Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nudata to nie jest takie pilne ale dziekuje, jak bedzie pilne to dam Ci znac 🙂
Wczoraj pozyczylismy ozonizer od znajomego i dzis wlaczylismy go na pol godz w sypilani wiecie,ze to dziala!!! zabija wszystkie zapachy, odswieza itd. mysle,ze kupimy dla siebie takie cus...
Zuza wczoraj sie kota przestraszyla i dzis w nocy sie budzila ,plakala przez sen 😞
A ja czekam na Monie 🙂
Tuska milej zabawy !!!

Marycha mnie rozwala mowi sobie "be" na kabelki i kapcie (bo ja tak mowie jak idzie w ich strone) i szybko je lapie i do buzi zanim mama zlapie 😜 w ogole to nadrabia zaleglosci we wspinaczce na wszystko co sie da 😜

• Mamusie
Ale mnie dlugo nie bylo, rodzice sa i na nic nie mam czasu a juz w przyszlym tygodniu jade do Polski az do Marca. Pozniej prawdopodobnie wroce do pracy i wtedy do juz wogole na nic nie bede miala czasu.
Iza ma dzis miesiac, 58cm i wazy 4660g.
8 cm urosla od urodzenia i przybrala 1260g.
Jest bardzo radosna, caly czas sie usmiecha, co wieczor sama zasypia w swoim lozeczku i budzi sie tylko raz na mleczko w nocy, spioch tez jest nie zly, potrafi spac do poludnia.
Jest bardzo grzeczna i przeslodka.
Milego spotkania Maja i Monia, dziekawe czy dziewczynki beda sie ladnie bawic razem.

gosiaa21 napisał(a):
mam pytanie co sie stanie jak skonczy sie Vanessce data waznosci paszportu w licpu i nie bedzie miala dowodu w Polsce wyrobiobego to co nie przepuszcza jej zagranice?

Gosia wiem ze z uk mozna chyba wrocic do polski ale nie wiem czy z polski do uk ja wypuszcza. zadzwon do ambasady albo napisz do nich. a jak nie zapomne to 7 lutego bede w ambasadzie to moge zapytac

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
mam pytanie co sie stanie jak skonczy sie Vanessce data waznosci paszportu w licpu i nie bedzie miala dowodu w Polsce wyrobiobego to co nie przepuszcza jej zagranice?

Gosia wiem ze z uk mozna chyba wrocic do polski ale nie wiem czy z polski do uk ja wypuszcza. zadzwon do ambasady albo napisz do nich. a jak nie zapomne to 7 lutego bede w ambasadzie to moge zapytac

jakbys mogla to bylabym wdzieczna ☺️ 😘

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):

moja corka tak miala ze swoim synkiem, skonczyl sie paszport, wyrobila drugi w ambasadzie 😉
Maja i Monia - milego spotkania zycze 🙂
wczoraj zawiezlismy Daisy, bylo nas bardzo ciezko, ale ona nie wygladal na zmartwiona, byla zadowolona, ze tyle osob sa nia na raz zajelo, byla w centrum zainteresowania i to jej bardzo odpowiadalo. pocieszam sie, ze bedzie jej gdzies lepiej. z naszej strony to bardzo nieodpowiedzialne i postanowilismy sobie - nigdy wiecej zadnych zwierzat.
pozdrawiam i zaraz zabieram sie do gruntownych porzadkow, trzeba ze wszystkich katow siersc powymywac 🤢

Wszystkiego najlepszego dla malej Izy 🙂!!!
Gocha musisz miec wazny paszport przeciez, niby dlatego mamy rok od paszportu zeby zalatwic w Pl reszte.
Z Monia przezajebiaszczo ,napewno sie na tym nie skonczy 😁 Dziewczynki obie byly grzeczne, Jula bardzo ruchliwa, smieszka ,tancerka ,przytulas, spiewak w jednym 🙂 W szoku bylam ile ona umie i rozumie 🙃 a najlepsze na koniec! Wczoraj ogladalysmy z Monia Zuzi dziasla i ona mowi, no juz widac zeby w dziaselkach ,ze niedlugo rusza napewno, a dzis zagladamy znow do paszczy ,a tu dwie dolne jedynki troche wychodza!!! !!!!!!! 🙂 i mama sie doczekala, bez placzu itd 🙂 !!! Wogole musze Wam powiedziec najlepszy weekend od xxx czasu 🙂 !
Nusia ja bede 29 lutego! Pamietaj!!! 😜

gosiaa21 napisał(a):
Kasia a Twojej córce normalnie znów wyrobili paszport na kolejny rok? mozna wogole tak? 🤨

kasi corka ma brytyjski a on jest wazny na 5 lat. mozna wyrobic kolejny tymczasowy w ambasadzie polskiej ale musisz miec polski akt urodzenia

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Kasia a Twojej córce normalnie znów wyrobili paszport na kolejny rok? mozna wogole tak? 🤨

kasi corka ma brytyjski a on jest wazny na 5 lat. mozna wyrobic kolejny tymczasowy w ambasadzie polskiej ale musisz miec polski akt urodzenia

tak, Kaya ma brytyjski, a pisalam o mojej Pauliny synku - Paulina Nikodemowi 2 razy wyrabiala tu w ambasadzie 🙂

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla malej Izy 🙂!!!
Gocha musisz miec wazny paszport przeciez, niby dlatego mamy rok od paszportu zeby zalatwic w Pl reszte.
Z Monia przezajebiaszczo ,napewno sie na tym nie skonczy 😁 Dziewczynki obie byly grzeczne, Jula bardzo ruchliwa, smieszka ,tancerka ,przytulas, spiewak w jednym 🙂 W szoku bylam ile ona umie i rozumie 🙃 a najlepsze na koniec! Wczoraj ogladalysmy z Monia Zuzi dziasla i ona mowi, no juz widac zeby w dziaselkach ,ze niedlugo rusza napewno, a dzis zagladamy znow do paszczy ,a tu dwie dolne jedynki troche wychodza!!! !!!!!!! 🙂 i mama sie doczekala, bez placzu itd 🙂 !!! Wogole musze Wam powiedziec najlepszy weekend od xxx czasu 🙂 !
Nusia ja bede 29 lutego! Pamietaj!!! 😜

to super ze weekend sie udal 🙂 napewno bylo baaaardzo fajnie 😁
i gratulacje dla Zuzi zabeczkow 😘

Nusia to zdjecie to WOOOW ale paskudne umarlabym jakbym zobaczyla i zorientowala sie co to jest!!!
Goska wlasnie bo i polski akt urodzenia chyba mozna przez ambasade zalatwic prawda? tylko troche zaplacisz ale napewno mniej niz by Cie bezsensowna podroz do Pl kosztowala.....
Kasia napisz prosze dokladniej 🙂
Pozniej siakies foto wrzuce zobaczycie nas 4 😁