Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
he he każda wpada tylko na chwilkę 😁
A mu jednak na szczepienie nie poszliśmy. Zadzwonili do mnie z przychodni ok 8 że pediatra musiała nieoczekiwanie wyjechać i albo mogę przyjść i bedzie przebadany przez innego lekarza, ale będę musiała czekać w kolejce z dziećmi chorymi 😮 albo przekładamy na środę. Nie zastanawiałam się długo co wybrać...
Jak zasneliśmy ok 8.30 tak dopiero co wstaliśmy 😁

• Mamusie
Hej mamusie 🙂
Tosia cudowna wielkośc 🙂 Kamilka ma ok. 65 cm
Wczoraj już nie zaglądałam bo padłam na twarz, w dzień sprzątanie, od 14 goście i wieczorkiem to już tylko o łóżku marzyłam
Kamilka usnęła o 23.30 wstała o 3 do 5 bawiłyśmy się i jak usnęła to wstałyśmy o 10 🤪
Głowa mnie boli od nadmiaru snu 😁
Jakby coś to ja tu będę i nie zaglądam tylko na chwilę 😁
A moja mam ma przyjśc za godzinkę i zajmie się małą a ja zaczynam świąteczne porządku, dzisiaj szafki w kuchni i witryna ze szkliwem. Okna chciałam myc ale mróz jest to będzie łapac.

• Mamusie
hej, widze ze wczorajsze swieto wczoraj udane a wy dziewczyny dostałyscie prezent czy rozge 😁 😁ja sobie sama prezent sprawilam i wyrwalam sie krotko do galeri i zakupilam spodnie, koszule i sweter 😲a dla dziecka slinika taki jak ty Tosia dla Jasia masz z muszka. Moje dziecko tez zadowolony dostal tyle zabawek i taka fajna ceratke do karmienia...tak wiec mikołajki udane.
Ania twoj mikołaj sliczny a raczej pani mikołajowa 😁 😁
Monia nie daj sie przekupic kolczykami fakt ro mily gest ale to nie oto przeciez chodzi 😘

• Mamusie
Jaka śliczna mikołajkowa Kamilka!!! 🤪 😘 😘

Ja już wysprzątałam, pranie zrobiłam, obiad z wczoraj także reszta dnia już wolna.. oczywiście nie licząc opieki nad moimi Łobuzami 😉 😉 A popołudniu ma wpaść Chrzestna Jasia 🙂

• Mamusie
Hej.
Nie odzywam się bo jesteśmy z dzieciakami chorzy 😞 😞 😞
Nie mm sił nawet czytać ponad 60 stron, które napisałyście, wybaczcie.
Możecie tak w skrócie streścić czy coś ciekawego się działo? Dzisiaj jadę na weekend do rodziców to może zajrzę raz na jakiś czas.
Pozdrawiam 😘 😘 😘

• Mamusie
Mikołajkowa Kamilka cudna! 😘 😘

Dziewczyny ja mam dość 😞 nie wiem co się Zojce stało, dziś jest tyle ryku krzyku i łzy jak grochy przy każdym karmieniu 😞 niew eim czy coś ją boli czy co...sopacer też tylko 30 min bo popłakiwała, a to się jej baaaardzo rzadko zdarza.
Przyszłyśmy to zdjadł z trudem deserek i za niecałą godzinkę już cycka chciała, pojadła 10sek i ryk i wygina się w pałąk, odpycha a jak ją posadzę na kolanach albo na ramię wezmę to mi obojczyk wcina i malinki robi 😞 W końcu po 30 min takiego ryku poszłam do sypialni i tam zjadła normalnie i usnęła. Nie mam pojęcia co się dzieje 😞

U mnie mikołaj sklerotyk, dałam mu rano lizaka czekoladowego to mi wieczorem crispello milki przyniósł. Ale powiem Wam, że w LO to mikołajki obchodziliśmy a teraz już jakoś nie. Więc jakby mi nic nie przyniósł to by mnie to nie obeszło jakoś 🙂

Teraz mam chwilę to pokroiłam sobie ananasa w końcu, od nd czekał, jogurt i czekam na M bo już jedzie.