Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia, chociaż pewnie żadne słowa nie są na miejscu, bo miejsce do składania kondolencji też nie te.. Ale najszczersze wyrazy współczucia! 😞 😘 Na pewno Tam odpocznie od tego świata 😘 Trzymaj się Kochana! 😘

Kinia....to już nawet nie jest Jaś, to Pączek 😁 😁 😁 😁 ewentualnie Pan Arbuz.. 🙂

• Mamusie
hej 😜
ja to mojego skarba chyba wczoraj przechwaliłam, ze tyle s[pi po kapieli, wiec postanowił wsac o 21 na jedzenie, i potem o 24 znowu ze niby głodny, i potem znowu o 3, ale juz sie nie dałam przerobic, wzielam go do siebie i spał do 6.30- a taki niby głodny był 😉
no Monika to ładnie przybiera, a antos to tez podobnie, bo przez 7 tyg. 1560. no ale i tak poleciałam go dzis zwazyc i w tydzien przybrał 200 gramm wiec jest ok

• Mamusie
Kasiu wspolczoje 😞 kondolencje dla calej rodziny.

Dobrze, ze u karoli wszystko ok niech dzieciaczki wracaja do zdrowia 😉

Dziewczyny chcialam sie dzis wieczorem napic tzn moj mi kupil gotowego drinka 4% bo przyjdzie brat Jego z nazyczona w odwiedziny, I nakarmie Amelke butelka wieczorem tylko niewiem czy jak sie napije tego drinka to sciagnac pozniej to mleko?? Bo niewiem czy do rana to wyjda te % czy nie...

• Mamusie
agatka168 napisał(a):
Kasiu wspolczoje 😞 kondolencje dla calej rodziny.

Dobrze, ze u karoli wszystko ok niech dzieciaczki wracaja do zdrowia 😉

Dziewczyny chcialam sie dzis wieczorem napic tzn moj mi kupil gotowego drinka 4% bo przyjdzie brat Jego z nazyczona w odwiedziny, I nakarmie Amelke butelka wieczorem tylko niewiem czy jak sie napije tego drinka to sciagnac pozniej to mleko?? Bo niewiem czy do rana to wyjda te % czy nie...

kurde chyba wczesniej trzeba ściągnąć cos mi świta

• Mamusie
Kasiu wyrazy wspołczucia 😞
My wczoraj mielismy 2 miesiace!! A przed chwila mialam maly koncert ale juz spi. Czasem jest tak zmeczony ze nie chce zlapac cyca i sie drze bez konca az padnie czyli ok godzinki 🤨 Dziewczyny czy moj Kevin jest jakis nienasycony, bo w dzien jedzenie co godz, dwie max, a w nocy max 2-3 godz spi i cyca przez sen i dalej spi. ogolnie spi z przerwami na cyca od 21-23 do 7 pozniej godz rozmawia do sufitu i sam zasypia dalej do 10-11. Zastanawiam sie czy nie dawac mu na noc sztucznego mleka ale cos mam opory. chyba jak maly bedzie jadl i dobrze przybieral to nie bede umiala przestac go karmic cycem 😮
Tosia gratuluje pana Arbuzika 🙂 a myslalam ze mój taki klopsik bo na 1,5 mies wazyl 5680g a teraz to nie wiem bo na szczepienie idziemy dopiero 10.10. a szczepie 6w1 plus pneumokoki plus rotawirusy.
A bierzecie jakies witaminy? I czy przy karmieniu sztucznym daje sie dzieciom inne witaminy niz KiD-vitum ?
Ale sie w koncu rozpisalam. szok 🙂 A a unfryzjera nie bylam 🤨 i testu na ojca nie bylo i nie wiadomo czy bedzie!! 🙂 😆

• Mamusie
Kasia trzymaj się w tym trudnym okresie, chociaż na pewno jest Ci ciężko.

Dora jak karmisz sztucznym to się chyba witamin w ogóle nie podaje bo w większości mieszanek już są, sprawdź skład.
A ja witaminy biorę ale karmię, więc wypada bo dziecko jednak dużo wyciąga.

Dziewczyny ja to nie wiem co tej mojej Pchle małej się przestawiło 😞 do wczoraj po kąpaniu zasypiała i spała do 3-5 rano a teraz zasypia w trakcie jedzenia już i się budzi po pół godziny dojada i 3-4h i znowu się budzi 😞 ja się wykończę jak tak dalej pójdzie 😞 oczywiście w dzień też tylko krótkie drzemki i to głównie na rękach.
Już się znowu obudziła, dobrze że udało mi się chociaż wykąpać.

• Mamusie
dora2 napisał(a):
My wczoraj mielismy 2 miesiace!! A przed chwila mialam maly koncert ale juz spi. Czasem jest tak zmeczony ze nie chce zlapac cyca i sie drze bez konca az padnie czyli ok godzinki 🤨 Dziewczyny czy moj Kevin jest jakis nienasycony, bo w dzien jedzenie co godz, dwie max, a w nocy max 2-3 godz spi i cyca przez sen i dalej spi. ogolnie spi z przerwami na cyca od 21-23 do 7 pozniej godz rozmawia do sufitu i sam zasypia dalej do 10-11. Zastanawiam sie czy nie dawac mu na noc sztucznego mleka ale cos mam opory. chyba jak maly bedzie jadl i dobrze przybieral to nie bede umiala przestac go karmic cycem 😮
Tosia gratuluje pana Arbuzika 🙂 a myslalam ze mój taki klopsik bo na 1,5 mies wazyl 5680g a teraz to nie wiem bo na szczepienie idziemy dopiero 10.10. a szczepie 6w1 plus pneumokoki plus rotawirusy.
A bierzecie jakies witaminy? I czy przy karmieniu sztucznym daje sie dzieciom inne witaminy niz KiD-vitum ?
Ale sie w koncu rozpisalam. szok 🙂 A a unfryzjera nie bylam 🤨 i testu na ojca nie bylo i nie wiadomo czy bedzie!! 🙂 😆

dora przy sztucznym nie podaje sie wit. "K" ! tylko same "D""

• Mamusie
ula-la napisał(a):
dora2 napisał(a):

dora przy sztucznym nie podaje sie wit. "K" ! tylko same "D""

no i danie butelki na noc nie koniecznie załatwi sprawe spania. Tu dzieciaczki na cycku i przesypiaja całe noce np. amelka, a mój Antoś buelka i tak sie budzi co 4 godz. max spał 5,5 godz. a nie raz jeszcze co 3

• Mamusie
Hej mamusie 🙂
Dzisiaj melduję się pierwsza 🙂
nie śpię od 6 bo łapałam moczyk do kubeczka i po 1,5 godzinie w końcu się udało 🤪
teraz mała śpi ja się wykąpę i jedziemy na badania
Pytanko mam jaki kolor ma mocz waszych pociech, bo u nas jest taki bardzo bardzo jaśniutki

zajrzę później pa 😘

• Mamusie
Witam, agatka to miałaś noc, współczuję.

Ania Zojka też jak łapałam mocz to był prawie jak woda taki jasny.

U nas nocka dziś lepsza, pobudka tylko o 3 i o 6, może wróci wszystko do normy. Ja dziś uciekam do rodziców bo męzulek wyjechał na "szkolenie" nawet na zaproszeniu napisali w cudzysłowiu 😁 także się tam pewnie będą ostro szkolić jak się gra w paitball'a i takie tam 🙂

Moje Słonko małe guga sobie na macie 🙂 jest cudowna, a matę mamy Bright start chyba, dostałam od brata. Ostatnio mała się pokłóciła ze zwierzakami i musiałam ją wyjąć 😁