Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fajnie Tusia nie pozalujesz 🙂 ale ostre uczucie !!! jakby Ci sie skora od kosci odklejala 😁 😁 😁
my dzis w planach mamy Asde ale czekam az Zuziek zrobi kupala bo jak na zlosc nie robi ,a zwykle o tej porze juz 2ga jest 😮

ojjoj posadzilam ja na lezaczku kolo okna i gada sobie do wszystkiego co widzi i prze ostro ale na siedzaco to chyba przodem wyleci...az sie boje zajrzec bo slysze co sie dzieje 🤪

• Mamusie
gdzie zimno? u nas 20 stopni ciepla.. w domu 😁
witam! 😜
ale mialam noc... w sumie to cala noc i dzien bym mogla spac.. nocka dała znac o sobie... ale tak mam znow isc ochote na noc i popatrzec na to co zakazane 😁 🤢
musze sie łogarnac i isc do tesco., Marcin pojechal po stół ( w koncu bedziemy miec na czym jesc 😁 ) i choinke bo jak wczorajj ubieralismy nasza to ona jest taka stabilna ze sama upadla.. wiec jakby nasz lobuz sie jej dotknal to by ciezko bylo..
do pozniej 😘

My juz po Asdzie ale fajna lale kupilismy Zuzi, lala jest motylkiem i trzeszcza jej skrzydelka ,a jak sie ja nacisnie to piszczy i ubranko ma podobne do tego co Zuziek dzis na sobie 😁 🤪 i kaczuszki kupilam, nie byle jakie bo kaczki cfaniary, maja kapelusze i okulary jak man in black 🙃
a tak poza tym to znow jestem senna, codziennie o tej samej porze 😜 ale nie moge w kime bo dzis idziemy do znajomych ,ciekawe jak Zuzia bedzie u nich spala bo to wlasnie w tych godzinach jej najdluzszej drzemki...
Goska !!!! Ty jestes diablica 😜

• Mamusie
I ja się witam po godzinnej wyprawie po sklepach! MAsakra ile ludzi 🙃 ale jednak choine dzisiaj dopiero ubieramy,wiec jeszcze dokupilismy rozne pierdoly noi synowi kupilam stroj na nasz slub :P kamizelka,biala koszula,czarne spodnie na kant no i oczywiscie mucha 😁 bedzie najpiekniejszy :P
no i tak padam , nogi mi w tylek wchodza,wiec idziemy troche polezec...

• Mamusie
Sylvianka to zakupy udane widze 🙂 ja bylam wczoraj tyle ludu ze nie da sie po sklepach chodzic a bylam rano bo pozniej to juz jest apokalipsa kolejki godzina stania to minimum. Choineczke juz ubralam w tym tygodniu mojej mazypie radosc wielka ;-) mam nadzieje ze choinka dotrwa chociaz do świąt ;-D