Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Elegancko siedzi!!!!! i obiadek juz wszama hehehehhe
Monia Julka naprawde jest kochana, zdjecia swietne zrobilas , naklej jakiegos listka na cipuche :P bo tu nas inni podczytuja jak widac tylko pisac mozna po zalogowaniu 🙂
Dostalam banki chinskie od siostry,ciekawe co to za cudo bedzie 🙂

Sylwia bankowo zrzuci!!! Chyba,ze bedziesz go karmic frytkami itd. 😁
Gosia z tymi fajkami to ona wie co robi ,moglby dac se siana z nimi dla Waszego zdrowia jesli nie dla swojego 😜

• Mamusie
No nic,u nas znowu zapowiada sie nieciekawa noc.Temperatura dalej powyzej 38 stopni,kup juz nie licze,a do tego nie mozna jej nawet odlozyc,bo wyje,a do tego dzis jesc nie chce 😞Kiedy to sie skonczy??Przed chwila siedzialam z Julia na rekach i poczulam jak mi powieki opadaja i musialam wstac.Dziewczyny ja naprawde wysiadam.Nie chce wina,nie chce nic tylko spac!!!!

• Mamusie
Dzieki dziewczyny za wszystkie rady.
Teraz sprobuje odstawic nabial, moze pomoze.
Dzis kupilam mleko ryzowe bo z musli na sniadanie ciezko mi zrezygnowac, poza tym zwykle nie mam czasu kanapek szykowac rano z moja marudka a jesc musze.
u poloznej bylysmy i uwaga: Iza przez tydzien utyla 300gram, mamusia szczesliwa
🤪

Milan Boski i duuuuuuzy 🙂 ale zatrzyma sie tak jak Marylka:P
Goska milej zabawy, ja raz robilam nocke jak byly wybory w angli i okolo 3 przyszedl kryzys
Monia dasz rade, bo jak nie ty to kto 😉

To fajnie Izunia przybiera !!! tak powinno byc 🙂
Nusia....eh te pierniki, ja wole je robic niz jesc jednak 🙂
Goska powodzenia 😉 to prawda okolo3ciej przychodzi kryzys,ja w Pl pracowalam czesto na nocki....piasek w oczach i czas staje w miejscu 😁 ale dobrze,ze znalazlo sie dla Was rozwiazanie 🙂
Monia ! Spokojnej nocy Wam zycze, Nusia ,a jak Marylka dzis? Lepiej troszke??? nie boli jej ,nie marudzi?

• Mamusie
Dobry wieczor 🙂
Monia-sesja Juleczki sliczna, ale faktycznie zakryj jej conieco,bo nie kazdy jest przyjazny w internecie
Sylwianka-Milanek przesliczny i taki juz duzy..wow 😘
Nusia-zabawa z farbami super, prace zachowaj,za pare lat sprzedasz za ciezkie pieniadze 😁
Gosia-trzymaj sie dzielnie w pracy...
Mia-no to Izunia pieknie przybrala na wadze
Kaasiak-wracaj do zdrowia
Maja-widzialam kaczuchy w asdzie
A ja od 2 dni mam super grzecznego synka,ktory SAM zasypia w wozeczku w dzien i SAM zasypia na noc w lozeczku...ciekkawe jak dlugo tak bedzie...moze liczy na super prezent 😉
dzis ubralismy choinke,i Patrys byl jak zaczarowany...przez godzine siedzial w lezaczku i nie spuszczal wzroku ze swiatelek,piszczal i gadal do bomek 🤪,tak sie tym nameczyl,ze 10 min po kapieli padl i spi do teraz.
Pozdrawiam i zycze Wszystkim spokojnej nocy

hej Dziewczyny.
No i nadrobiłam 🙂 Milanek to pultyś jak się patrzy 😁 Gosia i jak pierwsza nocka? 😜
Monia biedactwo Ty moje:*:* no i Julcia też biedna:*:* oj jeszcze tylko tydzień i odeśpisz sobie :*:*
ja wczoraj na 18.00 byłam na basenie, i co? nie zdążyłam zjeść przed basenem, więc mój ostatni posiłek to obiad o 16.00, później zapijałam głoda wodą mineralną:/ ale udało się.
Mój to chcial do maca jechać, powiedziałam mu,że jak chce to może jechać, ale ja nie bede jesc..on sobie tylko cos wezmie najwyzej. No i nie pojechał, bo głupio,żebym patrzyła jak je, no i jeszcze w całym aucie by pachniało 🙂 Pierwszy raz odmówiłam maca!! 🤪 jestem z siebie dumna!! 🤪 🤪
no a co do Alana to zaczął ryczeć przed samym wyjściem na basen, w aucie się chwilkę zdrzemnął,ale kuźwa jak go rozebrałam położyłam na przewijaku,żeby pampersa mu ubrać do pływania to ryk i jeszcze ja mu ściągnęłam pampka,a on zaczął siurać 🤪 posikał przewijak i naleciało gościowi do torby,którą pod przewijakiem zostawił 🤪 🤪 😁 dopiero mąż od innej marcówki wziął tą torbę, bo ja to nawet nie zauważyłam,że tam leci 😜 pampersa nie dał założyć, więc wzięłam go na ręce, a A. mu zakładał te majciochy. Weszliśmy na basen pod prysznicem ok,zamoczyłam go w basenie ryk i do mnie na ręce...z 5minut jak nie wiecej musiałam go przekonywać...położyłam się tam w tym basenie i go oparłam o siebie, no i powoli się udało. Byliśmy w basenie gdzie sztuczną falę włączają,więc ten brzeg jest taki na skos,więc sobie Alan z Filipem tam raczkowali..Filip mniej,ale Alan to zapierdzielał jak mały samochodzik 😁 a później kolana miał czerwone,bo jednak te płytki szorstkie.:/

włączyli falę,więc panowie zostali z synami,a my z Dorotą poszłyśmy poskakać, po 5min. miałam dość 🙂 ale wytrzymałam całe 10min. Nogi bolały masakrycznie:/ no i dzisiaj czuje lekkie zakwasy 😞

no i po basenie znowu ryk, nie wiem co Alanowi wczoraj było 😞 tzn. po basenie obstawiam zmęczenie, bo jak wracaliśmy to się przespał i w domu drugie życie w niego wstąpiło 🙂 poszedł spać o 21.00 i spał do 5.00 bez żadnej pobudki 🤪mleczko i do 7.00 pospaliśmy 🙂

• Mamusie
Hey hey to jak juz wszystkie zdjecia widzialyscie,to juz ich nie ma 😜 Gosia jak tam nocka,bo u nas nieco lepiej,ale szalu nie ma 😞No,ale tak jak Tuska mowi,jeszcze tydzien i sobie odpoczne 🙂Sylwia Gosia bedzie miala przystojnego ziecia 🙂A co du chudniecia,to Jula tez sie wyciagnela,jak zaczela sie ruszac,wiec sie nie martw.Mia gratuluje tych 300g.Mowilam,ze napewno bedzie dobrze.Nudata gratuluje grzecznego synka i zazdorszcze hehe.Dobra ide sniadanko zjesc.Kurcze,a dzis do pracy.Szkoda,bo gdybym miala dzis wolne,to bym tate na spacer wygonila z cora,a sama bym sie przespala 😁