Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

lady_m4ryjane napisał(a):
Astra ja nie widzę fotki 😞

bo jak się wrzuca z tej stronki to czasami trzeba kilka razy otworzyc, niestety z innej nie moge, bo mi błędy wyskakują 😠

Astra ale mam jakoś pobrać to zdjęcie? Nie widzę opcji :/
kika cudna Wikusia. Też widzę, że łysolek jak moja na razie 🙂

O Astra nevermind otworzyło mi się 😁 Ale Chopin 😁 Cudo 😁

kika82 napisał(a):
dziękujemy 😘
no łysolek mały, jak się urodziła to miała troszkę włosków ale jej się powycierały 😉
ale powolutku odrastają 🙂

Moja ma z tyłu i na bokach jak stary dziadziuś i mówię na nią czasem Gargamel z tego powodu 🙃 Ale też jej się ten tył wyciera już trochę. Za to koleżanki córka miała gęste czarne włosy po urodzeniu, a tak jej się wytarły, że gdy miała roczek była kompletnie łysa, nawet bez meszku. A ja natomiast zawsze kudłata byłam także trudno przewidzieć. Ja się zastanawiam kiedy się oczy zmieniają, bo u mojej wciąz niebieskie ale coraz jaśniejsze się robią, więc chyba brązowych po tacie nie będzie mieć tylko zielone po mnie lub niebieskie po prababciach 🙂

• Mamusie
Ja mojej Mani jakiś miesiąc temu też dałam kawałeczek czopka, ale nic się nie działo po nim. Ba! na dodatek po 2 dniach wysrała go w takim stanie w jakim jej włożyłam 😮 nie rozpuścił się jebaniec.
Więcej jej już nie męczyłam. Jak widzę, że się bardzo męczy to najpierw masaż, jak to nic nie daje to masaż + suszarka, a jak i to nie pomaga to w ostateczności te rurki i wtedy przez rurkę wylatują bączki i kupka, ale też już baaaaaaaaardzo sporadycznie ich używam, nawet wczoraj nie użyłam, bo wczoraj kręcenie nóżkami i masaż z cieplutkim strumieniem ciepełka pomogł troszeczkę 🙂
Minia śpi. Idę na mecz, Inkę i kawałek placka Astry ajjj ale bym zjadła takiego placuszka 🙂) mniam, ale zostaje mi tylko bułka z indykiem albo dżemem brzoskwiniowym 🙂

• Mamusie
Kurde no 5 próba pisania do was, cały czas coś mi przerywało 😜 I żeście kilka stron naskrobały małpy, a zaległe już mam od piątku 😜 Ale spoko zaraz dam radę 😉
Ewcia zdjęcie wybierałam tak, żeby mała najlepiej wyglądała, ja bez makijażu spocona, ale lotto mi to 😉
A pro po tych ostatnich dni. Mąż punkt 15.50 pojawił się u mnie w domu i rzucił się do przytulania mnie i całowania. Do małej też pobiegł i cieszył się jak głupi. Byłam oschła i jestem z siebie dumna. Cały weekend był przemiły, przekochany, prawie mi dziurę wygłaskał w dżinsach... Nie powiedziałam nic jego rodzicom, ale widzą, że jest coś nie tak. Słucham mamy i na razie nie podejmuje pochopnych decyzji, muszę też myśleć o dziecku. Pytał kiedy wracam, powiedziałam : nie wiem. Stara się, ok, ale ja podjęłam decyzję, jestem u rodziców i nie wiem czy wrócę. Muszę pamiętać o tym, że jego zmiany nie trwały dłużej niż 2 tygodnie.
A teraz o chrzcie. Był w sobotę po za mszą, na raz 6 chrztów makabra, straszne zamieszanie. Jutro umieszczę jakąś fotkę, albo 2. 😜 Dostaliśmy krzesełko do karmienia, kojec, smoczek z grawerami i kasiorę, zadowolona jestem ze wszystkiego, a dlatego, że kazali wybrać hiehie
Impreza u nas w domu, padłam jak długa o 12, a mała jak na złość obudziła się o 5 zamiast o 7, ale na szczęście potem zasnęła i chrapkała do 9.
Czytam was i oglądam meczor

• Mamusie
ja się dzisiaj cały czas się kłuciłam ze swoim normalnie nerwy mi puściły,mały krzyczał w niebogłosy a on sobie siedział w telefonie tak się wkurzyłam że mi nie pomaga,że telefon wylądował gdzieś w ogrodzie 🥴 stwierdził że dzięki niemu mały wszystko ma 😠 wię powiedziałam mu że nawet gdybyśmy nie byli razem to i tak musiał by dawać na małego kasę i tak i ze co z tego że daje mu wszystko poza miłością i samym sobą powiedziałam mu że ma wybierać czy łatwiej mu będzie bezemnie i bez Ksawcia czy bez tych pieprzonych kolegów i że jeśli nie zmieni swojego postępowania to to będzie definitywny koniec i że tym razem żarty się skończyły.
Poszedł gdzieś wielce wściekły zobaczymy co powie jak wruci..
Jeszcze do tego mnie teściowa wkurzyła jak mojemu dzieciakowi to kupiła body dla dziewczynki a dzisiaj swojej wnuczce kupiła ubranko(bluzeczkę i sukieneczkę) i sukienkę dzinsowa no...Już wam pisałam jej zdaniem Ksawcio jest gorszy

gulciu dzielna jesteś. Jak teściowie zauważyli też, że coś nie tak to może też mu trochę do rozumu przetłumaczą. Albo może w końcu zrozumie, że to nie przelewki. Mam nadzieję.

Astra Wiki wymiata. Ona ma kręcone te włoski już trochę. I ta mina z zagryziona wargą u mojej też jest ulubiona do zdjęcia. Albo rozjarz 😁

Kurna ja pitole czache mi zaraz rozsadzi, dudni mi w uszach i mam wrażenie, że łeb mam tak cięzki i wielki, że się w drzwiach nie zmieści. Kurw.. czy to już ta Evra pierdzielona tak działa? 😞 Jak nie urok to sraczka.

• Mamusie
Kikuś też miałyśmy czerwone placki na szyjce, bo moja ma tam mega dużo tłuszczyku i tak jak Astra Ci poleciła sudocream dał radę 😉 A Wikusia przesłodziutka ślicznotka jest, my też byłyśmy łysolkiem, ale po ciemieniusze zaczęły jej włoski rosnąć.
Lady no właśnie ciekawe jak z tymi oczami, moja też ma niebieskie, ja ciemnobrązowe, mąż zielone. 😉
Astra zabiję Cię za to ciasto! mniammm 😜 Wikusia ma tak boską czuprynę, że sama bym taką chciała 😁 Śliczna jest 🙂
Fiku, a gdzie Twoje fotki pytam się!? 😜

ggulek napisał(a):
Lady a ile już dni je bierzesz? współczuję 🤢
Wracał z nimi dzisiaj, więc podejrzewam, że coś sobie pogadali 😜

Kurcze dopiero od czwartku to to chyba nie możliwe. Okres mam mega wielki czyli jeszcze wpływu hormonów nie widzę. Może od tego okresu i upału :/ Albo jutro będzie duże ochłodzenie i mi się barometr we łbie włączył. Już nie wiem...

• Mamusie
Naszczęście Ksawery się śmieję jak ja krzyczę 🙂
A co do teściowej to mam ją w d... już nie słucham jej gadania niech sobie wyruznia wnuczkę i drugiego wnuka,ja dzisiaj zabrałam Ksawcia na zakupy kupiłam mu dwie książeczki ale jutro polecę i dokupię mu resztę jeszcze 7 części bo są takie kolorowe i mają twarde kartki napewno jak urośnie to nie podrze 🙂

Jaszminka napisał(a):
Naszczęście Ksawery się śmieję jak ja krzyczę 🙂
A co do teściowej to mam ją w d... już nie słucham jej gadania niech sobie wyruznia wnuczkę i drugiego wnuka,ja dzisiaj zabrałam Ksawcia na zakupy kupiłam mu dwie książeczki ale jutro polecę i dokupię mu resztę jeszcze 7 części bo są takie kolorowe i mają twarde kartki napewno jak urośnie to nie podrze 🙂

nie znasz jeszcze mozliwosci malych chłopców kochana 😁

ggulek napisał(a):
Kikuś też miałyśmy czerwone placki na szyjce, bo moja ma tam mega dużo tłuszczyku i tak jak Astra Ci poleciła sudocream dał radę 😉 A Wikusia przesłodziutka ślicznotka jest, my też byłyśmy łysolkiem, ale po ciemieniusze zaczęły jej włoski rosnąć.
Lady no właśnie ciekawe jak z tymi oczami, moja też ma niebieskie, ja ciemnobrązowe, mąż zielone. 😉
Astra zabiję Cię za to ciasto! mniammm 😜 Wikusia ma tak boską czuprynę, że sama bym taką chciała 😁 Śliczna jest 🙂
Fiku, a gdzie Twoje fotki pytam się!? 😜

Dzięki Gulciu 😘
na noc jej posmarowałam linomagiem, ale jutro z rana umyję i wypróbuję sudocrem
moja ma szarawe oczka, po swoim ojcu póki co 😜 ale może jej zbrązowieją i będzie miała takie jak ja 😉
fiku where are you? 😉 dawaj foty 😜