Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
o nareszcie jakis ruch 😁kurde przez pare dni okno do pisania mi sie nie otwieralo 😮łeb mi pęka od 8 do 13 przy 36 stopniach byłam z moim synem i jego klasa na wycieczce w zoo normalnie pot sie po dupie lał ze szok 😁 😁 😁 😁Adi chodzi do przedszkola kąpią sie w basenie i jest mega zadowolony 🙂Miłych wakacji Iza 😘 😘 😘Martucha ja zawsze kolo 10 jestem ale jutro mnie nie bedzie bo ide na basen 😁

martucha25 napisał(a):
Nie pytam co u Was bo pewnie duzooo sie dzialo 😉
U nas okej Alus rosnie rozwija sie prawidlowo, gadula z niego nieziemska 🙂 tanczy spiewa liczy do 15 rozroznia kolorki nawet po angielsku heheh, dostal sie do przedszkola od wrzesnia do 3latkow jedyna jego wada to upor i ciagla niechcec do muszli klozetowej stad dalej pampers i rece juz mi opadaja coz nim robic niedawno powiedzialam ze koncza sie pampersy i ze nie kupie to w sklepie uciekl mi w alejke z pamperami i mi je przyniosl 😮
A jak u waszych dzieciaczkow mam nadzieje ze macie pamperki juz dawno za soba 😉
JA teraz na opiece bo Alek po dniu dziecka w Dream Parku w Ustroniu troche sie rozchorowal a tak dalje meczymy sie z katarem chyba z rok to juz trwa i byle do wrzesnia zeby mu gtesty zrobic

Łał 🙂 Marta myślałam o Tobie ostatnio:P wchodzę dzisiaj na str a tu TY 😁

Co do kataru to znam ten ból 😞 Mać też ma cały czas od daaawna.. a ostatnio takie gęsty, że czasem nie da rady odsiąknąć 😞 zdj Alka i swoje wrzuć koniecznie ! 🙂

• Mamusie
Hej dziewczynki 😉))
MAdziu no to imprezowiczka z niuni ci sie robii heheh ojjj uwazajjj 🙂))
Gocha no widzisz jaki suprise ci zrobilam 😉 a tak serio ciese sie ze o mnie myslisz 😉Ja tez o was czesto myslalam jak mnie tu nie bylo 🙂
AHHHAAA zapomnialabym ZAZEGNALISMY papmersa wkoncuuuuuuu ufff coz za ulga oczywiscie na noc jeszcze mu zakladam ale dzis wstalz suchym pamperkiem 😉)) alez jestesm szczesliwai dumna 🙂))

Magda naprawdę nie byłaś przygotowana, że zabawy będzie mało?:P ja jak idę z chłopakami to zawsze wykupuję bez limitu czasu bo 5 h to mało:P

Marta my z Maciem już jakiś czas temu pożegnaliśmy pampka 🙂 w nocy też już bez od dawna i nie sika.. Gorzej z Kubkiem:/ on tak nie umie trzymać, że szok! w nocy muszę go budzić do sikania bo inaczej rano mokro:/ Ale pampka nie założę! nie chcę go znów przyzwyczaić..

• Mamusie
hej no własnie Gocha ja mojego od razu kładłam bez pampka i 3 razy sie zesikał i koniec 🙂tak wiec Martucha kup sobie podkłady na łózko i próbuj bez pampersa 🙂cusik takiego pod przescieradło jak sie zsiusia to wyrzucisz i po sprawie 😁u mnie co prawda sa takie co do łózka mozna przylepic ale te tez sie nadaja i Martucha powodzenia 🤪 http://allegro.pl/mega-chlonne-podklady-podklad-na-lozko-40x60-1szt-i3300493309.html

ja też używam tych podkładów 🙂 bo jakby co to chłoną jak pampers a nie przeszkadzają dziecku w spaniu 🙂
spoko są te "SEMI" to chyba w aptekach 5 zł za 5 szt chyba, ja kupuję u nas w rossmannie tylko one są troszkę mniejsze (a cena wychodzi podobnie)... większe takie jak te semi łatwiej "zamontować" w łóżku żeby się nie przesuwały 😉

idę zaraz z Maciem do chirurga... ciągnie się za nami akcja siusiak:/ mam już dość! a potem na 18 do pracy...

Gocha a co u Ciebie? 🙂

• Mamusie
my tez bez pampka ale problem mamy z majtusiami jak mu zaloze to robi pod siebie nie wiem jak mu wytlumaczyc ze musi wolac i sciagac bo jak narazie to sam lata i sie zalatwia i za cholere nie powie kiedy musi aha i nawet sam wylewa siuski tylko nie wiem gdzie 😁 😁 😁bo jakos za kazdym razem mnie to omija sa tylko dwa wyjscia albo do zlewu albo do wiaderka z woda ktory trzymam w razie w jak mu siusiek ucieknie

• Mamusie
hej laseczki 🙂))co tam uwas?
U nas stara bida Alus szaleje wola kupke siku jest git o pamperku nie chce juz slyszec cieszy sie ze jest samodzielny i oczywiscie na kazdym kroku to podkresla Mama ja siam 😁
Kupilismy do rodziocow moich basen taki na 2,5 metra srednica ehhh bedzie miodzio w upalny dzien sie do niego wrabac 🙂 a 29 jezioro Dlugie za gorzowem wielkopolsim witaa az na tydzien z tesciami i synkiem szwagierki w wynajeym domku mam nadzieje ze sie nie pozbijamy 😜 Kolorowyyyccchhh :******