Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
chciałam poklaskać i iść w pizdu 😜
ale wszystkie oklaskane, więc tylko idę w pizdu... 😘
do póżniej Lasesity !! 🙂

musisz miec blisko bo czesto tam chodzisz 🙂 hihi

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buhahahahahhahahahahahahahahahhahaha 🤪 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........

Będą będą...a jak nie to dla Nas i tak jesteś piękna Dorcia...prawda dziewczyny???
pewnie ze prawda!kochamy i tulimy! 😘 😘 😘

Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował

MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH

my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨

JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
chciałam poklaskać i iść w pizdu 😜
ale wszystkie oklaskane, więc tylko idę w pizdu... 😘
do póżniej Lasesity !! 🙂

musisz miec blisko bo czesto tam chodzisz 🙂 hihi

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buhahahahahhahahahahahahahahahhahaha 🤪 🤪 🤪 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował

MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH

my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨

JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI

moze bebilon pepti mct? tez jest dla alergikow ktorzy maja uczulenie na mleko krowie i sojowe (bo nutramigen jest na soi ),albo zwykłe pepti ja sie wkurzyłam i zaczelam jej podawac,drui lekarz nam tez to mleko polecił i wkoncu Hania zaczela robic zolte kupki i nie ulewa

na recepte płace 11 zł

Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

moze bebilon pepti mct? tez jest dla alergikow ktorzy maja uczulenie na mleko krowie i sojowe (bo nutramigen jest na soi ),albo zwykłe pepti ja sie wkurzyłam i zaczelam jej podawac,drui lekarz nam tez to mleko polecił i wkoncu Hania zaczela robic zolte kupki i nie ulewa

na recepte płace 11 zł

A CO TO ZA BEBILON MTC?kurcze no ja jeszcze przed nowym rokiem zakupilam na recepte nutramigen to wychodziło 13,20 za puszke a teraz jak nie ma byc refundowany to ja dziekuje placic 27 zł prawie za mała puszeczke

asia19874 napisał(a):
Wiolu a ile ty płacisz za mleko ??
pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!

ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

na recepte płace 11 zł

A CO TO ZA BEBILON MTC?kurcze no ja jeszcze przed nowym rokiem zakupilam na recepte nutramigen to wychodziło 13,20 za puszke a teraz jak nie ma byc refundowany to ja dziekuje placic 27 zł prawie za mała puszeczke

ja do tej pory placilam prawie 30 zł na comfort to dopiero zdzierstwo 😮 poczytaj o tym mleku,my mielismy go zastosowac jesli hania by nieszla na nutramigen ale ja jej kupilam bebilon pepti nie mct.
a ciekawe czy nasze bedzie refundowane chyba nie? i to tez kupuje te male puszki ;/

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Wiolu a ile ty płacisz za mleko ??
pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!

ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece

jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł

• Mamusie
agata82 napisał(a):
moja zazwyczaj przy jedzeniu robi kupsztala, zaczyna gryźć smoczek, napina sie, idzie seria i pojawia się jej na twarzy błog usmiech 😁 😁
a co do pierdków to Ala ma ksywę Harlej 😉 😉
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hahahaha na rajd Dakar Ja cza! 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........
a skad ta dieta???

dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a skad ta dieta???

dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he

ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁