Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Oj dziewczyny dziewczyny tylko imprezy w głowie.
Ja zabaluje dopiero za 2tyg jak skończe semestr w szkole to idziemy całą paczką na piwo i to nie jedno 🙂
Adama już szlak trafia bo bardzo dobrze żyje z takim Bartkiem z semestru 🙂

i na Jego cześć dałaś synkowi na imię Bartek? 🤪

Nie jeszcze wtedy go nie znałam 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Moje dziecko śpi 🙂 och jak dobrze 🙂

mój mąż mówi "Byle do 19.00" 😜 Wtedy mały dziki człowiek idzie się kąpać z mamą i spać 🙂

hahaha no tak 😉 a kąpiesz się z Małym?

Nie, kąpie małego ale i tak jestem cała mokra 😉

aha 😜
ja ze 2 razy albo 3 się z Dyśką kąpałam ale to była jeszcze mniejsza dużo 🙂 i jak miała taki okres że płakała w kąpieli to myśleliśmy że to pomoże jak będzie ze mną ale nie pomogło hehe i mieliśmy wtedy malutką wanne a teraz mamy ogromną i myślałam czy by nie wejść z Nią do wanny hehe

My nie mamy za wielkiej wanny i jak bym mu się wpakowała to pewnie by mnie wygonił 😜

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Moje dziecko śpi 🙂 och jak dobrze 🙂

mój mąż mówi "Byle do 19.00" 😜 Wtedy mały dziki człowiek idzie się kąpać z mamą i spać 🙂

hahaha no tak 😉 a kąpiesz się z Małym?

Nie, kąpie małego ale i tak jestem cała mokra 😉

aha 😜
ja ze 2 razy albo 3 się z Dyśką kąpałam ale to była jeszcze mniejsza dużo 🙂 i jak miała taki okres że płakała w kąpieli to myśleliśmy że to pomoże jak będzie ze mną ale nie pomogło hehe i mieliśmy wtedy malutką wanne a teraz mamy ogromną i myślałam czy by nie wejść z Nią do wanny hehe

My nie mamy za wielkiej wanny i jak bym mu się wpakowała to pewnie by mnie wygonił 😜

hahaha my mamy na tyle dużą że się z Adamem jakoś mieścimy hahaha 🤪

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Dziewczyny próbowałyście kiedyś robić czapati dzieciaczkom??
http://www.mantra.pl/styl-zycia/czapati.html

pierwsze słyszę 😜 i skąd te składniki? 😜

oprocz indyjskiej mąki reszte można w każdym markecie znaleźć

no dobra dobra 😜

• Mamusie
czesc wam

ale sie usmialam z tych filmikow az mi łzy polecialy 🙂

ja juz po pierwszym tygodniu pracy, powiem wam , ze jestem zadowolona, mlody zespol
nie ma w naszym biurze szefa, urzęduje w swoim drugim biurze 30 km od nas, pojawia sie tylko raz w miesiacu 😆

Gabi dobrze znosi przebywanie z babcią , nie placze, tylko babcia zmeczona, ale mysle ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej....oby do wiosny

uciekam, milej nocki dziewczynki

• Mamusie
donia napisał(a):
czesc wam

ale sie usmialam z tych filmikow az mi łzy polecialy 🙂

ja juz po pierwszym tygodniu pracy, powiem wam , ze jestem zadowolona, mlody zespol
nie ma w naszym biurze szefa, urzęduje w swoim drugim biurze 30 km od nas, pojawia sie tylko raz w miesiacu 😆

Gabi dobrze znosi przebywanie z babcią , nie placze, tylko babcia zmeczona, ale mysle ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej....oby do wiosny

uciekam, milej nocki dziewczynki

super że wszyscy zadowoleni 🙂 też bym poszła gdzieś do pracy ale nie mam z kim Dyśki zostawić no i i nas na tym zadupiu ciężko o pracę 😞
Adam dzisiaj w robocie a my się nudzimy 🙂
a ja się rozchorowałam na całego... mam taki straszny kaszel że szok 😞

A mi się dzisiaj znowu śniło, że byłam w ciąży 😮 że zrobiłam test itd. i moja koleżanka akurat w tym czasie świętowała urodziny swojego synka (2lata) a ten synek kończy 2 lata teraz 7 września 😁 😁 😁

Co do herbat to daję Laurze tylko te sztuczne Bobovity, bo nie zawierają teiny jak zwykłe herbaty 🙂 no i będę jeszcze je długi czas kupować. Później jak podrośnie to może polubi rumiankową jak byłam mała to ją chlałam litrami , żadna inna herbata się nie liczyła, a teraz to mi w gardle staje 😁 fuuuj!

Ja już nie wiem co dawać Laurze :/ ciągle je to samo albo chleb/bułkę/rogala z masłem, szynką, jajko gotowane albo jajecznica.. nudne to jest ;/ raz na jakiś czas dam kaszkę albo naleśnika, kluski na mleku, ale to wszystko mleczne jest, a ona nie za bardzo lubi. Macie jakieś pomysły? tylko nie chodzi mi tu o parówki, bo tego nigdy nie dostała i nie dostanie. Masakra.. może jakiś własnej roboty pasztet haha? czy to też przesada?>

• Mamusie
Blue napisał(a):
Co do herbat to daję Laurze tylko te sztuczne Bobovity, bo nie zawierają teiny jak zwykłe herbaty 🙂 no i będę jeszcze je długi czas kupować. Później jak podrośnie to może polubi rumiankową jak byłam mała to ją chlałam litrami , żadna inna herbata się nie liczyła, a teraz to mi w gardle staje 😁 fuuuj!

Ja już nie wiem co dawać Laurze :/ ciągle je to samo albo chleb/bułkę/rogala z masłem, szynką, jajko gotowane albo jajecznica.. nudne to jest ;/ raz na jakiś czas dam kaszkę albo naleśnika, kluski na mleku, ale to wszystko mleczne jest, a ona nie za bardzo lubi. Macie jakieś pomysły? tylko nie chodzi mi tu o parówki, bo tego nigdy nie dostała i nie dostanie. Masakra.. może jakiś własnej roboty pasztet haha? czy to też przesada?>

pasztet własnej roboty to świetny pomysł... już myślałam ostatnio żeby zrobić ale jestem zbyt leniwa 🙃
ja też Judycie robię herbatki z bobovity ale jak ja piję herbatę to Ona koniecznie chce się napić z mojego kubka i nie wiedziałam czy i ile mogę jej dawać 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
A mi się dzisiaj znowu śniło, że byłam w ciąży 😮 że zrobiłam test itd. i moja koleżanka akurat w tym czasie świętowała urodziny swojego synka (2lata) a ten synek kończy 2 lata teraz 7 września 😁 😁 😁

hahaha śmiałabym się jakby się to sprawdziło hahaha

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

pasztet własnej roboty to świetny pomysł... już myślałam ostatnio żeby zrobić ale jestem zbyt leniwa 🙃
ja też Judycie robię herbatki z bobovity ale jak ja piję herbatę to Ona koniecznie chce się napić z mojego kubka i nie wiedziałam czy i ile mogę jej dawać 😜

Laura nie ma takiego pociągu na szczęście 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Ja też 😁 tylko to niewykonalne, bo my się seksimy raz na miesiąc 😉 😁 😁 może to i lepiej buahah! Mniejsze ryzyko wpadki mimo zabezpieczeń. A moja mama najlepsza: no niedługo zbliżają się twoje urodziny tylko nie zrób sobie kolejnego dziecka 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Ja też 😁 tylko to niewykonalne, bo my się seksimy raz na miesiąc 😉 😁 😁 może to i lepiej buahah! Mniejsze ryzyko wpadki mimo zabezpieczeń. A moja mama najlepsza: no niedługo zbliżają się twoje urodziny tylko nie zrób sobie kolejnego dziecka 😁

no wiesz... do września jeszcze daleko 😜 może zaczniecie częściej 😜

• Mamusie
Hania napisał(a):
Daria takie sny są często prorocze 🙂

Ja po pierwszym egzaminie tego weekendu. Już w domu jestem mały właśnie padł gdy tylko mnie zobaczył 🙂
Idę dziś do kuzynki na piwko bo Adam też leci do straży na zebranie%%%%% towe 🙂
A z Bartkiem teściowa zostanie

my sobie zaplanowaliśmy z Adamem że Dyśkę podrzucimy mojej mamie i pójdziemy na balety ale moja mama jeszcze o niczym nie wie 😜