Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja drugi tydzień na diecie 🙂 Zważę się dopiero we wtorek(założyłam sobie, że raz w tygodniu wystarczy - żeby się nie załamać 😉). No ale już widzę efekty 🙂 Weszłam w spodnie z samego początku ciąży 🙂 Pewnie Wy takie 'osiągnięcia' macie za sobą i bez diety ☺️ Ale u mnie niestety jest inaczej 😞 W każdym razie zaczynam widzieć światełko w tunelu hehehe Nie spoczne dopóki nie osiągnę jakiejś 'dobrej' wagi 😎

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Kurcze 😞 Tosik wciąż strzela wodą 😞 Dopiero 11 a już mamy za sobą trzy takie bomby 😞 Mam nadzieję, że do wieczora Jej przejdzie...

Bidulka się namęczy 😞 współczuję;( oklask dla Was 😘 😘 😘 dla Tosiaka najsłodsze buziaczki 😘 😘 😘

Dzieki Agula 😘 😘

• Mamusie
Ja drugi tydzień na diecie 🙂 Zważę się dopiero we wtorek(założyłam sobie, że raz w tygodniu wystarczy - żeby się nie załamać 😉). No ale już widzę efekty 🙂 Weszłam w spodnie z samego początku ciąży 🙂 Pewnie Wy takie 'osiągnięcia' macie za sobą i bez diety ☺️ Ale u mnie niestety jest inaczej 😞 W każdym razie zaczynam widzieć światełko w tunelu hehehe Nie spoczne dopóki nie osiągnę jakiejś 'dobrej' wagi 😎
no to trzymamy kciuki 🙂

promyczek, ja swoja z kupek w postaci plynnej wyleczylam bananani i jagodami, robilam tez na deserki kisiel z soku jagodowego

brava dla tosi za 10 pieknych miesiecy 🙂
i gestyc kupek 😘

• Mamusie
Izabela napisał(a):
promyczek, ja swoja z kupek w postaci plynnej wyleczylam bananani i jagodami, robilam tez na deserki kisiel z soku jagodowego

i gestyc kupek 😘

Dzięki Iza 😘
U nas też dziś banan rządzi 😎 No i do picia tylko woda(żadnego cukru). Muszę poszukać probiotyków....

Izabela napisał(a):

i gestyc kupek 😘

Dzięki Iza 😘
U nas też dziś banan rządzi 😎 No i do picia tylko woda(żadnego cukru). Muszę poszukać probiotyków....

jak znajdziesz jagody sprobuj i z nimi,,,,, ja bananem Klarcie zapychalam 3 dni i nic nie dalo,,,, pierwsza kupka byla ok,ale pozniej znowu wodniste.....dopiero jak wprowadzilam jej jagody do diety i kisielek jagod. pomoglo ........................ teraz z kolei jej rozrzedzam 🙂 bo kartofelki sadzi 🙂

• Mamusie
Izabela napisał(a):
Izabela napisał(a):

i gestyc kupek 😘

Dzięki Iza 😘

jak znajdziesz jagody sprobuj i z nimi,,,,, ja bananem Klarcie zapychalam 3 dni i nic nie dalo,,,, pierwsza kupka byla ok,ale pozniej znowu wodniste.....dopiero jak wprowadzilam jej jagody do diety i kisielek jagod. pomoglo ........................ teraz z kolei jej rozrzedzam 🙂 bo kartofelki sadzi 🙂

Tutaj dostanę tylko borówkę amerykańska - to działa tak samo??Hmmm... Tak czy siak spróbuję 😎 Dzięki 😘

• Mamusie
Kasia napisał(a):
kto się pisze na posprzątanie mi domu?

Hehehe Uważaj Kasiu, bo jak znam życie to chętni będą Ci się pchali drzwiami i oknami 😁 😁 😁
Ja na szczęście obleciałam dół wieczorem, jak na razie jest ok 😉 A na górze niech się dzieje co chce - palcem dzisiaj nie tknę hehehe

Jakie świniaki z was 😁 nie mogę!

Promyczek stawiam na bank zęba! 🙂 Laura miała biegunkę przez 3 dni też strzelającą momentami, naliczyłam się dziennie nawet 8 kup 🤢 tylko banan surowy to hamował i po tych 3 dniach wyrżnął się ząb i jak to zrobił tak biegunki już nie było 🙂

Laura chodzi w takiej gruuubej bluzie podwójnie ocieplanej z wyglądem baranka takie futerko jakby ma i wygląda w niej jak paker takie bary i ręce ma grube 😁 i jeszcze chodzi taka "postawiona" no nie mogę z niej 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):

Promyczek stawiam na bank zęba! 🙂 Laura miała biegunkę przez 3 dni też strzelającą momentami, naliczyłam się dziennie nawet 8 kup 🤢 tylko banan surowy to hamował i po tych 3 dniach wyrżnął się ząb i jak to zrobił tak biegunki już nie było 🙂

Mam nadzieję, że to ząb... Najgorsze jest to, że nie chce mi pić(nigdy nie lubiła, zawsze 'dopajałam' Ją cyckiem a teraz już nie mogę 😞). Właśnie przysnęła, ale już naliczyłam 5 kupek 😞
Udało mi się znaleźć deserek bananowo-jagodowy - wciągnęła prawie cały...

Blue napisał(a):

Mam nadzieję, że to ząb... Najgorsze jest to, że nie chce mi pić(nigdy nie lubiła, zawsze 'dopajałam' Ją cyckiem a teraz już nie mogę 😞). Właśnie przysnęła, ale już naliczyłam 5 kupek 😞
Udało mi się znaleźć deserek bananowo-jagodowy - wciągnęła prawie cały...

podaj jej jeszcze bananka pozniej
Moje Serduszko tez usnelo....
ide posprzatac to co wygladalo wczesniej jak plac zabaw, a teraz wyglada jak-''ak jedno wielkie brak mi slow '' 😁 i w gary 🤢