Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Właśnie wróciłam od rodziców-byłam na pyszniusim obiedzie 🙂
Blue pytałam mamy... Jak siostra miała już ponad cztery miesiące to lekarze kazali mamie ładować w Nią większą ilość obiadków i deserów. Mówili Jej, że po prostu tak czasami jest, że niektóre dzieci nie tolerują mleka ale, że nic się z tym nie da zrobić i trzeba się starać różnicować dietę wprowadzając inne produkty. Mama mi mówiła, że z Justyną problem był tak duży, że np przez kilka miesięcy waga niemal stała w miejscu 🤨 Pewnie i tak Ci nie pomogłam ale tyle się dowiedziałam od rodzicielki mej 😉

• Mamusie
Kurcze ta Moja Bidulka nie chce cyca ciągnąć... ja się zaczynam denerwować i z cycucha przez to kropelka nie wyleci 😞 😞 😞 nie kumam tego... dałam Jej pół słoiczka zupki jarzynowej tylko boję się że będzie Ją brzuszek bolał bo miałam tylko z HiPPa a tam jest w niej groszek i kalafior 😞 innej nie miałam 😠

• Mamusie
zadała zupkę, trochę popłakała i śpi... jest dzisiaj strasznie wymęczona bo mało śpi i wybudza się z płaczem 😞
a za godzinę muszę Jej dać ten antybiotyk i dopiero godzinę po nim mogę Jej dać cycucha... a jak znowu nie będzie chciała to nie wiem... albo jak nie będzie leciało 😞
kurcze już sama nie wiem co mam zrobić... nie chcę się poddawać i chcę Ją piersią karmić ale jak ja się denerwuję to Ona też... do dupy taki interes... 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kurcze ta Moja Bidulka nie chce cyca ciągnąć... ja się zaczynam denerwować i z cycucha przez to kropelka nie wyleci 😞 😞 😞 nie kumam tego... dałam Jej pół słoiczka zupki jarzynowej tylko boję się że będzie Ją brzuszek bolał bo miałam tylko z HiPPa a tam jest w niej groszek i kalafior 😞 innej nie miałam 😠

Ja myślę, że nic Jej po tej zupce nie będzie. A z tymi cycuchami już tak jest. Musisz się mama odstresować. Na mnie najlepiej działa długa cieplutka kąpiel. Polecam- może też pomoże 😉

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Ja myślę, że nic Jej po tej zupce nie będzie. A z tymi cycuchami już tak jest. Musisz się mama odstresować. Na mnie najlepiej działa długa cieplutka kąpiel. Polecam- może też pomoże 😉

dzięki 😉 będę musiała spróbować 😉
mam nadzieję że zupka nie zaszkodzi 😉

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Wiecie co? Najlepsze jest to, że na całej główce włoski się wytarły lub wypadły a ten a czubku wciąż rosną i nic się z nimi nie dzieje 😮 Już całkiem ładna kiteczka by z tego wyszła 🤪

no jakby miała takie na całej głowie to by miała już super długie 😉 tylko spineczki wpinać 😜 ciekawe kiedy Judycie tak włoski urosną 😜
a może Twoje będzie punkowcem małym 😜
a może gdzieś wyczaiła że to najnowsze trendy i sobie taką fryzurkę postanowiła zrobić i tarła z obu stron główką o kocyk 😜