Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A mi, powiem szczerze, nigdy nie przyszło do głowy, żeby fugi czyścić 🤢 Są przybrudzone (teraz wyglądają jakby były w kolorze cementu), ale mi to nie przeszkadza. Mam pilniejsze zajęcia niż czyszczenie fug. A niech sobie będą takie szare 😮
Ale was podziwiam, w tych dążeniach do perfekcji 😮

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
na rockowo
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/35/pc130279.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/5086/pc130279.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a tak ładnie śpi- do zdjęcia musiałam zdjąć mu przytulasia z buzi 😉
🤪 🤪 myślałam, że to Tosia Danieli 🙃 😁 🤪 🤪
http://imageshack.us/photo/my-images/838/pc140282.jpg/

jo-aneczka napisał(a):
A mi, powiem szczerze, nigdy nie przyszło do głowy, żeby fugi czyścić 🤢 Są przybrudzone (teraz wyglądają jakby były w kolorze cementu), ale mi to nie przeszkadza. Mam pilniejsze zajęcia niż czyszczenie fug. A niech sobie będą takie szare 😮

hehe ja mam małą kuchenkę więc nie jest to takie straszne, aj jak widzę, te szare fugi na tych jasnych kaflach to mam dość 😉

Ja dopiero dzisiaj poduszke podlozylam do lozeczka bo mu poszewki zmienialam. Ale na noc mu wyjme chyba.
Daniela a to jest ta polska edycja? Moj m pewnie by sie z checia zamienil 😁
Wczoraj mnie wyprowadzil z rownowagi,.Jechalismy wieczorem do Piotrkowa,zapieprzal jak glupi,mowie mu zwolnij bo sarna moze wyleciec.Gdzie tam przeciez on madrzejeszy jest 😠 i co ? z lasu nagle dwie sarny wylecialy prosto w nasz samochod!! 😠 dobrze ze po moim gderaniu zwolnil do 90 🤢 akurat na wiadukt wjezdzalismy.Skonczylo sie na obtarciu zadu u jednej ale jego tekst po wszystkim "nie jestem jasnowidzem zeby wiedziec ze mi sarna wyleci" mnie wykonczyl 😠
Moj ma przytulanke ale pieluszke woli,najlepiej dlugo nie praną.Kiedys musialam uprac bo juz nawet posikana byla i poplamiona syropkiem,i po tym nie byla juz jego najulubienszą pieluszką 😜 😁

jo-aneczka napisał(a):

Ja czyściłam raz w życiu - 2 dni przed porodem w akcie desperacji 🤪

mapa napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):

Ja czyściłam raz w życiu - 2 dni przed porodem w akcie desperacji 🤪

Ja w zeszłym roku raz czyściłam

• Mamusie
Kładę Rysia na takiej płaskiej poduszce bo mnie sumienie dręczyło, że tak bez niczego tylko pieluszka. Poduszka jest płaska jak naleśnik, ale długo spał bez poduszki.
O fugach też bym nie pomyślała nawet ale kiedyś tak przez przypadek dłuzej poszorowałam, patrzę, że brudne zchodzi i się zdziwiłam, że wcześniej na to nie wpadłam. Dobre są chusteczki dada, jak tu któraś pisała a ja mam jeszcze taki płyn do samochodu, jakoś na L sie nazywa. Bierze wszystko, po prostu wszystko. Tłuszcz nie tłuszcz schodzi wszystko. I jako odplamiacz czasem stosuję.

Kornelka7 napisał(a):

O fugach też bym nie pomyślała nawet ale kiedyś tak przez przypadek dłuzej poszorowałam, patrzę, że brudne zchodzi i się zdziwiłam, że wcześniej na to nie wpadłam.

powalilas mnie 🤪 🤪 😁 😁 😁
masz oklaska 😘
a ten plyn jak ci sie nazwa przypomni to daj znac 😉

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

O fugach też bym nie pomyślała nawet ale kiedyś tak przez przypadek dłuzej poszorowałam, patrzę, że brudne zchodzi i się zdziwiłam, że wcześniej na to nie wpadłam.

powalilas mnie 🤪 🤪 😁 😁 😁
masz oklaska 😘

ok 🙂 Robisz? Ja stanęłam w martwym punkcie, wena uszła.... 😜
Dziękuję za tego oklaska choc nie wiem za co ☺️ Też Ci klasnę 🙂

Szukalam na necie o tej przedszkolance i zobaczcie co znalazlam przy okazji 😠
http://wiadomosci.wp.pl/title,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207,wiadomosc.html?ticaid=1d8e6
czy ludzie to juz mozgu nie maja????

Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

powalilas mnie 🤪 🤪 😁 😁 😁
masz oklaska 😘

ok 🙂 Robisz? Ja stanęłam w martwym punkcie, wena uszła.... 😜

taaa robie 😁 😁 😁 😁 😁 mozna sie bylo spodziewac.I tak jestes lepsza bo ty chociaz do sklepu pojechalas 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Matko kochana no nie dam rady Was narobić, co przeczytam z dwie strony, to naprodukowanych już 10 😁
U nas nocka ok. Malutek jak zasnął o północy to spał bez przerwy do 12 w południe (ma moc co?) i to jeszcze wędrował po łóżku zgodnie z kierunkiem zegara 😁
M. mówi do mnie żebym wstawała wcześniej, ale jak budzę się koło 10 a za oknem ciemność to normalnie nie mam siły 🤢 Zresztą pośpię sobie teraz bo jak polecimy do Polski to nikt nie pozwoli nam tyle spać. Pobudka o 9 i tyle 😁
Pogoda u nas taka sobie, śnieg zaczął topnieć więc jedna wielka chlapa, ale zakładam kaloszki i idę na spacerek.
Później Was nadrobię 🙂

miłego dnia

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
http://wiadomosci.wp.pl/title,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207,wiadomosc.html?ticaid=1d8e6

O s............... jaki... słów mi brakło

• Mamusie
hej! my po spacerze, zakupach i marchewce 🙂 🙂 🙂 Lilka zjadla 8 lyzek a teraz glosno zaczyna wolac o mleko a widzialam ze naskrobalyscie tych stron 🤪 🤪 🤪 pozniej postaram sie przeczytac 🙂 🙂

a mam pytanie o soczki takie dla niemowlat...dzisiaj w sklepie ogladalam i zastanawialam sie czy brac...w koncu nie wzielam bo na razie chyba za duzo nowosci by bylo

Justyna891 napisał(a):

ooo Boże 😮 😮 😮 😠