Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Daniela wielki szacun dla Was - normalnie piękna rezydencja... poproszę również o fotki wnętrz..... sorki, że tak chcę to oglądać ale uwielbim jak ktoś remontuje stare budynki 😉
Mam do tego sentyment bp sami remontowaliśmy stary dom lecz musieliśmy go sprzedać bo ludzie w tej wsi nie chcieli nowych mieszkańców, że narobili nam tyle szkód że straciliśmy chęć do mieszkania tam 🤢 🤢 🤢

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Foga to mieliscie przeboje 😠 😠 😮 my wynajmowalismy mieszkanie od kolesia z zoltymi papierami...ten to nam chcial meble na podworko wyniesc, podpalic z wegla nas okradl zaliczki nie oddal wogole debil 😮 jak mu nie chcielismy dac kluczy zeby mogl wchodzic kiedy mu sie podoba to nas mafia i klamkami straszyl; 😁 😁

no są ludzie nieobliczalni...... ale szkoda straszna bo to był fajny dom pod samym lasem i kawałek lasu należał do tej nieruchomości.... nie mam foto w wersji elektronicznej, bo bym wam pokazała... mam tylko normalnie wywołane..

życzenia dla Hanusi 🙂
Co do chlebka to ja dałam go dziś pierwszy raz i jako pierwszą nowość 🙂 Od malego pamiętam jak mowili chlebkiem się nie zakrztusi i jakoś tak mi się przypomnialo tym bardziej,że w skorce jest gluten podobno więc ...nie boję się 🙂
Danieli rezydencję oglądałam jeszcze na brzuszku i wiem ,że sporo pracy przed Wami, i miło slyszeć,że juz powolutku do przodu ogarniacie temat 🙂

coś jeszcze i mi umknęło 😞

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Hehe Paninka Julek też ma takie barana, tyle że kremowego, prababcia z Zakopca mu zwiozła 😁 😁

jej przyszla chrzestna przywiozla z zakopanego ( m. siostra ) fajny jest bo na podusie mozna go przerobic 🙂 🙂 i ona ostatnio uwielbia lapac go i do buzi pchac jakby calego chciala polknac 😁 😁

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Hehe Paninka Julek też ma takie barana, tyle że kremowego, prababcia z Zakopca mu zwiozła 😁 😁

jej przyszla chrzestna przywiozla z zakopanego ( m. siostra ) fajny jest bo na podusie mozna go przerobic 🙂 🙂 i ona ostatnio uwielbia lapac go i do buzi pchac jakby calego chciala polknac 😁 😁

Heh praktyczny 😁 😁

A Julek leży na ziemi i robi podejście, żeby się z pleców na brzuch obrócić 😁 🙂

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Jeny...Zakopane............. Lilka jak zawsze elegancka dziewczynka 🙂

A u nas sie trochę przejaśniło to ja siup z Tosią na 30min na dwór ale zmarzlam....
Foga oj to szkoda...ale co to za ludzie zawistni jacyś??!!!
Diviana nie ma za co 🙂 a najdziwniejsze jest to że do wszystkich wysyłałam w jednym czasie a Poczta taka rozbieznośc w dostarczaniu 😮 😮 a czy Ty jeszcze uzupelniasz swoje forum odnośnie domku?

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka predzej to my we dwie do Zakopca pojedziemy nim nas nasi zabiora 😁.D 😁 😁

A kto wie, może i tak byc 🤪 Osobisty obiecał w zeszłym roku, że , oj sorki, jeszcze rok wstecz, że wrócimy tam i tak twierdzi dalej, że w przyszłym jedziemy w maju. Szanse są 🙂 Jak nie to znikniemy obydwie i wrócimy jak Zakopane nam się znudzi 😉 😁

DanielA to malusia wioska ze 13 domków i sama rodzina prawie..nie chcieliśmy odsprzedać tego domu wnukowi jednego mieszkańca no i tak nam umilili życie, że w końcu dopięli swego...

Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Kornelka predzej to my we dwie do Zakopca pojedziemy nim nas nasi zabiora 😁.D 😁 😁

A kto wie, może i tak byc 🤪 Osobisty obiecał w zeszłym roku, że , oj sorki, jeszcze rok wstecz, że wrócimy tam i tak twierdzi dalej, że w przyszłym jedziemy w maju. Szanse są 🙂 Jak nie to znikniemy obydwie i wrócimy jak Zakopane nam się znudzi 😉 😁

to by sie nasi zdziwili 😁 gorzej jakby sie nam nie znudzilo

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):

to by sie nasi zdziwili 😁 gorzej jakby sie nam nie znudzilo

Albo jakby Zakopane w d...dało 😉 🤪 i szybko do domu byśmy chciały wracac 🤪