Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
spac nie moge wiec napisze ale bez szczegółow bo drastyczne 😞wczoraj o 17 zaprowadziłysmy z ta moja kolezanka Mariolą co Wam nie raz pisałam nasze dzieciaki na urodziny do mc donalda o 19.30 wyszłysmy z tamtad i sie rozstałysmy wrociłam do domu siedze sobie i nagle telefon od niej ze cos złego dzieje sie z jej ex czyli tata maksa czy moze Go do mnie wysłac ubrałam sie i powiedziałam ze do niej przyjade .Wiec pojechałam w miedzy czasie kazałam jej na pogotowie dzwonic wchodzimy do domu a on w kałuzy krwi lezy w kuchni przewieszony przez pralke sztywny kurwa widze ze nieboszczyk a oni na tym cholernym pogotowiu kazli nam Go przeniesc i na podłodze połozyc 😠wiec Ona Go wytachała ja troche pomogłam połozyłysmy a te ciule dalej zeby Go reanimowac wyobrazacie sobie chłop juz zimny 😞wiec ona cos tam probowala w miedzy czasie przyjechała Policja wpusciłam i kazali jej skonczyc sprawdzili ze nie zyje potem pogotowie nasze zeznania po godzinie stwierdzili ze oni juz skonczyli prace teraz mamy na prokuratora czekac 1.5 godziny z nieboszczykiem w pokoju 😮 😮 😮ja nie byłam w stanie wyszłysmy na zewnatrz faktycznie przyjechali po 1.5 godziny napisali cos i na karawan kaza czekac znowu nie wiadomo ile i tez wyszli a chłop dalej trupem w pokoju lezał 😞 😞 😞przyjechali po niego po godzinie 😞 😞 😞jestem w takim szoku ze pozbierac sie nie moge kurwa 4 godziny to trwało wszyscy zrobili co mieli a ty sie martw ze w pokoju trup lezy 😞wiecej szczegółow Wam nie napisze bo zbyt drastyczne co zamkne oczy to Go widze normalnie nie do opisania 😞 😞 😞

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku