Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........
a skad ta dieta???

dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he
😁 😁 😁 w ten czas ino hipo a nie jojo było 😁 😁 😁 😁 no prosze ..a podeslij mi kochana na e-maila te dietke jak mozesz,moze akurat kiedy zastosuje ,jak juz bede na skraju .. 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
zjadlam ten ser brrrr i teraz kolo 18 zjem kurczaka i mam nadzieje ze efekty beda bo inaczet to kulka w łeb...........
a skad ta dieta???

dukan ja juz byłam na tej diecie to ślicznie schudłam bez efektu jojo no i jojo nie było do zaciążenia he he

ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no to ja dziekuje !ja juz nie chce bejbi 😮 😮 😮

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪
ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE
🤪
przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁

no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪

no mało to jestem zmeczona po pieronie 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a skad ta dieta???

ja na dukanie byłam w tamtym roku i co się okazało za duuuużo białka i Tymon się pokazał 😜 😁 😁 😁 😁 dziewczyny się śmiały w robocie że przyjmowałam każdą ilość białka w każdy otwór ☺️ 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja mialam zaczac stosowac ta diete ale zaszlam w ciaze 😉
😁 😁 😁 😁 😁 moze i dobrze ,bo by jeszcze jakie blizniaki minimum byly skoro ta dieta taka"owocna" 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a skad ta dieta???

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no to ja dziekuje !ja juz nie chce bejbi 😮 😮 😮

ja tam tez 😮 😮 😮 😮 😮

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a skad ta dieta???

😁 😁 😁 w ten czas ino hipo a nie jojo było 😁 😁 😁 😁 no prosze ..a podeslij mi kochana na e-maila te dietke jak mozesz,moze akurat kiedy zastosuje ,jak juz bede na skraju .. 🙂

to jest I faza
http://www.dieta-dukan.pl/faza-uderzeniowa/

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
zmyłam pazury jeszcze tyko musze umyc hery i bede moga do ludzi wyjsc 🤪 🤪 🤪

ale dzisiaj nie myje pierdole i nie robie 😜
no to ambitnie kochana 😁 😁 😁 😁 😁 ja na jutro tez pazury musze machnac ,bo mam wizyte w szkole ...pedagog i psycholog ..Jezusinku ja w spr.dziecka ,a tu sie okaze ,ze mnie prześwietlą i w kaftan... 🤨 Jakby co to sie jeszcze z Wami pozegnam z rana ,a odwiedzi mnie kto??? 🥴

AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

no to ambitnie kochana 😁 😁 😁 😁 😁 ja na jutro tez pazury musze machnac ,bo mam wizyte w szkole ...pedagog i psycholog ..Jezusinku ja w spr.dziecka ,a tu sie okaze ,ze mnie prześwietlą i w kaftan... 🤨 Jakby co to sie jeszcze z Wami pozegnam z rana ,a odwiedzi mnie kto??? 🥴

a no ja mam za daleko ale paczuszke z fląderką podesle 😁 😁 😁

• Mamusie
agata82 napisał(a):
ja bym sobie jakąś fryzurke nową zrobiła 🙂 bo sie czuję jak ciotka klotka 🤔tylko i tak chodze cały czas w kitce bo raz, ze włosy wypadaja i boje się ze Mała je włozy sobie do buzi i bedzie paw w najlepszym wypadku a po drugie mała Pipka juz tak potrafi mnie wytargac za kłaki jak nieopatrznie dostanie je w swoje łapki jak mam rozpuszczone, że mam świeczki w oczach 😮 😮
moja to samo i fryzur mi sie tez kłania..czasu nie ma i wogole kurde sama calymi dniami ostatnio... 🤢Andru ma roboty od zatrzesienia 🤨

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował

MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH

my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨

JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI
nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁

a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎
jeszcze trochu i bedziem doktorzyce 🤪

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
JENY WYGONCIE MNIE STĄD 😁 😁 🤪
ZDAŁO BY SIE COS POSCIEMNIAC ZARAZ MEZUŚ BEDZIE W DOMU ,A JA NA KOMPIE ZAMIAST OGARNIAC CHACJENDE
🤪
przyjdzie to posprzata ,co ma do roboty ??? 😁

no dokładnie przrciez Ty cięzko praowałaś w domu przed kompem 😜 🤪 🤪 🤪
urobiona po łokcie ..jeszcze trochu i na jednonożnym bedzie dziewczyna lecieć !!! nie wiadomo w co ręce włożyć !jeszcze sprzatac ma? 😲

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mój nie sadzi już bąków mleko mu służy bo i kupa z lekkością wychodzi a po bebiko ha to sie strasznie napinałl nożdża mu sie rozszerzały i kollor purpury na buzialku wystepował

MOJEJ TO PEPTTI NIE PASOWALO A I TEN NUTRAMIGEN PIJE JUZ ZE DWA MIESIACE I TEZ REWELACJI NIE WIDAC KUPY JAKIES TAKIE ,A I WYSYPUJE JA CIAGLE NA POLIKACH

my piłysmy nutramigen i do dupy z tym mlekiem jednym słowem,Hania za to idzie na pepti..po zmianie po raz 4 mleka wkoncu znalazłyśmy odpowiednie 🤨

JA SIE ZASTANAWIAM CZY JEST MOZE JAKIES INNE MLEKO NA TE ALERGIE ALBO BY WRÓCIC DO PEPTTI JUZ SAMA NIE IWEM A NASZA PANI DOKTOR TO JAKAS TAKA ZIELONA I NIC NIE DORADZI
nie przejmuj sie nasza pediatra tez pizdzielec jak niewiem..ja Jej wiele pomyslow podsuwam ,a madrzejsza jestem bo Was tu sie naczytam i to ja Jej mowie co i jak 😁 😁 😁

a zebys wiedziała!ja najpierw zasiegam porady w mojej przyjaciolce o nazwie "google" 😎

😁 😁 😁 my to prawie jak z dyplomami na tym forum 🤪 🙃

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):
agatka ten 3bit super!

sto lat!
dokladnie Agatka ciacho zrobilo furore -pyszota!mniam 🤪 🤪 🤪

no niestety był super- sama zjadłam chyba pół 😉 😜 😜
ja tez jadlam az mi sie uszy trzesly 🤪 ☺️ ale jest syte ciacho-kawalek i dosc ..dość na godzine czy dwie 😁 😁 😁

dlatego ja go nie robie bo łasuch ze mnie ☺️ ☺️
🥴no ja tez łasuch...a robie ,bo u mnie same łasuchy ..a przy okazji ja tam zjem kawaleczek ...moze ciut wiekszy kawaleczek ... ☺️ 😁 😁 😁

• Mamusie
Dorcia mówisz że pepti nadal refundowane?? to super!!!
Wróciłam z tamtą∂, gdzie byłam, a teraz idę kawę sobie strzelić...zbożową , której wcześniej nienawidziłam, a od porodu piję po 5 sztuk dziennie 🙂 ( bo od zwykłej i puszczalskiej odrzuca mnie nadal-zostało mi z czasów ciąży).

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

a no ja mam za daleko ale paczuszke z fląderką podesle 😁 😁 😁
kochana moja !!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

😁 😁 😁 my to prawie jak z dyplomami na tym forum 🤪 🙃
łoświecone ,wiemy co w trawie piszczy ,ba wiemy co w kazdym rejonie Polski piszczy !! 😁 😁 😁 😁 😁 🤪

• Mamusie
agamu napisał(a):
Dorcia mówisz że pepti nadal refundowane?? to super!!!
Wróciłam z tamtą∂, gdzie byłam, a teraz idę kawę sobie strzelić...zbożową , której wcześniej nienawidziłam, a od porodu piję po 5 sztuk dziennie 🙂 ( bo od zwykłej i puszczalskiej odrzuca mnie nadal-zostało mi z czasów ciąży).

ja zbożówke tez uwielbiam a nie lubiłam i pje po 5 dzieennie ale ja to z rańa fusiasta musze sobie strzelic z fajek zrezygnowalam ale z pujki nie ma bata!!!!!!

• Mamusie
achm napisał(a):
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
to za taki zestawik - 6w1, rota i pneumo zapłaciliście 720 zł? my za taki sam 806 😮 no nie, co za zdzierstwo 😠

ceny są tak różne że szok , u nas co apteka inaczej i różnica jest nawet o 60zł (jedno szczepienie) temu my 😎 jeździmy i pytami i kupujemy najtaniej 🙃 😎

my trafilismy na promocje i pneumo bylo za 250zl 🙂 wiec dwa odrazu kupilismy 🤪
a normalnie po ile pneumo?

ponad 300 🙂

za jedna dawke??

no...