie prawidlowo, gadula z niego nieziemska 🙂 tanczy spiewa liczy do 15 rozroznia kolorki nawet po angielsku heheh, dostal sie do przedszkola od wrzesnia do 3latkow jedyna jego wada to upor i ciagla niechcec do muszli klozetowej stad dalej pampers i rece juz mi opadaja coz nim robic niedawno powiedzialam ze koncza sie pampersy i ze nie kupie to w sklepie uciekl mi w alejke z pamperami i mi je przyniosl 😮
A jak u waszych dzieciaczkow mam nadzieje ze macie pamperki juz dawno za soba 😉
JA teraz na opiece bo Alek po dniu dziecka w Dream Parku w Ustroniu troche sie rozchorowal a tak dalje meczymy sie z katarem chyba z rok to juz trwa i byle do wrzesnia zeby mu gtesty zrobic

• Mamusie
u nas jest mleko z rana i wieczorem z mega meega wygryziona juz dziura hahah 😁 😁 😁 😁super ze bez pampersa muszze jeszcze to moje uparte dziecie zmusic do sikania do kibelka ale wiesz tak to jest jak sie pracuje ja do poludnia z nim walcze pampera nie zakladam a jak jest w zlobku to nie dopilnuja i dupa blada :/

• Mamusie
Marta wiem co to jest bo ja mojego uczyłam być bez pampka a zsikał się 2 razy przy moim i mu zakładał a ja wtedy haje robiłam ,że na nic moje starania jak ja robie tak a mój tak ale daliśmy rade 🙂
teraz od jakiegoś tygodnia młodego na nocnik ,żeby kupsztala robił i udawało mi się ale jest na antybiotyku i bardzo ma biegunkę i nawet nie zdążę jak mu poleci 🥴
a nie wiem czy pisałam ale mój do przedszkola się nie załapał dopiero jest na liście rezerwowej 😠

• Mamusie
Gratuluje ze wracasz do pracy a gdzie bedziesz pracowala? No i jak pogodzisz prace z dziecmi masz juz wszystko zaplanowane? Przykro mi ze sie nie dostal moj sie dostal do grupy 25osobowej na 160 rodzin wiec to jakis cud 😮 ale co z tego jak przez wakacje nie zazegnamy pampersa to dupa z przedszkola i dalej zlobek tylko ze 3 grupa 😠

• Mamusie
Marta to jest mój mały biznes 😜 jak pogodze hmmm moja mama nie pracuje więc rano Adziulka do szkoły a Kamciu do mamy potem o 13 mój T odbierze Angelke ze szkoły da jej obiad i jak będzie jechał do pracy to ją zawiezie do mamy a ja po skończonej pracy koło 17 będę ich odberać i tak przez tydzień natomiast jak mój będzie miał pierwszą zmiane to dzieci będzie brała moja mama dam jej foteliki i będzie z kamciem po Adziulke jeżdzić do szkoły potem do siebie a ja ich odbiore 🙂

• Mamusie
ojej martucha byla

ja po weekendzie u mojej mamy z malym ciagle przeziebieni jestesmy i chyba zaczyna mi sie zapalenie ucha 🥴 🥴 🥴 mam nadzieje ze nie ale jakos mnie boli i mam zatkane pol dnia chodze z glowa przechylona bo tylko tak mi sie odtyka 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
madzia ale tu w holandii to juz przegiecie
trzy tygodnie temu niedaleko mnie znalezli zamordowana polke dwa tygodnie temu tez niedaleko byla szczelanina dwie osoby zginely z czego dziewczyna mojego znajomego a rok temu dwie szczelaniny jakis wariatow w centrum miasta gdzie dzieci ze szkoly wracaly