Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Asik z Zg....daj link do te maty co zakupiłas ....i super hipco dla kami ....jaka ona laska jak mamusia nogi długie ....no tu szykuj zelazne drzwi i jakies wyciszane okna co bys mogła spac jak beda serenady spiewac pod oknami .... 🙂 😘

Co prawda nie do mnie, ale ja mam zapisane te maty 🤪 🤪 🤪
Si wu ple (czy jakoś tam 🙂 ) http://allegro.pl/edukacyjna-mata-zwierzeta-farma-dzwiek-i1936390367.html

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
wiedzialyscie ze jak sieszczepi na zoltaczke w szpitalu to juz nie powinno sie brac 6w1?

a ty juz mała szczepiłas ....

dopiero na gruzlice

my to w dupie jestesmy i mamy wstrzymane zobaczymy kieyd zaczniemy a ja probuje rozkminic jaka decyzje podjac lekarka wrecz namawia mnie do 6w1 asle ja albo wezme 5w1 albo podatawowe i raczej tylko pneumokoki

• Mamusie

Louisedg napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
wiedzialyscie ze jak sieszczepi na zoltaczke w szpitalu to juz nie powinno sie brac 6w1?

a ty juz mała szczepiłas ....

dopiero na gruzlice

my to w dupie jestesmy i mamy wstrzymane zobaczymy kieyd zaczniemy a ja probuje rozkminic jaka decyzje podjac lekarka wrecz namawia mnie do 6w1 asle ja albo wezme 5w1 albo podatawowe i raczej tylko pneumokoki

ja za pierwszym razem tylko podstawe i tak zostane do konca ....najgrzej podjac decyzje co do pierwszej , za duzo sie naczytałam o skutkach ubocznych tych szczepionek , ale jakbym brała to pnemo ....

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Witam serdecznie na mojej aukcji 🙂Na tej aukcji oferuje Państwu body niemowlęce z krótkim rękawem rozmiar 56 cm.Stan[ bodów ]oceniam na idealny 🙂Zapraszam na inne moje aukcje 🙂jak to przeczytałam to myslaam ze pekne i oczy przecieram 🤪 🤪 😮 😮

hahaaha ja ostatnio się posikałam (dosłownie), bo zwieracze jeszcze nie te 🙂 a akcja była taka: chcemy kupić na wiosnę dzialkę z domkiem takim, żeby można było mieszkać cały rok i przeglądamy te oferty, czytamy opisy....nagle ja tak patrzę, a tam napisane: podjazd i dojście do domku wyłożone KOSTKOM BRUKOWOM!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 No i poleciało mi po nogach..... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

poklaskałam komu się dało....a dały prawie wszystkie 🙂 🙂 🙂 cóż to za rozpustne forum 😜 😜 😜

buhahahahahaha 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Uff ale mi dal dziś Wojciech popalic .... od 16 ,00 mam dośc marudzenia i płaczu ... czuje się zjebana psychicznie ... samotna matka ma przejebane...
Mam pytanie ... bo moj Wojciech dziwnie się zachowuje moze dla tego placze, kaj go kładę to jak zassa smoka to odwraca głowę do materaca tak jakby chciał się po nosie podrapac , ale on się tak zachowuje jakby tego smoka chciał zassac mega głęboko , dziś to prawie że na nosie leżał kurde o co może chodzi? może ząbki? dząsełka swędzą , może do lekarki iśc powinnam... i dodam że jak tak mi płacze długo a nie byl nigdy maruda to dałam mu dziś znowu na noc paracetamol i jakby po 30 min pomagał bo usnoł mi na rękach ....

• Mamusie
karolinecka831 napisał(a):
Uff ale mi dal dziś Wojciech popalic .... od 16 ,00 mam dośc marudzenia i płaczu ... czuje się zjebana psychicznie ... samotna matka ma przejebane...
Mam pytanie ... bo moj Wojciech dziwnie się zachowuje moze dla tego placze, kaj go kładę to jak zassa smoka to odwraca głowę do materaca tak jakby chciał się po nosie podrapac , ale on się tak zachowuje jakby tego smoka chciał zassac mega głęboko , dziś to prawie że na nosie leżał kurde o co może chodzi? może ząbki? dząsełka swędzą , może do lekarki iśc powinnam... i dodam że jak tak mi płacze długo a nie byl nigdy maruda to dałam mu dziś znowu na noc paracetamol i jakby po 30 min pomagał bo usnoł mi na rękach ....

mozliwe ze zabki ....ja tego nie mam ale nagle zaczyna marudzic i zachowuje sie inaczej moze to to

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
http://allegro.pl/wozek-3-f-z-reg-raczka-promocja-tylko-teraz-i1956644048.html
jak to mozliwe ze tyle kosztuje wozek ja juz sie zastanawaiałam ze to dla lalek

jest dla lalek:
"Dodatkowym atutem wózeczka są szelki do przypiecia lalki - aby nie wypadła z wózeczka.
Dodatkowym wyposażeniem wózeczka jest torebka.

WÓZECZEK JEST BARDZO LEKKI I WYKONANY Z BARDZO DOBRY MATERIAŁÓW.

ŚLICZNY DLA WASZEJ CÓRECZKI"
🤪