Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue ale Twoja ma udzicha na tym zdjęciu 🤪 i nie narzekaj bo Cię palnę 😜
moja zjadła tyle zupki ile jej przygotowałam - to co wypluła haha, ale już nie jest źle....chociaż takich zapędów do jedzenia jak wasze to nie ma 🤢 może jeszcze pare dni i jej posmakuje. Dziś kupię coś nowego........ale te słoiczki z Bobovity drogie...3,49 🙃

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Blue ale Twoja ma udzicha na tym zdjęciu 🤪 i nie narzekaj bo Cię palnę 😜
moja zjadła tyle zupki ile jej przygotowałam - to co wypluła haha, ale już nie jest źle....chociaż takich zapędów do jedzenia jak wasze to nie ma 🤢 może jeszcze pare dni i jej posmakuje. Dziś kupię coś nowego........ale te słoiczki z Bobovity drogie...3,49 🙃

nawet mi nie mów o cenach... już się nie mogę doczekać aż moja babcia będzie miała warzywa na ogródku to Jej będę podkradać 😜

• Mamusie
myślę nad kupnem takiego basenu http://allegro.pl/basen-basenik-kojec-kwadrat-miekkie-dno-i1648014311.html tylko nie wiem czy właścicielka mieszkania się zgodzi bo jednak baseny niszczą trawę 😞
i taki mi się podoba http://allegro.pl/basen-basenik-kojec-kwadrat-miekkie-dno-i1648014311.html
ale jeszcze szukam 😜

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
moja też maruda i nic jej nie zaspakaja 😜
z Hippa są troszkę tańsze bo 2,99 zobaczę jeszcze dziś w Biedronce, bo w Netto nie było.
no w końcu mi sie udala oklask 🙂Kamilka z czego robiłaś Majeczce zupke???kurcze chyba dużo taniej byłoby samemu robić 🤨ahhhh i buziaki dla Majki z okazji 5 m-cy 😘

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
moja też maruda i nic jej nie zaspakaja 😜
z Hippa są troszkę tańsze bo 2,99 zobaczę jeszcze dziś w Biedronce, bo w Netto nie było.
no w końcu mi sie udala oklask 🙂Kamilka z czego robiłaś Majeczce zupke???kurcze chyba dużo taniej byłoby samemu robić 🤨ahhhh i buziaki dla Majki z okazji 5 m-cy 😘

oklask poleciał i do Ciebie 🙂
a zupkę robiłam ze słoiczka hehe, jarzynową 😜

• Mamusie
My już po wizycie u alergologa. Przyjmuje w godz 11:00-12:00 a przyszedł o 12:30. Spoko im wolno. A Majuśce nic nie jest z tego co zobaczył (jak mi spała na rękach 😉). Obejrzał wyniki moczu, kału i krwi i zostajemy z bebilonen pepti do jesieni bo jak stwierdził mleka nie zmienia się latem. I nie odstawia się latem od piersi bo dziecko może dostać biegunki

U nas wreszcie popadało i jest chłodniej 🙂

admin napisał(a):
no na jaki....
no czy zostać na brzuszku czy przejść masowo tutaj 🙂
Będą głosować do końca tygodnia, a potem zbiorą głosy i zadecydują co zrobić. Moim zdaniem dobry pomysł.
Trochę nie rozumiem w czym mają problem. Tak jak pisałam wczoraj "nie ważne gdzie ale z kim" przecież. My wczoraj rano tam a po południu tu jakby nigdy nic 🙂

admin napisał(a):
nusia27 napisał(a):
admin napisał(a):
nusia27 napisał(a):
i piec 🤪
niusia, ja się znam na żartach ale to jest przegięcie.

a dlaczego niby?
tak ciężko jest napisać 5 normalnych postów. Trzeba zaraz pisać "jeden", "dwa", "trzy" itp. żeby dobić do 20 ? 😉 Zabezpieczenia antyspamowe są dla cwaniaków, którzy rejestrują się tylko po to, by wrzucać linki. Jeśli ktoś tu wejdzie, przeczyta te Twoje "jeden", "dwa".. itd. to będzie robił tak samo i będę musiał wprowadzić ostrzejsze, np. że linki można zamieszczać po kilku dniach pisania. A tego nie chcę robić. Dlatego proszę Was, nie kombinujcie.
Za nudno byś miał gdybyśmy nie kombinowały 😉 Od tego tu jesteśmy hehe 🙃

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
o chyba deszcz idzie i burza..........trochę się ochłodzi

ja już od dawna czekam na deszcz bo oddychać nie można 😞

u nas pewnie burza przyjdzie dopiero na weekend wtedy kiedy jedziemy nad wodę 😞
co prawda to prawda ja też ledwo oddycham, a na dodatek chyba się czymś zatrułam zdycham tak mnie brzuch boli.... 🤢