Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kur** napisałam posta dłuuuuuuuuugiego i i wcięło. Nie chce mi się na nowo.
A się rozpisałam o karmieniu piersią 😁 😁 😁

Daniela hehe, jak zobaczyłam tą choinkę to też z tą reklamą mi się skojarzyła 😁 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja od południa z Jagodą na kocyku leżałyśmy, później przyszła siostra z prezentem i teraz juz mam chyba labę........ Młoda wykąpana śpi.. Ale popołudniu co godzina chciała cyca i rzucała sie na niego jakby z pół dnia nie jadła.. nie wiem co się stało..przed spaniem jeszcze ze dwa podejścia zrobiła i teraż śpi..zobaczymy za ile sie obudzi by znowu jeść?? Kurde, czyżby coś sie z pokarmem działo...... 🤢 🤢
U nas wichura jak cholera - miałam jechac do pana od którego krówek mleko bierzemy a tu w taki deszcz i wichurę auto mi nie odpaliło... normalne, że coś się z nim dzieje przed świętami..i zawsze jest tak, że to nie coś za 100-200 żł tylko ponad 1000.....ech szkoda gadać....na razie m przybył z pracy i zapchal go do garażu..zobaczymy czy cos naprawi...

Daniela - a Tosia po zmianie czasu też odlatuje po 18stej?? Bo jagodę teraz zamiast o 19 kąpię przed 18stą, bo ona nie dotrwa do 19stej.....po prostu jej zmiana czasu nie objęła 🙂

mrata lion moja mama robi serniczek wiec ja muszę coś innego wymysleć 🙂
Co do karmienia piersia to u ,nie ja juz wariacji dostaję 😞 Niby coś pokarmu mam ale Nadi jednej piersi w ogóle nie chce 😞 a z drugiej tylko w nocy w dzień to może ze 2 3 razy i tyle...a w ogóle cooraz mniej je:9 jak zje 3x100 ml to wszystko no i cyc oczywiście na mój gust to za mało ale jak byłysmy na kontroli doktor móeiła,że ok tylko,ze wtedy to ona cyca jeszcze dużo jadła a teraz tego i tego mało...
też zagłosowałam
a u nas dzis marudnawy dzionek...Nadi najpierw zrobiłam kaszki ale slabo jej to szło 😞 więc na wieczór dalam jej popróbowac kisielku i tu o wiele lepiej ale ja była marudna tak dalej jest 😞
Daniela zazwyczaj doły łapią jak brak pieniędzy, ale nie masz co sie lamać, remont Was duzo kosztuje i teraz nie bedzie Wam łatwo, ale pomyśl ,że niebawem domek będzie odwalony i wtedy będziesz miała tylko wesołe dni 🙂i powód do dumy i radości 🙂Tak na prawde pieniądze nie są ważne a zdaje sobie człowiek sprawe kiedy dopadaja nas zdrowotne problemy i nic wtedy oprócz zdrowia sie nie liczy, więc proszę Cie nie smutaj się masz piękne zdrowe córeczki dobrze sie rozwijają masz dom i męża i tym sie ciesz, jak Ci źle poprzytulaj sie do dziewczynek i pomyśl ,że jak byś ich nie miała to byś miała się czym smutać,a tak to masz przynajmniej dwie piękne istoty -powody do radości 🙂

ann - zapomniałam......super, że Haniołek przybiera na wadze 🙂 A jak ty tą kaszkę masz robić? Pytam bo może zacznę Jagodzie dawać..bo z jabłkiem dam sobie spokój..jej jelitka nie sa gotowe na owoce.dziś w kuce była delikatniutka smużka krwi

Pati 😘 a na ten kisielek to nie za wcześnie??
Foga Tosia jest kąpana po 18 i przeważnie przed 19 śpi a ja Tosi dałam dzisiaj gęstej kaszki normalnie na lyżeczke.... ale to była kasza na wodzie z bobovity

Wykompałam gościa a on po 5 min ulał.Musze znowu go przebrac.
Foga wspolczuje z autem,złosliwość rzeczy martwych 😠
M mnie dobił,powiedział ile na koncie zostało 🤢 A do 10 daleko 🤢
Jutro jedziemy na zakupy,w sumie to co zawsze mleko,woda...dobrze ze pampersów jeszcze jest.

ann5353 napisał(a):
daniela napisał(a):
Foga Tosia jest kąpana po 18 i przeważnie przed 19 śpi a ja Tosi dałam dzisiaj gęstej kaszki normalnie na lyżeczke.... ale to była kasza na wodzie z bobovity

Ja też mleczno -ryżową daję 🙂

ann ja daje ryżową tzn daje to za dużo powiedziane, ja sama ja jadłam i dałam Tosi może z łyżeczkę....ogólnie chyba muszę się z nią wybrac do lekarza jest okropnie wysypana a ja sie głowie od czego to....... 😮 😮 i nic mi do głowy nie przychodzi....

ann5353 napisał(a):
daniela napisał(a):

Ja też, mam bez smakową, a mama wczoraj kupiła waniliową i malinową też od 4. 😜 😜

ann5353 napisał(a):
daniela napisał(a):

a co na tę kaszkę powiedziała Twoja pediatra? Można podawać?? No i jaki smak? Kurde, sama nie wiem co robić a nasz doktorek dopiero we wtorek przyjmuje...

Pati, jak chcesz to podam Ci przepis na pyszne ciacho i w sumie nie takie trudne..tylko.... boje się by znowu nie wywołać jakieś masowej fali...zapłodnień... tm przepisem ☺️