Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 18,3 tys. Utworzono 13 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku 2069 1828 1239 1365 Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku AsiulkaZG83_m 2069 postów Louisedg_m 1828 postów czarna79_m 1239 postów asia19874_m 1365 postów Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a ja mialam zaczac stosowac ta diete ale zaszlam w ciaze 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜 dziękować 😘 spóźnione dla Tymonka też- Sto lat 😘 😘 😘 😘 STO LATKÓW ALUSI I ZDRÓWECZKA !!! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł ja mam na receptę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):asia19874 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜 dziękować 😘 spóźnione dla Tymonka też- Sto lat 😘 😘 😘 😘 STO LATKÓW ALUSI I ZDRÓWECZKA !!! 😘 😘 😘 i my dziękujemy 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł ja mam na receptę 🙂 ja jutro sie przejde do osrodka niech no jakas masc inna przepisze na te poliki to zapytam o to bebilon peptti mtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 achm napisał(a):idem se w kraine cienia? czy moze jeszcze gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja bym sobie jakąś fryzurke nową zrobiła 🙂 bo sie czuję jak ciotka klotka 🤔tylko i tak chodze cały czas w kitce bo raz, ze włosy wypadaja i boje się ze Mała je włozy sobie do buzi i bedzie paw w najlepszym wypadku a po drugie mała Pipka juz tak potrafi mnie wytargac za kłaki jak nieopatrznie dostanie je w swoje łapki jak mam rozpuszczone, że mam świeczki w oczach 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!no patrzcie jakie Wy zawziete!brawo Aśku! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 jak słysze o tych "pediatrach" to mi sie nóż otwiera 😠 😠 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 dokładnie 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja za pepti na recepte płce 11zł bez 22,20 a za bebilon HA płaciłam 45 zł to jest dopiro zdzierstwo dlatego wtedy przeszłam na bebiko ha za 18 zł Pepti jest nadal refundowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a): Pepti jest nadal refundowane to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ooo mężulek wrócił z pracy 🤪 🙃 🙃 🙃 uciekam moje lejdis,moooże do później 😜 😎 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 ja na dzień dobry wchłonełam chyba ze 3 kawałki ☺️ ☺️ a jak juz nie było to nawet blache oblizywałam ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 dlatego ja go nie robie bo łasuch ze mnie ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 Dalej Strona 672 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam
Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a ja mialam zaczac stosowac ta diete ale zaszlam w ciaze 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜 dziękować 😘 spóźnione dla Tymonka też- Sto lat 😘 😘 😘 😘 STO LATKÓW ALUSI I ZDRÓWECZKA !!! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł ja mam na receptę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):asia19874 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜 dziękować 😘 spóźnione dla Tymonka też- Sto lat 😘 😘 😘 😘 STO LATKÓW ALUSI I ZDRÓWECZKA !!! 😘 😘 😘 i my dziękujemy 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł ja mam na receptę 🙂 ja jutro sie przejde do osrodka niech no jakas masc inna przepisze na te poliki to zapytam o to bebilon peptti mtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 achm napisał(a):idem se w kraine cienia? czy moze jeszcze gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja bym sobie jakąś fryzurke nową zrobiła 🙂 bo sie czuję jak ciotka klotka 🤔tylko i tak chodze cały czas w kitce bo raz, ze włosy wypadaja i boje się ze Mała je włozy sobie do buzi i bedzie paw w najlepszym wypadku a po drugie mała Pipka juz tak potrafi mnie wytargac za kłaki jak nieopatrznie dostanie je w swoje łapki jak mam rozpuszczone, że mam świeczki w oczach 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!no patrzcie jakie Wy zawziete!brawo Aśku! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 jak słysze o tych "pediatrach" to mi sie nóż otwiera 😠 😠 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 dokładnie 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja za pepti na recepte płce 11zł bez 22,20 a za bebilon HA płaciłam 45 zł to jest dopiro zdzierstwo dlatego wtedy przeszłam na bebiko ha za 18 zł Pepti jest nadal refundowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a): Pepti jest nadal refundowane to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ooo mężulek wrócił z pracy 🤪 🙃 🙃 🙃 uciekam moje lejdis,moooże do później 😜 😎 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 ja na dzień dobry wchłonełam chyba ze 3 kawałki ☺️ ☺️ a jak juz nie było to nawet blache oblizywałam ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 dlatego ja go nie robie bo łasuch ze mnie ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 Dalej Strona 672 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):asia19874 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜 dziękować 😘 spóźnione dla Tymonka też- Sto lat 😘 😘 😘 😘 STO LATKÓW ALUSI I ZDRÓWECZKA !!! 😘 😘 😘 i my dziękujemy 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........a skad ta dieta??? dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja pierdziu Asiula a idz ze Ty do diabła 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪monitor zem wnet zasmarkala przez Ciebie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha! ja jeszcze przed nowym rokiem placiłam 13,20 za puszke ,a tak kosztuje 26,10 u mnie w aptece jaki gabaryt ? to drogi interes 🥴 ja za pepti płacę 9,90zł [/quote puszka 425g o kurcze to strasznie malo placisz:blinku mni epepti bez recepty 23 zł ja mam na receptę 🙂 ja jutro sie przejde do osrodka niech no jakas masc inna przepisze na te poliki to zapytam o to bebilon peptti mtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 achm napisał(a):idem se w kraine cienia? czy moze jeszcze gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja bym sobie jakąś fryzurke nową zrobiła 🙂 bo sie czuję jak ciotka klotka 🤔tylko i tak chodze cały czas w kitce bo raz, ze włosy wypadaja i boje się ze Mała je włozy sobie do buzi i bedzie paw w najlepszym wypadku a po drugie mała Pipka juz tak potrafi mnie wytargac za kłaki jak nieopatrznie dostanie je w swoje łapki jak mam rozpuszczone, że mam świeczki w oczach 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!no patrzcie jakie Wy zawziete!brawo Aśku! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 jak słysze o tych "pediatrach" to mi sie nóż otwiera 😠 😠 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 dokładnie 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja za pepti na recepte płce 11zł bez 22,20 a za bebilon HA płaciłam 45 zł to jest dopiro zdzierstwo dlatego wtedy przeszłam na bebiko ha za 18 zł Pepti jest nadal refundowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a): Pepti jest nadal refundowane to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ooo mężulek wrócił z pracy 🤪 🙃 🙃 🙃 uciekam moje lejdis,moooże do później 😜 😎 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 ja na dzień dobry wchłonełam chyba ze 3 kawałki ☺️ ☺️ a jak juz nie było to nawet blache oblizywałam ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 dlatego ja go nie robie bo łasuch ze mnie ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 Dalej Strona 672 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 achm napisał(a):idem se w kraine cienia? czy moze jeszcze gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja bym sobie jakąś fryzurke nową zrobiła 🙂 bo sie czuję jak ciotka klotka 🤔tylko i tak chodze cały czas w kitce bo raz, ze włosy wypadaja i boje się ze Mała je włozy sobie do buzi i bedzie paw w najlepszym wypadku a po drugie mała Pipka juz tak potrafi mnie wytargac za kłaki jak nieopatrznie dostanie je w swoje łapki jak mam rozpuszczone, że mam świeczki w oczach 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Wiolu a ile ty płacisz za mleko ?? pospacerowałam i lepiej 🙃 i zjadłam dietetyczną zupkę 😉 i jest w miarę .. Młody jeszcze śpi ha!no patrzcie jakie Wy zawziete!brawo Aśku! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 jak słysze o tych "pediatrach" to mi sie nóż otwiera 😠 😠 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Leginsik napisał(a):Wiola1976 napisał(a):Doris5969 napisał(a):mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨 JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁 a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 asia19874 napisał(a):Doris5969 napisał(a):zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪 ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜 mówisz że "Święto pedała" masz ? 🙃 😁 😁 😁 dokładnie 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ja za pepti na recepte płce 11zł bez 22,20 a za bebilon HA płaciłam 45 zł to jest dopiro zdzierstwo dlatego wtedy przeszłam na bebiko ha za 18 zł Pepti jest nadal refundowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie AsiulkaZG83_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 Doris5969 napisał(a): Pepti jest nadal refundowane to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Leginsik_m Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 ooo mężulek wrócił z pracy 🤪 🙃 🙃 🙃 uciekam moje lejdis,moooże do później 😜 😎 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):Wiola1976 napisał(a):JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪 ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE 🤪przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁 no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie agata82_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 ja na dzień dobry wchłonełam chyba ze 3 kawałki ☺️ ☺️ a jak juz nie było to nawet blache oblizywałam ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Doris5969_m Napisano 3 Stycznia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Stycznia 2012 AsiulkaZG83 napisał(a):agata82 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):achm napisał(a):agatka ten 3bit super! sto lat!dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪 no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁 dlatego ja go nie robie bo łasuch ze mnie ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi