Skocz do zawartości

JAK WYGLĄDA CZOP ŚLUZOWY | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
W mojej pierwszej ciazy to wlasnie odejscie czopa sluzowego spowodowalo ze pojechalam smigiem do szpitala.Rano poszlam siusiu i razem z siusiami wyleciala jakby"galaretkowata" krwista wydzielina u mnie wcale nie byla ona taka mala,jak to najczesciej opisuja.Urodzilam dopiero dobe po odejsciu czopa.

• Mamusia
milcia26 napisał:
a ja mam za sobą dwie ciąże i jeszcze nie wiem...nie zauwazyłam go 😜 przy pierwszej ciazy to nawet nie wiedziałam kiedy mi wody odeszły ...tak sie marnie sączyły .przy drugiej juz widziałam była prawie powódź:P

milcia26 powiem Ci, że i tak masz dobrze, bo ja dwa razy rodziłam i ani raz nie czułam jak odchodzą mi wody. Tak się składa, że w obu przypadkach pęcherz był przebijany w czasie porodu, i boje się, bo niewiem jakie to uczucie.

• Mamusia
nic nie boli:Phehe ja na poczatku jak zaczeły mi odchodzic wody to nie mogłam w to uwierzyc i latałam co 5 sekund do łazienki zmieniac wkładki 😉myslałam ze mi sie wydaje 🙂dopiero jak musiałam załozyc wkład poporodowy zeby nie miec mokro to sie kapłam ze to jest własnie to 🙂ale i tak po całej nocy dopiero pojechałam do szpitala... 🙂