Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😘 My też 🙂 spacerujemy, sprzątamy, gotujemy, załatwiamy i tak nam leci 🙂

Magda soli jeszcze nie próbowałam.. bo jak mam czas na szybką kąpiel to się nie zabieram:P
a co do maseczki to dzisiaj drugi raz będę robić - o efektach napisze za jakiś czas:P

• Mamusie
a ja zrobilam sobie przerwe bo malego trzeba bylo nakarmic no i zjadl tylko rybe bo reszta obiadu jeszcze byla nie skonczona a mlody juz jeczal
no i oczywiscie stalo sie to czego sie obawialam mlody otwiera drzwi wyjsciowe
mam nadzieje ze moj zakoduje i bedzie zamykal na klucz drzwi

u nas Iza dorobiliśmy zamek 🙂 ten co z jeden str się przekręca "gałką" czy jak to nazwać a z drugiej kluczem 🙂 ale jest zrobiony tylko żeby był od środka i na tyle wysoko żeby chłopcy nie dosięgli bo Kuba już nie raz nam zwiał:P a no i Matik do klamki sięgać zaczyna.:P

• Mamusie
moj dzisiaj siegnol malo tego po kilku upartych probach otworzyl
my mamy klamke od srodka a galke na zewnatrz z tym ze nic nie mozemy zrobic zadnych przerobek i wymian drzwi bo w calym bloku maja byc jednakowe i w razie gdy sie zepsuja to servis wymienia a nie my
tylko kluczem mozemy sie ratowac

• Mamusie
magda123 napisał(a):
i co może jeszcze ona ma transport opłacać?

ale ty kiedys pisałaś ,że go z domu wywaliła i go przyjeła z powrotem?
Madzia zapomniałam odpisac wybacz ☺️tak wyrzuciła Go ale w piatek przed smiercia przyszedł ze zle sie czuje wiec Go na chwile przyjeła i tyle choc na ulicy nie umarł bo był bezdomny 🤔a transport rodzina ma płacic ale ona musiała tu 750 euro za przygotowanie zwłok opłacic 🤔

gosia2301 napisał(a):
a moj sie w lazience zamyka i przekreca blokade dobrze ze da sie nozem otworzyc bo juz chyba ze 4 razy sie zamknał łotr mały

mnie kiedyś chłopaki zamknęli.. bo przekłądam kluczyk i od zewnątrz zamykam Żeby Matik do łazienki nie właził... i raz weszłam i mówię Kubie żeby zamknął drzwi bo chciałam z toalety skorzystać a on mało, że zamknął to jeszcze klucz przekręcił i zabrał...

• Mamusie
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a moj sie w lazience zamyka i przekreca blokade dobrze ze da sie nozem otworzyc bo juz chyba ze 4 razy sie zamknał łotr mały

mnie kiedyś chłopaki zamknęli.. bo przekłądam kluczyk i od zewnątrz zamykam Żeby Matik do łazienki nie właził... i raz weszłam i mówię Kubie żeby zamknął drzwi bo chciałam z toalety skorzystać a on mało, że zamknął to jeszcze klucz przekręcił i zabrał...

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁głośno wołałaś??

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁głośno wołałaś??

żebyś wiedziała. bo chwilkę wcześniej miałam Matika usypiać i w salonie została dość głośno włączona muzyka.. a teściowa była akurat w salonie.. więc zanim załapała o co chodzi to Kuba zdążył mnie wypuścić:P