Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ania_p napisał(a):
Jak to powiedziała pani doktor, moja mała sobie ciumka a ja też ddtvn oglądam
na dworze kapa zimno pochmurno i chyba będzie padac, czyli czeka nas z małą dzisiaj bardzo dłuuuuuuugi dzień, życzcie mi dużo cierpliwości 🙂

Ja mam nadzieję, że taka ''łóżkowa'' pogoda udzieli się naszym Dzieciom 😁

• Mamusie
Tosia napisał(a):
ania_p napisał(a):
Jak to powiedziała pani doktor, moja mała sobie ciumka a ja też ddtvn oglądam
na dworze kapa zimno pochmurno i chyba będzie padac, czyli czeka nas z małą dzisiaj bardzo dłuuuuuuugi dzień, życzcie mi dużo cierpliwości 🙂

Ja mam nadzieję, że taka ''łóżkowa'' pogoda udzieli się naszym Dzieciom 😁

Jak na razie to mnie si e udziela ta pogoda, zasypiam na siedząco,marzę żeby poleżeć w wyrze i się zdrzemnąć....
Ale nie ma możliwości,zaraz jedziemy do rodziców bo 5 ton miału czeka na mojego mężulka-trzeba przerzucić do kotłowni....

• Mamusie
Ania super że Kamilka wraca do formy 🙂 tak na chłopski rozum też bym obstawiała ten obiżony ciężar moczu jako skutek nawodnienia a nie ulewania 🙂 chociaż z drugiej strony jakoś często Kornelki nie karmię a w nocy przesypia 7-8godz, to już sama nie wiem.. 😮

a my mamy choróbsko 😞 tzn Kornelka 😞 dziewczyny co oprócz maści majerankowej można Maluchowi podawać? gorączki nie ma ale oczka szkliste że hoho! kicha, kaszle katacior to jej sie litrami wylewa z noska taki gęsty, żółty 😞 do lekarza iść? troche sie boje w taką pogodę żeby jej bardziej nie zaszkodziła ta podróż..

• Mamusie
monkado napisał(a):
Ania super że Kamilka wraca do formy 🙂 tak na chłopski rozum też bym obstawiała ten obiżony ciężar moczu jako skutek nawodnienia a nie ulewania 🙂 chociaż z drugiej strony jakoś często Kornelki nie karmię a w nocy przesypia 7-8godz, to już sama nie wiem.. 😮

a my mamy choróbsko 😞 tzn Kornelka 😞 dziewczyny co oprócz maści majerankowej można Maluchowi podawać? gorączki nie ma ale oczka szkliste że hoho! kicha, kaszle katacior to jej sie litrami wylewa z noska taki gęsty, żółty 😞 do lekarza iść? troche sie boje w taką pogodę żeby jej bardziej nie zaszkodziła ta podróż..

a zadzwonic do lekarza nie możesz? bo w taką pogodę to faktycznie strach wychodzic

Kamilka usnęła a ja nie wiem czy zaczynac sprzątac czy tylko sobie posiedziec bo i tak pewnie zaraz wstanie 🙂

• Mamusie
hej babeczki u mnie pogoda koszmar al e malemu sie udziela bo spi i spi az w szoku jetem jak nei wstanie to go musze ruszyc bo kt o bedzie w nocy spal?? 😁

miaalm isc na budowe wyrywac trawke w tujach ael jak widze chmury to gdie z malym sie wybire i leje o, a pranie zrobilam to mi na pewno wyschnie teraz haha
na mni e tez sie patrzyla stert a do prasowania ale dalam jej rade w koncu 😁 obiad ready i czekam na mojego skiecia az sie obudzi na cyca

dziekujemy za komplementy buziaki dla wszystkich cioc :*

ja tak mojego obserwuje bo kurcze wyciagam te kozy z nosa a on ciagle dziwnie oddycha a jak zasnie t o oddycha normalnie nic cichutko tylko jak sie obudzi to ma takie momenty i jak zagladam do noska to cystko smama nie wiem co to.
a na katarek polecam inhalator i do tego sol fizjologiczna i wdychanie a mozna tez kropelki jakies dodac do niego. ja jeszce nie musialam wiec nie uzywalam ale mam taki.http://www.elmedico.pl/product-pol-121-Inhalator-Microlife-NEB-50.html
a mydzis na chwilke do kuzynki jedziemy bo ma urodziny

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

U Nas pogoda do du.. Ciemno, wieje i czekam tylko na deszcz bo wtedy Mężul wróci do domu 😜

Tosia super Dresiarz! 😘 No i powiem Ci że ja też pełno ciuszków ubieram właśnie na 3-6mcy 😁 A co do kreski to ja po Nikosiu miałam aż do tej ciąży 😁 Mata jak dla mnie z fichera.

Monikas super wyglądacie razem z Olim 🙂

Ania najważniejsze że Kamilka rozwija się prawidłowo 😘

Monkado mi lekarka powiedziała że jak Jaś zacznie kaszleć to wtedy przyjść. Zakraplaj Kornelce nosek solą fizjologiczną, odciągaj i kładź często na brzuszku żeby ten katar schodził w dół a nie cofał się. Zdrówka!! 😘 😘

• Mamusie
Czarnylok dla Ciebie również oklaks 😘 A co robię..hmm.. nic szczególnego, nawet jakoś specjalnie dużo nie kładę Go na brzuszku. Przy takich gabarytach to i siła jest 😁 😁 No i faktycznie niedługo zrównają się z Nikosiem, Jasiowi brakuje jeszcze tylko 5kg 😁