Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
sama se bylam na forum to zamuliłam przez ten serial bo mi sie przypomnialo jak to u mnie bylo w zeszlym roku w 10 tc 🤢
juz mi przeszlo
pakuje paczuszki do wysyłki
tuuulimy! 😘

fajnie 😘 😘

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
sama se bylam na forum to zamuliłam przez ten serial bo mi sie przypomnialo jak to u mnie bylo w zeszlym roku w 10 tc 🤢
juz mi przeszlo
tuuulimy! 😘

fajnie 😘 😘
mi tez milo bossski Romano ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
juz mi przeszlo
tuuulimy! 😘

fajnie 😘 😘

ahhhhhhrrggggghhh Ritko 🤪 🤪 🤪 🤪 czochram bobera 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
LUI a skad wiesz ze masz juz money na koncie jak ktos zaplaci Ci>?bo ja mam swoj bank 20km od domu,a w innych nie mam dostepu do stanu rachunku .....

jak payU to mail z allegro mam ustawiony

a jak normalny przelew to ja mam ekonto wiec kontroluje
no Pay to juz umam,zes mnie wyszkolila juz 😎 a e-konto to wystarczy w swoim banku zglosic ze chce miec dostep przez internet? musze zalozyc sobie nowe konto w WBKu tu u mnie na wsi 😉 😎

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
juz mi przeszlo
tuuulimy! 😘

fajnie 😘 😘

ahhhhhhrrggggghhh Ritko 🤪 🤪 🤪 🤪 czochram bobera 😁 😁 😁 😁
😁 az mi piórka staneły ☺️ tzn uniesły sie nieco 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Witam serdecznie na mojej aukcji 🙂Na tej aukcji oferuje Państwu body niemowlęce z krótkim rękawem rozmiar 56 cm.Stan[ bodów ]oceniam na idealny 🙂Zapraszam na inne moje aukcje 🙂jak to przeczytałam to myslaam ze pekne i oczy przecieram 🤪 🤪 😮 😮

hahaaha ja ostatnio się posikałam (dosłownie), bo zwieracze jeszcze nie te 🙂 a akcja była taka: chcemy kupić na wiosnę dzialkę z domkiem takim, żeby można było mieszkać cały rok i przeglądamy te oferty, czytamy opisy....nagle ja tak patrzę, a tam napisane: podjazd i dojście do domku wyłożone KOSTKOM BRUKOWOM!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 No i poleciało mi po nogach..... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

poklaskałam komu się dało....a dały prawie wszystkie 🙂 🙂 🙂 cóż to za rozpustne forum 😜 😜 😜

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Witam serdecznie na mojej aukcji 🙂Na tej aukcji oferuje Państwu body niemowlęce z krótkim rękawem rozmiar 56 cm.Stan[ bodów ]oceniam na idealny 🙂Zapraszam na inne moje aukcje 🙂jak to przeczytałam to myslaam ze pekne i oczy przecieram 🤪 🤪 😮 😮

hahaaha ja ostatnio się posikałam (dosłownie), bo zwieracze jeszcze nie te 🙂 a akcja była taka: chcemy kupić na wiosnę dzialkę z domkiem takim, żeby można było mieszkać cały rok i przeglądamy te oferty, czytamy opisy....nagle ja tak patrzę, a tam napisane: podjazd i dojście do domku wyłożone KOSTKOM BRUKOWOM!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 No i poleciało mi po nogach..... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

poklaskałam komu się dało....a dały prawie wszystkie 🙂 🙂 🙂 cóż to za rozpustne forum 😜 😜 😜
wkoncu Cie dopadłam 🤪 😘

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

wkoncu Cie dopadłam 🤪 😘

Ja Ciebie też 🤪 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
juz mi przeszlo
Lui nie lukaj za siebie,patrz na to co jest,planuj i ciesz sie z tego co bedzie 🙂 😘 😘 😘

a staram sie staram ale czasem wlasnie tak mi sie zamuli bo to sie nie da zapomniec
sama se planuj 😁 😁 😁 😁

Lui , to specjalnie dla ciebie uwielbiamy, mąz teraz tańczy z niunią śpiewa, za oknem śnieg ...... zaraz idziemy kąpać ślicznotkę, http://www.tekstowo.pl/piosenka,marlon_roudette,new_age.html

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
LUI a skad wiesz ze masz juz money na koncie jak ktos zaplaci Ci>?bo ja mam swoj bank 20km od domu,a w innych nie mam dostepu do stanu rachunku .....

jak payU to mail z allegro mam ustawiony

a jak normalny przelew to ja mam ekonto wiec kontroluje
no Pay to juz umam,zes mnie wyszkolila juz 😎 a e-konto to wystarczy w swoim banku zglosic ze chce miec dostep przez internet? musze zalozyc sobie nowe konto w WBKu tu u mnie na wsi 😉 😎

tak w banku mowisz ze chcesz miec konto przez net, dowiedz sie ile za przelewy zeby nie zrujnowalo
mozesz sobie zalozyc przeciez w jakims internetowym banku tez wtedy jest taniuchna obsługa

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
izarybka napisał(a):
Louisedg napisał(a):
i co i rycze jak bóbr 🤢
co jest?

e nic
juz mi przeszlo
Lui nie lukaj za siebie,patrz na to co jest,planuj i ciesz sie z tego co bedzie 🙂 😘 😘 😘

a staram sie staram ale czasem wlasnie tak mi sie zamuli bo to sie nie da zapomniec
sama se planuj 😁 😁 😁 😁

Lui , to specjalnie dla ciebie uwielbiamy, mąz teraz tańczy z niunią śpiewa, za oknem śnieg ...... zaraz idziemy kąpać ślicznotkę, http://www.tekstowo.pl/piosenka,marlon_roudette,new_age.html

macie snieg?? 🤪 🤪
moze ja tez mam ale nie wiem bo mam zalepione okna bo nadal rusztowanie bauahah wyjde jutro a tam zima a ja nie wiem 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
NO TO ŻÓŁWIK!!!!
IDEM W KIMKE
🤪 🤪 🤪 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/dscn9339y.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/6978/dscn9339y.jpg[/IMG][/URL]

kutfa ale moja córuchna ma dołeczki słitasne ☺️ ☺️

paaaaa

Jaka kimka 🤪 🤪 🤪 🤪 a top madel kto zostanie.

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
NO TO ŻÓŁWIK!!!!
IDEM W KIMKE
🤪 🤪 🤪 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/dscn9339y.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/6978/dscn9339y.jpg[/IMG][/URL]

kutfa ale moja córuchna ma dołeczki słitasne ☺️ ☺️

paaaaa

Jaka kimka 🤪 🤪 🤪 🤪 a top madel kto zostanie.

kutfaaa
to bym przegapila!!

oddaje walkowerem oby nie Miriam!!!

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
oo to maga macie wy zdrowie 🤪
ja po trzech dniach pod rzad boli mnie kacha:P