Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
zadowolony Kuba z przedszkola?

Kubek zachwycony przedszkolem 🙂 zaczął wołać siku i kupkę, dzielić się zabawkami z Matikiem i mnie bardziej słuchać 🙂 do domu wracać nie chce tak się dobrze bawi 🙂
a i Matikowi się podoba - jak idziemy po Kubę yto idę wcześniej żeby Matuś się jeszcze z dziećmi pobawił - nawet nie zauważa jak znikam z pomieszczenia taki zajęty jeden i drugi 🙂

ale on Magda to chyba z wrażenia, że do przedszkola pójdzie 🙂 bo podczas tej godz żadne dziecko nie wołało siusiu ani nic:P to nawet odpatrzeć nie zdążył - po prostu w końcu uwierzył, że mówię prawdę:P że jak się nauczy to do przedszkola pójdzie 😁 tak to wygląda:P

• Mamusie
witam i znikam
u nas lato pelna para jest 20 stopni w sloncu nawet 35 wiec zaczynamy sie smazyc
wczoraj mialam wolne spacerowalismy 6 godzin nogi to mnie tak bolaly ze szok kupilismy buty skarpety koszulki i takie tam drobne rzeczy
maluch zaczyna przesypiac noce w koncu tfu tfu zeby nie wykrakac
na weekend jade do mamy wiec sprzedam dziecko babci i bede musiala sie pouczyc bo w tym tygodniu nie mialam kiedy zerkna do ksiazek
i najgorsza z wiadomosci to ta ze grozi mi zwolnienie sklepy zrywaja kontrakty bo znalezli tansze firmy i jak nie znajda nowych kontraktow to polowe personelu beda musieli zwolnic
wiec jak zawsze u mnie klody pod nogi juz zaczynam sie do tego przyzwyczajac ze nie mam latwo w zyciu

• Mamusie
Iza a ja wychodze z założenia nie ta to inna praca 🙂 u nas też ciepło 16 stopni 🙂 byliśmy na dworze teraz siedzimy w domku młodemu chyba znów na zęby sie zbiera bo kupy wali niesamowite 😉 i tak jak przez cały tydz. wstaje wyspany o 6 i bardzo hałasuje i mojego budzi 🥴a to juz kolorowo nie jest bo przychodził w nocy z pracy 🤔