Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mphz napisał(a):
dziewczyny chcialabym kupic lezaczek dla malej. wiem, ze kupowalyscie. czy moglabym prosic o linki jaki macie i czy jestescie zadowolone czy to zbedny wydatek? taki lezaczek sam balansuje- rusza sie pod wplywem ruchow dziecka?

Mi dziś przyjechał, testujemy mała sama zasnęla a to u nas wielki sukces. 🙂 🙂 🙂, ja mam bąbelek wpisz na allegro. wibruje i buja się jak mała się rusza, ale jeszcze nie umiem powiedzieć czy jestem zadowolona bo nie wiem jak u nas się sprawdzi.

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
mphz napisał(a):
dziewczyny chcialabym kupic lezaczek dla malej. wiem, ze kupowalyscie. czy moglabym prosic o linki jaki macie i czy jestescie zadowolone czy to zbedny wydatek? taki lezaczek sam balansuje- rusza sie pod wplywem ruchow dziecka?

Mi dziś przyjechał, testujemy mała sama zasnęla a to u nas wielki sukces. 🙂 🙂 🙂, ja mam bąbelek wpisz na allegro. wibruje i buja się jak mała się rusza, ale jeszcze nie umiem powiedzieć czy jestem zadowolona bo nie wiem jak u nas się sprawdzi.

my też mamy taki bujaczek , wibruje dodatkowo , no fajna sprawa bo właściwie mogę miec małego na oku jak nie śpi i się bawi to się bawimy razem , jak nakarmię Wojtka to też go odkładam , ogólnie fajnie że ma swoje miejsce ...

• Mamusie
agamu napisał(a):
n0vika napisał(a):
hej dziewczyny.
byłam dziś na badaniach z małym. pobierali mu krew ... wyniki już są , mały ma ostrą anemie podobno. mowie podobno bo znajoma pracuje w przychodni i widziała wyniki. dziś jeszcze jedziemy na konsultacje z naszym lekarzem.
mam mega doła , bo to moja wina. coś musi być nie tak ze mną skoro on ma anemie 😞 😞 😞

Magda nie mów tak, że przez Ciebie...przecież celowo nie zrobiłaś nic złego. Trzymam kciuki za Nikusia, jak będziesz coś wiedziała więcej to daj nam znać !!
Wszystko skończy się dobrze-innej opcji nie ma 🙂

dokładnie tak samo myślę ... nie ma co się obwiniać Kochana 😘 na pewno wszystko będzie ok !!! Trzymam mocno kciuki za Was !

izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
asiulka zg z tego co wiem to moja szwagierka poszła na solarium a karmila piersia i zaniknoł jej pokarm ...

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

lampy wysuszyly 😁 😁 😁

naprawde :P

• Mamusie
karolinecka831 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski mam pytanko...czy wszystkie jesteście już po pierwszym razie po porodzie ( albo po kilku kolejnych razach 🤪 🤪 )??czy ja tylko zostałam jak taka cnotka niewydymka??
my juz po ☺️ we wszystkich sw.zostalam riozdziewiczona 🙃

i my już po ☺️ tyle czekania i warto było 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😜

ja tez już po.. w sumie jakieś 2 tyg po porodzie już było.. ☺️

ja mam taka chcice ale sie tak panicznie boje masakra moj to juz przygotowany hehe gumki kupione no ale ja sie nie moge przemóc no nic ozbaczymy dzisiaj hehe moze sie uda a jak nie to nie wiem co

no ja polecam unimil ten nawilżacz ułtwia co nie co

a ja tego nie polecam kiedys kupilismy raz uzyty byl bo bylo godz 😲 a potem mnie cipulka a jego fifarek tydzien szczypalo 😮

• Mamusie
heee ja to mam jazde z Wojciechem w dzień on taki aktywny , cały dzien potrafi nie spac , kima tylko czasem 15 -30 min i na nowo ... za to w nocy mamy luz potrafi spac od 21,00 do 5 rano nie zle co .

no to jak moj tak samo dzis tylko pol godz spal alew w nocy nie spoi tak ciagiem 😮

izarybka napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski mam pytanko...czy wszystkie jesteście już po pierwszym razie po porodzie ( albo po kilku kolejnych razach 🤪 🤪 )??czy ja tylko zostałam jak taka cnotka niewydymka??
my juz po ☺️ we wszystkich sw.zostalam riozdziewiczona 🙃

i my już po ☺️ tyle czekania i warto było 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😜

ja tez już po.. w sumie jakieś 2 tyg po porodzie już było.. ☺️

ja mam taka chcice ale sie tak panicznie boje masakra moj to juz przygotowany hehe gumki kupione no ale ja sie nie moge przemóc no nic ozbaczymy dzisiaj hehe moze sie uda a jak nie to nie wiem co

no ja polecam unimil ten nawilżacz ułtwia co nie co

a ja tego nie polecam kiedys kupilismy raz uzyty byl bo bylo godz 😲 a potem mnie cipulka a jego fifarek tydzien szczypalo 😮[/quote

mam durexa truskawkowy obaczymy

• Mamusie
a doczytalam Was tez uprawiam jednorekiego bandyte 😮bylam u gina normalnie zaluje ze mieszkalam w lublinie i nie moglam do niego w ciazy jezdzic 100kilosow 😠
bylam u niego ostatnio dwa latatemu a mnie pamietal 🙂 🙂 brechtal sie ze mnie ze sie boje badania az nogi mi trzesa 😁 😁 no dziwne po takich traumach rozdziewiczyl mnie usg dowcipnym zobaczylam swoja blizne na macicy na monitorze k... calą ciąże chodzilam nie widzialam dziecka na zdj czy monitorze a on mi moją bliznę pokazal 🤪
a i azalie mi przepisal ale musze rozwazyc czy nie lepiej gumki jak mojego wiecej nie ma jak jest ktoraś z Was to już bierze jak sięe po tym czuje???

• Mamusie
izarybka napisał(a):
a doczytalam Was tez uprawiam jednorekiego bandyte 😮bylam u gina normalnie zaluje ze mieszkalam w lublinie i nie moglam do niego w ciazy jezdzic 100kilosow 😠
bylam u niego ostatnio dwa latatemu a mnie pamietal 🙂 🙂 brechtal sie ze mnie ze sie boje badania az nogi mi trzesa 😁 😁 no dziwne po takich traumach rozdziewiczyl mnie usg dowcipnym zobaczylam swoja blizne na macicy na monitorze k... calą ciąże chodzilam nie widzialam dziecka na zdj czy monitorze a on mi moją bliznę pokazal 🤪

o kurde fajny lekarz! ciekawe czy mi pokarze!!

• Mamusie
Siema
Co do seksu ....to ja jakos nie mogę ....jeszcze przed pojsciem do Gina tak czasmi miałam chęć ...ale zawsze nie było M....a po wizycie to mi sie odechciało wszytskiego ....ja myslałam ze to tylko boli jak sn rodzimy , a nie po cc.....myslałam ze sie zsune z fotela ....a lekarz do mnie zachowuje sie Pani jak dziewica ....a ja bardzo smieszne ....myslałam ze to nic nie boli jak w czasie ciązy ...moj Gin jast bardzo delikatny ale teraz jak zasunął mi to myslałam ze zejde .....
Kasia....ze tak napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz ....ale z Ciebie dojna.....no szok ile ty masz mleka ....Michas rosnie jak na drożdzach , czy przy Grzesiu tez tak miałas....??
Lui.....jak Ty cos napiszesz to na serio idzie popuscic w gatki ....
Asik z Zg ....powtarzam pyanie kochana!!!!!Jak po wywiadówce???????

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema
Co do seksu ....to ja jakos nie mogę ....jeszcze przed pojsciem do Gina tak czasmi miałam chęć ...ale zawsze nie było M....a po wizycie to mi sie odechciało wszytskiego ....ja myslałam ze to tylko boli jak sn rodzimy , a nie po cc.....myslałam ze sie zsune z fotela ....a lekarz do mnie zachowuje sie Pani jak dziewica ....a ja bardzo smieszne ....myslałam ze to nic nie boli jak w czasie ciązy ...moj Gin jast bardzo delikatny ale teraz jak zasunął mi to myslałam ze zejde .....
Kasia....ze tak napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz ....ale z Ciebie dojna.....no szok ile ty masz mleka ....Michas rosnie jak na drożdzach , czy przy Grzesiu tez tak miałas....??
Lui.....jak Ty cos napiszesz to na serio idzie popuscic w gatki ....
Asik z Zg ....powtarzam pyanie kochana!!!!!Jak po wywiadówce???????

to tez chyba zalezy od humoru lekarza ten co do niego poszlam teraz zawsze był w porzo. Moja siostre tez prowadzil ciazy tylko niestety nie mial dyzuru jak rodzila inny ja za mocno scisnal szwy trafila 2 tyg po porodzie z powrotem do szpitala na ginekologie oo pamietam jak jej obiadu nie dali bo lezala na jednosobowej sali 😲
mnie na tych hawajach dwa razy ordynator badal raz wogole nic nie czulam 🤪 a drugi raz myslalm ze fikne z tego fotela 😠 😠 😠