Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
dziewczyny ja przestalam małą calkiem karmić bo nie mam pokarmu wcale 😞nie wiem dlaczego calkiem mi zanikł a karmilam 4m-ce i tydzień 🙂ale smutno mi bo czasami Sonia szuka cyca daje jej ale puszcza bo nic nie leci,....ale z drugiej strony je butle zupki deserki....i jest ok 🙂Ola ja też lapie dola ciągle w domu i ciągle z dziećmi...a jeszcze mieszkam na zadupiu przy lesie a do sklepu mam 3km 🤪każdy mówi że super że domek las spokoj cisza ale ile można wytrzymać w ciszy??? 😞a najbardziej mnie dołuje to że nie musze sie malować ubierać myć głowe...itd bo Tu I TAK NIKT MNIE NIE WIDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dLA SAMEJ SIEBIE TO MI SIE NIE CHCE 😞

Oj ja ja Cię rozumiem...
Ja teraz to jak jakieś pomiotło chodzę 🤪 Dobrze, że za miesiąc do pracy. Wezmę się za siebie i wreszcie odpocznę od domu i dzieciaków...

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasiu a Twój Patryk to kawał chłopa 🤪........żeby przegonić 9 m-sięczne dziecko 😮

to ola ma niedowagę i jest chudziutka 🙂

to ile ona waży? tyle co Patryk?
Patryk 7390 a ona 7100

o kurde to rzeczywiście, jakby przy niej postawić Nusi Marylkę to już w ogóle...i czemu to tak jest....

Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasiu a Twój Patryk to kawał chłopa 🤪........żeby przegonić 9 m-sięczne dziecko 😮

Patryk 7390 a ona 7100

o kurde to rzeczywiście, jakby przy niej postawić Nusi Marylkę to już w ogóle...i czemu to tak jest....

7100 9mieś dziecko? to ona ma jakaś masakryczną niedowagę 😮 nie chce jeść?

• Mamusie
Pamiętam jak Karol mnie odstawił 😮 jakie to dla mnie było straszne. Myślałam, że się z tym nie pogodzę... Ale za chwilę dotarło do mnie jaka to wygoda 🙂 W końcu idąc na zakupy nie zastanawiałam się co będzie jak mały zgłodnieje itp. I noce 🙂 Tu najbardziej widać pozytywy - mąż mógł się wykazać 🙂
Ale mimo to myślałam, ze Tosiulkę będę karmić co najmniej tak samo długo(7m-cy), ale teraz widzę, że chyba jednak nie będzie tak różowo 😞

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

Patryk 7390 a ona 7100

7100 9mieś dziecko? to ona ma jakaś masakryczną niedowagę 😮 nie chce jeść?

mało a deserkami, zupkami pluje

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

Patryk 7390 a ona 7100

To dopiero historia 🙂

Kurcze przeczytałam was.. myślałam, że nie dotrwam..

Youmit zapomniałam napisać o zdjęciu, które podesłałaś 🙂 rzeczywiście mały jest podobny do męża, ale nie tak 100%, mógł jeszcze coś po rodzinie zebrać 🤪 ale Miłoszek to mały przystojniak 🙂 jest w moim typie.

Moja już od kilku dni jest pokręcona 😞 nie wiem czy to przez pogodę czy na skok rozwojowy, ale nie potrafię już z nią wytrzymać cały dzień marudzi , krzyczy , płacze nie chce mleka pić, ogólnie to na nic nie ma ochoty, ma krótki sen.. pośpi 10min.l i za chwilę marudzi lub płacze 😞 wysiadam z tym dzieckiem.

• Mamusie
Blue napisał(a):

Youmit zapomniałam napisać o zdjęciu, które podesłałaś 🙂 rzeczywiście mały jest podobny do męża, ale nie tak 100%, mógł jeszcze coś po rodzinie zebrać 🤪 ale Miłoszek to mały przystojniak 🙂 jest w moim typie.

Moja już od kilku dni jest pokręcona 😞 nie wiem czy to przez pogodę czy na skok rozwojowy, ale nie potrafię już z nią wytrzymać cały dzień marudzi , krzyczy , płacze nie chce mleka pić, ogólnie to na nic nie ma ochoty, ma krótki sen.. pośpi 10min.l i za chwilę marudzi lub płacze 😞 wysiadam z tym dzieckiem.

najpierw widzę śliczną buzię na avatarku a teraz stopę 😮 🙃 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):

moja też marudzi, na 5 min nie można jej zostawić, śpi po pół h, je póki co normalnie
teraz siedzi u mnie na kolanach i drapie w stół 🙃

Kasia napisał(a):
admin napisał(a):
ale moja żona dzisiaj obiad zrobiła 🙂 Makaron z truskawkami i jogurtem greckim... mmmm.....
tak się objedliśmy, że teraz jestem śpiący i nic mi się nie chce 😜

mniam mniam ale mi ochoty na truskawki narobiłeś 🙂

spadajcie u nas truskawki sa do du... ladnie wygladaja a smakuja jak woda 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kasia napisał(a):
admin napisał(a):
ale moja żona dzisiaj obiad zrobiła 🙂 Makaron z truskawkami i jogurtem greckim... mmmm.....
tak się objedliśmy, że teraz jestem śpiący i nic mi się nie chce 😜

mniam mniam ale mi ochoty na truskawki narobiłeś 🙂

spadajcie u nas truskawki sa do du... ladnie wygladaja a smakuja jak woda 🤪

Tutaj to samo 😞 Ale i tak wcinamy 🙂