Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Daniela......no zatkało mnie....... możesz być dumna ze swego m .......kawał roboty odwalił 🤪 Pięknie 🙂

No ale z takim domem, to ty co 1,5 powinnaś wątki na brzuszku zakładać.. co by puste pokoje nie stały 🙂

Andzelika napisał(a):
Karmiłam Julka jabłkiem, zjadł prawie cały słoiczek i dup - wszystko zrzygał 😮 😮
A był to bobofrut, pierwszy raz go jadł. No nie wiem 😮

Andzelika - Jagoda po dzisiejszym pierwszym razie z jabłkiem też coś ulewa pod ciśnieniem, więc chyba jeszcze nie jest na to gotowa.......

• Mamusie
a u nas chyba zeby sie szykuja...takie te dziaselka ma czerwone i gorne jakby spuchniete...slini sie wszytko pcha tam, jak ja butelka karmie to zaciska dziasla na smoczku az sie krztusi czasem, jak marchewke lyzeczka jadla to tez zaciskala i nie chciala jej puscic...usnac nie mogla...m. kupil zel na dziaselka zaraz do lodowki gryzak wloze...jak jeszcze moge jej ulzyc?

Kornelka bo pisałaś ostatnio, że słoiczki na 3 dni są, a ja dziś na słoiczku Hippa wyczytałam, że po otwarciu przetrzymywać w lodówce i zużyć na następny dzień. Ale nie wiem czy tylko Hippa, czy wszystkie.
To dla dla wiadomości tylko, bo ja też nie wiedziałam 😜 😘

Foga napisał(a):
Daniela......no zatkało mnie....... możesz być dumna ze swego m .......kawał roboty odwalił 🤪 Pięknie 🙂

No ale z takim domem, to ty co 1,5 powinnaś wątki na brzuszku zakładać.. co by puste pokoje nie stały 🙂

😁 😁 😁 a kto by na to pracował 😁 😁 😮 😮 a mnie w wariatkowie by zamknęli 😁 😁

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
Andzelika ja mam boboVity i gerbera sloiczki i na kazdym jest 48 godzin od otwarcia

To w takim razie tylko Hipp, na innych nie czytałam 🙂 🙂

A ja nie wiem zaraz zobaczę. Pierwsze było jabłko Hipp a tu napisane, juz szukam,... ,,...wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni"

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Foga napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Diviana napisał(a):
A ja chyba do dietetyka musze isc

A po co??

no właśnie.........po co???

divianka komplementow chyba potrzebuje 😉 😉 😉 skoro Ty musisz isc to ja chyba ze 4 musze sobie znalezc ☺️ ☺️

A ja koryto odstawic zupełnie. Diviana Ty poczekaj, niech tylko Alusia chodzic zacznie albo wcześniej, jak raczkowac będzie. Wrócisz do formy, jestem tego pewna.Jeszcze dietetykowi kieszeń nabijac będziesz, Ja mam jedne dresy, jadne legginsy, jedne jeansy co w nie ledwo ale właże. Też jestem zła jak ch... ale czekam. Musi czas upłynąc, w szpitalu położna mówiła, że do roku czasu potrzeba by po cesarce do normy wrócic i choc Wam w większości już sie to udało, ja uparcie wierzę w ten rok. A wczoraj w wannie się zaniepokoiłam bo brzuch z prawej strony jakby większy. Macam a tam twarde.... Doktor się kłania jak nic.

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka w taki razie wierze razem z Toba 🤪 🤪 🤪 tylko co ja bede mowic jak ten rok minie a tu nadal 20kg nadbagazu 😠 😠

I nie gubisz nic? mi stanelo i stoi, taka malutka roznice widze ale malutka, jednak to juz cos ale tez i malutko jem.
P.S jAKBY CO TO powiemy ze nie o ten rok chodziło 🤪