Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Podczytuje żeby zaległości nie mieć 😉

Filipek marchewkowo-zimowo-mikołajowy śliczny 😘 😘 😘 Domi a jak popatrzyłam na twoje paznokcie, to swoje pod stół schowałam 🤨

Jejku, Jasiek śpi od 12.30 a już prawie 15.30 😮 O matko, co będzie w nocy sie działo. A wcześniej wyspaliśmy sie od 8.30 do 10.30. No ale cóż, może taki senny ma dziś po prostu dzień.

• Mamusie
Tosia Jasiu śliczny baranek 😁 😘

Ilka chyba dziś taki dzień bo Kornelia też śpi cały czas mam nadzieje że sobie nie odbije w nocy 😮

a Ania miałam pisać ta nocka była dla mnie zupełnie nieprzespana bo mnie nerwy szarpały (sprawy rodzinne 😜) i tak po 3 w nocy już sie wkurzyłam że zasnąc nie mogę i myśle może do Ani smsa napiszę może sie bawią razem z Kamilką 🤪 😁 no ale w końcu stwierdziłam że a nuż śpicie a Was obudzę to mnie zatłuczesz no i wróciłam do liczenia baranów.. 😮 a zasnęłam po 5 rano 😮

• Mamusie
z teściami poszło o to że wczoraj nie dali Kajce prezentu bo niemieli czasu... bo poszli do rugiej wnuczki i jeszcze walnęli tekstem że moglismy jej sami dać bo ona i tak nie rozumie ale to nie chodzi o to czy ona rozumie czy nie tylko zeby oni dali prezent od s mIkołaja bo przecież to oni go spotkali!!! no a teściowa mnie podminowała bo na rękach usypiała mała co i tak jej się nie udąło i na złość jej robiąc siedziałam dluzej w łazience zeby się dłuzej męczyła z usypianiem!!!

Ale śliczne te naSze dzieciaczki 🙂 wszystkie Filipek, Zojeczka< Jasiulki 2 i 3 no cuda miody i mlLINY 😘 😘 😘 😘 😘

My bez spacerku wczoraj i dzisiaj bo miałam lenia w dupce ☺️ ale jutro jedziemy nA mikołaja 🙂 😁 i wstawię Wam fotosiki musze z aparatu pościagać...

w ogóle umówiłam się do doentysty na poniedziałęk i jak bym wyczuła bo dzisiaj coś ząb mnie pobolewa 😠 😠 😠

a nocka za nami ok tzn usypianie nie najlepsze bo po 22 zasnęła ale spała do 02:40 i od 3 do 8 rano i od 08:15 do 10:20 🤪

Monika ja chyba bym nie przyjęła kolczyków i wytłumaczyła mu dlaczego na spokojnie zeby nie sadził ze może mnie kupić.

Kaja leży na kocu i bawi się hulą kulą 🤪 🤪 🤪 i chichra isę do niej 🙂 czyli prezent trafiony 🙂