Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

ooo to ja też poproszę jędrne cycuszki 😁 😁 bo moje to masakra 🥴
ale chyba przestaje się tym powoli przejmować 😁
a mój maluszek nie dostał nic na noc i spał do 4.30 na jedzonko, a wstał o 6.45 🙂
nie pamiętam kiedy taka noc była.. jedynie po czopkach.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hey dziewczyny.nadrobilam was,ale nie mam sily i humoru nawet za duzo pisac.Bylam wczoraj tego zeba wyrwac no i od wieczora wymiotowalam ostro,do tego glowa mi peka,zoladek boli i czuje sie beznadziejnie 😞 A ja mam mala,chuda dupe i ja uwielbiam 😁 😁 Nieskromnie mowiac 😉 😉Ale za to nie pogniewalabym sie na pani figure 😜 Maja ja tez nie umie odpoczywac,ba ja nawet nie potrafie leniuchowac.Dobra,ide bo lala mnie dosiada i to doslownie hahaha

ha Gocha ja jutro pojde jak bedzie pogoda ,a co ! 😁 pewnie bedzie Cie dupa piekla 🤪
Monia to masakra, a masz ketonal? sa mascie przecibolowe tez bez recepty mocne ale przeciez na rane nie posmarujesz....... 😮 biedna......

Monia bidulka 😞
My na szczepieniu dzisiaj bylysmy i zaszczepilysmy od razu to co mialo byc w 13 miesiacu. jak dostala zastrzyk w ramie to sie tylko zdziwila ale jak w oba uda taka mega dluga igla to juz sie bidulka poplakala. a potem sie sfochala na mame, ze dala ja skrzywdzic 😉
chcialam wam polecic rure do przechodzenia dla maluchow. Maryla sprobowala po raz pierwszy na urodzinach i uwielbia jak ja wolam z drugiej strony 🙂
i dzieki za przypomnienie ze mam karnet do solarium 😉

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
o tym tunelu pisalam 🙂

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3674488/c_1/1|category_root|Toys+and+games|14417629/c_2/2|14417629|2+for+15+pounds+on+Toys|15052090.htm

Fajny ten tunel 🙂 i dla maluchów ,które zaczynają raczkować dopiero !wieksza motywacja ,zeby do mamy przeraczkowac hehe 😉