Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusie
Kasia jak ładnie twoja Majcia składa sylaby widziałam na twoim fb 🙂 super już mówi a to schowanie się do łóżka jest naj;lepsze 😁 😁 😁

Monia co słychać ano praca dom dzieci 😁 😁 😁 😁 😁 i tak w kółko ale ja swoją pracę kocham więc raczej mnie nie przytłącza 😉

a u was co słychać?

• Mamusie
Dziewczyny chcialam wam zyczyc zdrowych,spokojnych i rodzinnych swiat oraz zeby caly tluszyk szedl nam tylko w cycki :-)
Magda to u mnie to samo,plus jeszcze prawko i szkola 😁 Jedno mam nadzieje,ze za 2 tyg bede miala z glowy,drugie dopiero na koniec czerwca 😁 Kurde szkoda,ze ja nie moge Majci podejrzec 😞
Milego dnia kobitki

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Zdalam,kurde zdalam prawko za pierwszym razem,ale sie ciesze.Do tego Julia dostala sie do tej szkoly co nam zalezalo,wiec jestem przeszczesliwa :-)

GRATULACJE 🙂 🙂 🙂 teraz kupuj auto i w drogę 🙂 a Julci też gratulacje ,że dostała się do szkoły teraz jest duża panienka 🙂

• Mamusie
Madzia dzieki w imieniu Julki 🙂 Wiem,ze z tej szkoly bedzie miala potem latwiejszy start,bo tam jest wysoki poziom nauczania.Co do auta to ja jezdze od pierwszej chwili.Piotrek kupil sobie insignie a ja przejelam mondeo 🙂 Z reszta jezdzilam nim od marca bo ubezpieczenie stare sie skonczylo i wzielam na siebie.I tu jest tak ze moge jezdzic nawet przez zdaniem,ale musze miec tymczasowe prawko i jezdzic z kims kto ma prawko dluzej niz 3 lata no i L-ke musialam miec przyklejona.Takze z moim malenstwem jestesmy juz bardzo zblizeni.Ze tez sie wczesniej za prawko nie wzielam.Teraz widze jaka to wygoda.A co slychac?Wiecznie w biegu jestem jak pewnie kazda z nas:-) Wlasnie z pracy wrocilam,szybki prysznic i spac bo mam jutro pelna chate gosci wiec od rana do garow.A jeszcze na przeglad musze o 2 podjechac i meza zawiesc na serwis jego firmowego vana odebrac.Dobrze ze za to obiecal mi dom posprzatac 🙂
Kasiula co tam u ciebie?Odezwij sie bo ja dalej zyje bez fb i nie wiem co tam u was

• Mamusie
Monia ja też jeżdżę mondeo w kombiku 😁 😁 😁 😁
widziałam ,że na fb wróciłaś 😉
Dobrze ,że masz prawko bo nie musisz jeździć autobusami czy na nogach bo czasem to uciążliwe i męczące w zatłoczonych i śmierdzących autobusach 🤢

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusie
magda123 napisał(a):
Kasia jak ładnie twoja Majcia składa sylaby widziałam na twoim fb 🙂 super już mówi a to schowanie się do łóżka jest naj;lepsze 😁 😁 😁

o mamo..teraz widze dopiero ten komentarz..hahaha..a jak cię akceptowałam na fb, to przez chwilke szukałam w pamięci skąd ja mogę znac tą panią ze zdjęcia...dzięki...że nas odwiedzasz..pozdrawiam..

• 3 tygodnie później...
  • Mamusie
Kasiula napisał(a):
magda123 napisał(a):

o mamo..teraz widze dopiero ten komentarz..hahaha..a jak cię akceptowałam na fb, to przez chwilke szukałam w pamięci skąd ja mogę znac tą panią ze zdjęcia...dzięki...że nas odwiedzasz..pozdrawiam..

hehehehe widzisz to ja jestem 🙂 Super Maja się rozwija a widzę ,że Marcel współpracuje z siostrą i jak mu ładnie w okularkach 🙂

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...