Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Mi to rybka naprawdę gdzie piszemy, mogę tu, mogę tam, byle nie na fb 🙂
Wogóle mój tata taki bajer wczoraj kupił, stacja pogody się zwie. Mam czujnik na balkonie i ''odbiornik'' w pokoju. Pokazuje mi temperaturę i inne bajery, no i na moim drugim piętrze mam -6,1 i zastanawiam się czy iść z Siusiulinkiem na dwór 😲

Tosia my też coś takie

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Mi to rybka naprawdę gdzie piszemy, mogę tu, mogę tam, byle nie na fb 🙂
Wogóle mój tata taki bajer wczoraj kupił, stacja pogody się zwie. Mam czujnik na balkonie i ''odbiornik'' w pokoju. Pokazuje mi temperaturę i inne bajery, no i na moim drugim piętrze mam -6,1 i zastanawiam się czy iść z Siusiulinkiem na dwór 😲

Tosia my też coś takiego mieliśmy ale baterie bardzo szybko padały aż w końcu padło wszystko, po 2-3 miesiącach. Ale to był jakiś szit z lidla 😁 😁

• Mamusie
oj malo nas...
my zaliczlismy z Olim spacerek byl bardzo grzeczny dzis 😁 ale malutko spal. niezjadl duzo bo usanl po kapieli szybko wiec pewneiwstanie szybko. etap plucia nadal jest 🙂 strasznie chcial u mnie na rekach dzis byc wiec sie onosilam go, u nikogo tak jak u mnie potzrebowal czulosci pewnie 🙂 maly babelek , jak sobie pomysle ze jutro mamy na 9 do fryzjera to jaaaa... z Olim jedziemy bo mamaw pracy i nie mam go z kim zostawic.
ja w wsumie zapuszczam wlosy od teraz 😁 ale musze podciac bo mi garsciamileca masakra jakas.
zastanawiam sie czy brac Oliego na basen temp 32/33st wiec bojes ie ze to za malo 😞 a poza tymnie maj a tam przewijaka i jak ja go mam ubrac i wysuszyc 🥴 🥴 co za czasy zeby w nowym aquaparku przewijaka nie bylo 🤪

• 2 miesiące później...
  • Mamusie
Hej dziewczyny 🙂

Jestem listopadowa mamusią 🙂 Mam małe pytanie, Wasze Skarby juz większe więc może zauważyłyście już zmianę koloru oczek?? Ostatnio z ciekawości podpytuje 🙂 Moja ma dalej takie szare i zastanawia mnie czy się zmienią czy pozostną 🙂

pozdrawiamy !

• 2 tygodnie później...