Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laski mam pytanko...czy wszystkie jesteście już po pierwszym razie po porodzie ( albo po kilku kolejnych razach 🤪 🤪 )??czy ja tylko zostałam jak taka cnotka niewydymka??

ja wysymka ale kanał jak sueski kuzwa zadnego pierwsaego razu nie bylo! ani drugiego 😎
luzyyyyyyyyyyy

rozklapiocha!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski mam pytanko...czy wszystkie jesteście już po pierwszym razie po porodzie ( albo po kilku kolejnych razach 🤪 🤪 )??czy ja tylko zostałam jak taka cnotka niewydymka??
my juz po ☺️ we wszystkich sw.zostalam riozdziewiczona 🙃

ja tez jestem "dziewica" 🤪 i sie nie dam tak szybko

AsiulkaZG83 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
asiulka zg z tego co wiem to moja szwagierka poszła na solarium a karmila piersia i zaniknoł jej pokarm ...

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

naprawde chciala przed slubem koloru nabrac , 2 czy trzy razy byla i po karmieniu

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asiulka zg z tego co wiem to moja szwagierka poszła na solarium a karmila piersia i zaniknoł jej pokarm ...

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

naprawde chciala przed slubem koloru nabrac , 2 czy trzy razy byla i po karmieniu
to ja pierdacze taki interes... 😮

AsiulkaZG83 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

wiesz na kazdego inaczej wplywa ale ja bymnie ryzykowała, a tak z innej beczki ty karmisz cycochem i dopajasz małA??

• Mamusie
hej, hej. Podczytuje was od wczoraj, a co chcę pisać, to coś mi przeszkadza. Potem znowu was nadrabiam i znowu przerwa 🤪
A więc co do wczorajszego tematu o bioderkach, czy to Doris twoje maleństwo ma problemy? wiesz co mój mały ma podejrzenie czegoś tam przeskokowego, bo był ułożony miednicowo, to niby jest często skutek uboczny 😞 jesteśmy dopiero zarejestrowani na bioderka na przyszły tydzień, w szpitalu już nam o tym mówili. Kazali do 3 m -ca to sprawdzić. Ta lekarka mnie pocieszała, że nie musi być nic, ale istnieje taka możliwość, widziała to od razu. Szczerze mówiąc inni lekarze jak go badali od razu się pytali czy przypadkiem w brzuchu nie był ułożony miednicowo. Czyli coś tam widać na pierwszy rzut oka... myślałam, że może już się poprawiło, ale jak teraz byłam na szczepieniu to lekarka od razu widziała i kazała się zarejestrować na bioderka. Mówiłam,że czekamy. Dała mi też skierowanie do ortopedy, ale mam iść jeśli USG wykaże coś złego.... także też mam zmartwienie... 😞

co do seksu to ja sobie nie wyobrażam, bo nawet sikać nie mogę przez ten cewnik, raz próbowaliśmy, to tak mnie bolało, że zakończyło się moim wielkim rykiem. ( do lekarza idę za tydzień, przez telefon kazał mi zrobić badanie moczu, bo podejrzewa zapalenie pęcherza moczowego, spowodowane cewnikowaniem ). - kolejne zmartwienie.... 😞

zaraz wkleję nowe zdjęcie mojego syneczka - NAJCUDOWNIEJSZEGO DZIECKA NA ŚWIECIE!!!! 😜

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

wiesz na kazdego inaczej wplywa ale ja bymnie ryzykowała, a tak z innej beczki ty karmisz cycochem i dopajasz małA??
nie dopajam Oli 😉 ale kupie herbatkje Hippa koperkowa(bo mala ja uwielbia)i raz kiedys podam Myszce ,ale potrzeby nie ma 😉

• Mamusie
Gosix89 napisał(a):
hej, teraz ju wszystko dorbze ponoc to byla reakcja na zmine mleka...niebardzo w to wierze ale coz nie mam wyjscia...w sumie zadnego leczenia w szpitalu nie miala tylko kroplowke nawadniajaca i jakis syrop na flore bakteryjna....inna rzecz ze te szpitale to totalna porazka..to co oni tam wyrabiaja szok... 😮 😮 🤢

ufff na szczęście wszystko ok ! Powiem Ci Gosia że jakby mój Tymon się tak zrzygał krwią to bym padła na zawał ... na bank 😮 ale nam dzieciaki rozrywkę sponsorują 🥴 😲
a co do polskich szpitali ... 😠 no comments 😠

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
miałam tyle planów na dziś a jak zwykle skończy się tylko na zamiarach bo Tymon nie znośny po tej super nocy 🤔

wesolo mamy przynajmniej! 🤪 🤪 🤪 🤪

ja to kiedy się bym nie położyła tak śpię w kilka minut , mimo iż ostatnio Tymonek nie daje czadu w nocy padnięta jestem niesamowicie 🤢
Oj wesoło wesoło 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

i my już po ☺️ tyle czekania i warto było 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
hej, teraz ju wszystko dorbze ponoc to byla reakcja na zmine mleka...niebardzo w to wierze ale coz nie mam wyjscia...w sumie zadnego leczenia w szpitalu nie miala tylko kroplowke nawadniajaca i jakis syrop na flore bakteryjna....inna rzecz ze te szpitale to totalna porazka..to co oni tam wyrabiaja szok... 😮 😮 🤢

ufff na szczęście wszystko ok ! Powiem Ci Gosia że jakby mój Tymon się tak zrzygał krwią to bym padła na zawał ... na bank 😮 ale nam dzieciaki rozrywkę sponsorują 🥴 😲
mi sie nogi uginaja jak slysze o takich rzeczach ..Gosiu musialas przezyc horror 🤢

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):

ja wysymka ale kanał jak sueski kuzwa zadnego pierwsaego razu nie bylo! ani drugiego 😎
luzyyyyyyyyyyy

rozklapiocha!!!!!!!!!!

Ty jak coś pierdolniesz to się idzie zesikać 🤪 😁 😁 😁 😁 choć mięśnie mam ponoć mocne kachy 🤪 🙃

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

Asice to jednak zadziorne sa 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):

mi sie nogi uginaja jak slysze o takich rzeczach ..Gosiu musialas przezyc horror 🤢

ja mur beton kaplica i po ptokach 🤢

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

Asice to jednak zadziorne sa 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buhahahah
naopowiadałaś o tych kulkach poczytałam i kminie co by je zakupić 🤪 😁 Do chrzcin muszę schudnąć a ćwiczyć mi się nie chce 🤨 🤔 za to ile kalori się w sexie spala i może biedra by na swoje miejsce wróciły 😠:

• Mamusie
hej dziewczyny.
byłam dziś na badaniach z małym. pobierali mu krew ... wyniki już są , mały ma ostrą anemie podobno. mowie podobno bo znajoma pracuje w przychodni i widziała wyniki. dziś jeszcze jedziemy na konsultacje z naszym lekarzem.
mam mega doła , bo to moja wina. coś musi być nie tak ze mną skoro on ma anemie 😞 😞 😞

• Mamusie
n0vika napisał(a):
hej dziewczyny.
byłam dziś na badaniach z małym. pobierali mu krew ... wyniki już są , mały ma ostrą anemie podobno. mowie podobno bo znajoma pracuje w przychodni i widziała wyniki. dziś jeszcze jedziemy na konsultacje z naszym lekarzem.
mam mega doła , bo to moja wina. coś musi być nie tak ze mną skoro on ma anemie 😞 😞 😞

Magda nie mów tak, że przez Ciebie...przecież celowo nie zrobiłaś nic złego. Trzymam kciuki za Nikusia, jak będziesz coś wiedziała więcej to daj nam znać !!
Wszystko skończy się dobrze-innej opcji nie ma 🙂

• Mamusie
mphz napisał(a):
dziewczyny chcialabym kupic lezaczek dla malej. wiem, ze kupowalyscie. czy moglabym prosic o linki jaki macie i czy jestescie zadowolone czy to zbedny wydatek? taki lezaczek sam balansuje- rusza sie pod wplywem ruchow dziecka?

jak jeszcze chciałam kupić, a ubiegła mnie cioteczka 😠, to chciałam taki http://allegro.pl/show_item.php?item=1803305558