Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasiula napisał(a):
dzień dobry.....fajna ta osłonka. 🙂chyba wygodniejsza niż parasol..??

Wiesz co to zależy 🙂 bo też musisz przemieszczać ją jak jest słońce hehe 🙂 no, ale nie zabiera tyle miejsca co parasol i jest "malutka" włożysz wszędzie, a parasol to wiadomo..

ja zawsze zawieszam z boku cienki kocyk...ale to jak mały śpi na ogródku...na spacerze mogłoby coś takiego byc...

Kasiula napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasiula napisał(a):
dzień dobry.....fajna ta osłonka. 🙂chyba wygodniejsza niż parasol..??

Wiesz co to zależy 🙂 bo też musisz przemieszczać ją jak jest słońce hehe 🙂 no, ale nie zabiera tyle miejsca co parasol i jest "malutka" włożysz wszędzie, a parasol to wiadomo..

ja zawsze zawieszam z boku cienki kocyk...ale to jak mały śpi na ogródku...na spacerze mogłoby coś takiego byc...

No ja używam i jak na razie jestem zadowolona tyle, że mogło samo się przemieszczać hahaha 🙂 moje lenistwo nie zna granic 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kamila sorki ze to powiem, ale masz fajne cycki 🙂 ja tez mialam fajne jak karmilam piersia i teraz mam takie zboczenie, ze patrze kobietom w dekold 😜

haha Nusia zboku 😜 nie żartuje 😉 to tylko takie wrażenie hihi, jak przestanę karmić to już w ogóle będzie zonk 🤪 mam nadzieję że się zmniejszą bo przez nie wyglądam jak baba

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Kamila sorki ze to powiem, ale masz fajne cycki 🙂 ja tez mialam fajne jak karmilam piersia i teraz mam takie zboczenie, ze patrze kobietom w dekold 😜

haha Nusia zboku 😜 nie żartuje 😉 to tylko takie wrażenie hihi, jak przestanę karmić to już w ogóle będzie zonk 🤪 mam nadzieję że się zmniejszą bo przez nie wyglądam jak baba

laseczka 🙂
Kamilko a masz jeszcze te plamienia bo ja miałam przez dwa dni
oklask dla was

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
nusia27 napisał(a):

laseczka 🙂
Kamilko a masz jeszcze te plamienia bo ja miałam przez dwa dni
oklask dla was

Kasia też miałam tylko 2 dni 🙃 i to takie słabe, ale już widać że jajniki na to będą pracowały 😜
też muszę zacząć spać przy uchylonym oknie bo u małej w pokoju jest 26 stopni jak się rano budzimy, tak słońce tam daje...
No Laguna dziś nasze szurki mają swoje święto, czaisz za miesiąc to już pół roku będzie 🤪

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
ps.Kamila wyglądacie nieziemsko 😘oklask dla Was ....ja nie wiem gdzie te twoje kilogramy które ci zostały?? 😜niezła dooopeczka z Ciebie 😘 😜 😜 😜

ta się gruba odezwała 😜 sama jesteś doopeczka 😎 hihih fajne zdjęcie dałaś w awatarku 🙂

Kamila1 napisał(a):
Blue fajnie w tej opasce 🤪 chyba nie musiałaś zwężać co? ja już nie kupuję nowej, założę jej tę co sama zrobiłam hehe

Później Ci pokażę to większe z bliska 🙂 całą buzię, bo cienka jakość mi wyszła. Nic nie muszę zwężać pasuje idealnie, bo ta opaska ma 19/20cm a ona ma głowę 43 🙂 tylko nadal klata jest mniejsza buuuuuu 😞 jak pójdę w lipcu to mam nadzieję, że będzie chociaż równa.. 😮

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Blue fajnie w tej opasce 🤪 chyba nie musiałaś zwężać co? ja już nie kupuję nowej, założę jej tę co sama zrobiłam hehe

Później Ci pokażę to większe z bliska 🙂 całą buzię, bo cienka jakość mi wyszła. Nic nie muszę zwężać pasuje idealnie, bo ta opaska ma 19/20cm a ona ma głowę 43 🙂 tylko nadal klata jest mniejsza buuuuuu 😞 jak pójdę w lipcu to mam nadzieję, że będzie chociaż równa.. 😮

u mojej były równe jak byłysmy na szczepieniu w 3 m-cu, więc nie wiem czemu teraz głowa jest większa.......

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

u mojej były równe jak byłysmy na szczepieniu w 3 m-cu, więc nie wiem czemu teraz głowa jest większa.......

bo dużo myśli 😁 😜