Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
My po spacerku już, obiad prawie gotowy i czekamy na M. Zojka już zasypia i chyba się kimnę z nią taka szaruga u nas, że nic tylko spać.
Kinia, Kamis a Wy się znałyście wcześniej?
Tosia fajna fryzurka, al miałaś super te włosy przed ścięciem! Takie długie i grube.

• Mamusie
halo 🙂

to wklejam i tu to co na brzuszku wyskrobałam 😜

Kasiala świetny pomysł z tym spotkaniem, ja sie piszę 🙂
a Dexter nie wiem chyba 7 albo 8, odpisałam Ci, w ogóle dużo napisałam wczoraj na fb ale mnie i stamtąd wyrzuciło i nie dodało tego co napisałam 😠 😠 w każdym razie napisałam że ja jeszcze nie oglądam bo czekam aż się więcej naprodukuje bo jak sie wciągnę to nie będę miała cierpliwości czekać tydz na nast odcinek a tak to wszystkie hurtem oglądnę 🙂

Ilka powodzenia na... odwyku!! 🤪 ale wiesz żeby Jasia od małego uczyć uzależnienia, nieładnie oj nieładnie... 😉 😁 😁 😁

a akcja z Boną wczoraj świetna 😁

Ania a może jakbyś w nocy zamiast cyca dała Kamilce smoczka? a z cyca troszkę ściągnąć, może wtedy Kamilka nauczyłaby sie dłużej przesypiać?

Tosia nie martw sie to taki urok Jasia, rozchodzi to 🙂

dzięki Morskooka za odp 🙂 pytałam bo my mamy od 3 dni kryzys jedzeniowy = Kornelia nie je, oczywiście z cyca bo z butelki to aż jej sie uszy trzęsą! a że ona do grubasów nie należy to nie chcę żeby skończyło sie tak jak ostatnio czyli przez 3tyg przybrała 50g i dlatego jestem bardzo bliska przejścia na sztuczne.. 😞 😞

a więc pytanie do Uli i Karoli- czym karmicie i ile razy dziennie dajecie butlę? ja mam taką rozpiskę że 4 x 180ml mleka i do tego obiadek i deserek

Karola ja nic nie robię bo jestem na wczasach u Mamy 😁