Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry.

Inez
nie ma sprawy w wolnej chwili zrobię Ci spis wszystkich niezbędnych leków dla Tymcia 🙂
A tym czasem dopijam kawkę i biorę się za hmmm za co to ja się dzisiaj muszę wziąć ehhh jest tego 😞

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A u nas piękna pogoda, piesia dokarmiłam jak najbardziej jestem za takimi akcjami 🙂
Rozglądam się w all za ozdobami świątecznymi, niestety kasy na to ni ma w budżecie ale choć oko nacieszyć można i wynajduje co możnaby samemu sklecić, mama mi obiecała maszynę z jakieść okazji kupić więc jak mi kupi to będę próbowała jakieś małe i ładne ozdóbki zrobić, mam zamiar też zasiać lawendę więc jakieś woreczki zapachowe porobię też 🙂

ksawi śpi, wiec ja ide się ogarnąć 😉 wczoraj nie miałam czasu na forum, ale przeczytalam z grubsza o czym pisałyście... niestety dziś już nie pamiętam do czego miałam się odnieść ☺️
no nic - uciekam, bo pózniej po sklepach trzeba połazić za jakimiś ozdobami choinkowymi - wszystko trzeba kupowac na nowo, bo ani choinki, ani bombek nie mamy 😜 taki juz urok nowego mieszkania 😁

Dzień dobry 🙂

U nas nocka ładnie przespana z 2 szybkimi karmieniami 🙂
Tylko ja z mega katarem się obudziłam i ledwo dycham 😞
Oby Maćka nie zarazić...

Daniela czy i ja mogę pooglądać Waszą Rezydencję? 🙂

Madziu jak zrobisz taki spis dla Inez to i ja poproszę 🙂 ☺️

Dziewczyny a więc ogłaszam anonimowe głosowanie na

sierpnióweczkach w sprawie wyboru forum.

Proszę o głosowanie 🙂

Ps. Ankieta jest po prawej stronie nad Shoutboxem.

siehankowa napisał(a):
mapa napisał(a):
Ann spóźnione ale najszczersze życzenia dla Hani 😘 😘 😘

ode mnie tez 😘 😘 😘 😘

o kurczaki ale wtopa i ja się przyłączam do życzeń, ann spóźnione ale szczere ☺️ ☺️

mapa napisał(a):

hehe oczywiście jak chcecie to ten spis opublikuję na sierpnióweczkach 🙂 😁 🤪

dziewczyny, a nie orientujecie się czy ja jadąc teraz do tego CZD z Ksawim, mogłabym sie postarac o zwolnienie lekarskie na dziecko? bo ja juz na urlopie będę, a za kazde l4 urlop automatycznie się wydłuza, prawda?

madalena20 napisał(a):
mapa napisał(a):

hehe oczywiście jak chcecie to ten spis opublikuję na sierpnióweczkach 🙂 😁 🤪

pewnie, ze chcemy 😆

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
dziewczyny, a nie orientujecie się czy ja jadąc teraz do tego CZD z Ksawim, mogłabym sie postarac o zwolnienie lekarskie na dziecko? bo ja juz na urlopie będę, a za kazde l4 urlop automatycznie się wydłuza, prawda?

Tak. Możesz wziąć np. opiekę na dziecko i wtedy przerwią ci urlop, a reszta będzie po opiece 🙂

• Mamusie
Cześć mamusie 🙂
wpadłam tylko na chwilke 🤢 byłam dziś u lekarza uspokoił mnie bo popatrzył na to troche inaczej sprawdził wage od urodzenia i powiedział że nie jest źle waga troche niska ale nie tragiczna 🙂 powodem że nie chce jeść może być wina podawanego żelaza i dziąsełek bo czerwone i napuchnięte 🤢 poza tym jest strasznie ruchliwy i drobny 🙂 na razie mam zrobić badanie krwi i za tydzień przyjść zważyć jak nadal nie będzie przybierał to będzie wtedy myślał co na to poradzić 😮 a i mam mu mleko zmienić na nan.
nic uciekam karmić 😜
miłęgo dnia 😘

ann5353 napisał(a):
siehankowa napisał(a):

Tak. Możesz wziąć np. opiekę na dziecko i wtedy przerwią ci urlop, a reszta będzie po opiece 🙂

ann, ale to ja musze isc wczesniej do naszego pediatry żeby mi wypisał czy jak?

ann5353 napisał(a):
Mi się wydaję, że po przyjęciu do szpitala należy zgłosić, że będziesz potrzebowała opiekę na Ksawiego i lekarz powinien ci wystawić, a ZP informujesz o korzystaniu z opieki i dostarczasz ją w ciagu 7 dni od wyjścia ze szpitala, ale pewna na 100% nie jestem...

a jak to będzie tylko 1-dniowy pobyt?